No faktycznie, glupio zrobilaś ze odpisalaś, to teksty w stylu pytan o ojcostwo są glupie. A co, niby zapomnieli, że spali z dziewczyną... Nie ma co reagować, bo takie pytania są poniżające dla kobiety.Samasamotna: co nie odzywasz sie?
reklama
Bezsenna 4x na 12 pietro?????? ja ledwo na 7 weszlam i podejrzewam ze gdyby byla winda sprawna to w zyciu bym nie weszla nawet na pierwsze Twoj Kubus fajniutki jest, ma troszke tluszczyku moj taki mizerny, strach ruszyc bo mozna cos zlamac hehe ale sie przyzwyczailam juz, nawet mi sie ciezki teraz wydaje heh
Ania ja tez myslalam czy by nie wystapic o ograniczenie praw, ale znajac mojego ex prawdopodobnie sam sobie te prawa ograniczy wiec najpierw wystapie o alimenty, pozniej ewentualnie jak bedzie mi przychodzil za czesto to wniose jeszcze o ograniczenie praw
Mamusia nie przejmuj sie ex-em, faceci przestaja myslec po 15 urodzinach nie twierdze ze wczesniej mysla, ale cos tak im jeszcze swita, nie denerwuj sie, bo jak Ty sie denerwujesz, to i Twoje dziecko tak samo, takze idz na miasto, do znajomych, gdziekolwiek i nie przejmuj sie niczym, otworz nowy rozdzial w swoim zyciu, gdzie nie bedzie juz ani ex ani zlosci
Samasamotna oj ja tez narzekalam w ciazy, moja Mama juz mnie sluchac nie mogla w sumie ja sama siebie juz dosyc mialam ale po porodzie jak reka odjal, wszystko minelo, a najbardziej mnie ucieszylo to, ze do toalety poszlam po kilku godzinach a nie jak w ciazy co pol godziny chociaz moglabym byc w ciazy, nie ma nic lepszego od kopniaka w brzuch
Ania ja tez myslalam czy by nie wystapic o ograniczenie praw, ale znajac mojego ex prawdopodobnie sam sobie te prawa ograniczy wiec najpierw wystapie o alimenty, pozniej ewentualnie jak bedzie mi przychodzil za czesto to wniose jeszcze o ograniczenie praw
Mamusia nie przejmuj sie ex-em, faceci przestaja myslec po 15 urodzinach nie twierdze ze wczesniej mysla, ale cos tak im jeszcze swita, nie denerwuj sie, bo jak Ty sie denerwujesz, to i Twoje dziecko tak samo, takze idz na miasto, do znajomych, gdziekolwiek i nie przejmuj sie niczym, otworz nowy rozdzial w swoim zyciu, gdzie nie bedzie juz ani ex ani zlosci
Samasamotna oj ja tez narzekalam w ciazy, moja Mama juz mnie sluchac nie mogla w sumie ja sama siebie juz dosyc mialam ale po porodzie jak reka odjal, wszystko minelo, a najbardziej mnie ucieszylo to, ze do toalety poszlam po kilku godzinach a nie jak w ciazy co pol godziny chociaz moglabym byc w ciazy, nie ma nic lepszego od kopniaka w brzuch
mamusia2009
Zaciekawiona BB
ja tez sie zastnawiam nad tym bo ja bede sobie flaki wyrywac zeby maly mial wszystko a on nic nie bedzie robil a zadal takich samych praw... bo raz w tygodniu go odwiedzi i da jakies grosze marne,,, i dedzie sie uwazal za wielkiego tatusia bo spelni to co musi a cala reszta to co? ojoj chyba kipie zloscia straszna teraz....
mamusia2009
Zaciekawiona BB
po kazdym dniu trzeba postawic kropke odwrócić kartke i zaczac na nowo... ale jakos nie umiem
mamusia2009
Zaciekawiona BB
chyba sama zostalam.... :-( cisza
Mamusia2009 wierzę że dasz sobie świetnie radę w roli mamy. teraz napewno jest ci bardzo ciężko, ale jak przytulisz maluszka to wszystkie obawy stana się mniejsze i wszystko nabierze innych barw. trzymam za Ciebie i malucha kciuki)))po kazdym dniu trzeba postawic kropke odwrócić kartke i zaczac na nowo... ale jakos nie umiem
A ja jestem))))chyba sama zostalam.... :-( cisza
mamusia2009
Zaciekawiona BB
czesc patita chyba jestesmy rowiesniczkami 26?
Ehhh ja już 28.czesc patita chyba jestesmy rowiesniczkami 26?
reklama
Podziel się: