reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

No faktycznie, glupio zrobilaś ze odpisalaś, to teksty w stylu pytan o ojcostwo są glupie. A co, niby zapomnieli, że spali z dziewczyną... Nie ma co reagować, bo takie pytania są poniżające dla kobiety.Samasamotna: co nie odzywasz sie?

reklama
Bezsenna 4x na 12 pietro?????? ja ledwo na 7 weszlam :) i podejrzewam ze gdyby byla winda sprawna to w zyciu bym nie weszla nawet na pierwsze :) Twoj Kubus fajniutki jest, ma troszke tluszczyku :D moj taki mizerny, strach ruszyc bo mozna cos zlamac hehe ale sie przyzwyczailam juz, nawet mi sie ciezki teraz wydaje heh
Ania ja tez myslalam czy by nie wystapic o ograniczenie praw, ale znajac mojego ex prawdopodobnie sam sobie te prawa ograniczy :) wiec najpierw wystapie o alimenty, pozniej ewentualnie jak bedzie mi przychodzil za czesto to wniose jeszcze o ograniczenie praw :)
Mamusia nie przejmuj sie ex-em, faceci przestaja myslec po 15 urodzinach :) nie twierdze ze wczesniej mysla, ale cos tak im jeszcze swita, nie denerwuj sie, bo jak Ty sie denerwujesz, to i Twoje dziecko tak samo, takze idz na miasto, do znajomych, gdziekolwiek i nie przejmuj sie niczym, otworz nowy rozdzial w swoim zyciu, gdzie nie bedzie juz ani ex ani zlosci :)
Samasamotna oj ja tez narzekalam w ciazy, moja Mama juz mnie sluchac nie mogla :) w sumie ja sama siebie juz dosyc mialam :D ale po porodzie jak reka odjal, wszystko minelo, a najbardziej mnie ucieszylo to, ze do toalety poszlam po kilku godzinach a nie jak w ciazy co pol godziny :) chociaz moglabym byc w ciazy, nie ma nic lepszego od kopniaka w brzuch :)

ja tez sie zastnawiam nad tym bo ja bede sobie flaki wyrywac zeby maly mial wszystko a on nic nie bedzie robil a zadal takich samych praw... bo raz w tygodniu go odwiedzi i da jakies grosze marne,,, i dedzie sie uwazal za wielkiego tatusia bo spelni to co musi a cala reszta to co? ojoj chyba kipie zloscia straszna teraz....

po kazdym dniu trzeba postawic kropke odwrócić kartke i zaczac na nowo... ale jakos nie umiem
Mamusia2009 wierzę że dasz sobie świetnie radę w roli mamy. teraz napewno jest ci bardzo ciężko, ale jak przytulisz maluszka to wszystkie obawy stana się mniejsze i wszystko nabierze innych barw. trzymam za Ciebie i malucha kciuki:))))

reklama
faktycznie gdzieś się dziewczyny rozeszly dzisiaj; szkoda, mi to ciągle chce się rozmawiać, bo caly czas siedzę sama w domu i czuję się taka samotna, a jak czuję się samotna to myśle wiecie o kim... :(

Do góry