reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Bezsenna tak mozna by powiedziec ze mocno jeczal-marudzil-plakal. Tzn nie wiedzialam co mu jest, bo marudzil tak przez tyle godzin, a byl najedzony, przewiniety i lulany, i po prostu nie wiedzialam czemu nie chce spac. Chyba jestem zbyt wielka perfekcjonistka. 3maj sie kochana, i daj znac jak bedziesz rodzic.

Milkada pieknie piszesz o swoim Kubusiu, naprawde z niego taki aniol? Ile razy sie w nocy budzi? Jak dlugo nie spi? Buziaki dla was.

reklama
Mój gin we wtorek powiedział, żeby jechać do szpitala, jak nie czuję ruchów albo jak czuję bardzo gwałtowne.

Weź mnie nie strasz, bo moje dziecko dostało właśnie kolejnego ataku ADHD (abundzu, przysięgam, że nie podałam mu żadnych środków psychoaktywnych. I zgadzam się z tym co napisałaś do karotki, podpisuję się wszystkim co mam, nawet nerką), może to efekt tego, że cały dzień na nogach, a teraz usiadłam w ulubionym fotelu i pije herbatkę.

No...
P.

Panegiryka Ale tak rytmicznie uderza? Tak jak nigdy wcześniej? Może niech wypowiedzą się dziewczyny, które już są mamusiami ;) Jednak wg. słów mojego gina to wtedy trzeba jechać do szpitala.

Panegiryka Ale tak rytmicznie uderza? Tak jak nigdy wcześniej? Może niech wypowiedzą się dziewczyny, które już są mamusiami ;) Jednak wg. słów mojego gina to wtedy trzeba jechać do szpitala.

Nie, dzisiaj i tak jest całkiem spokojna :) Zawsze jak coś zjem, wypije coś ciepłego... to dostaje "ataku". Po prostu mnie zaskoczyłaś, bo mój lekarz i położna kazali mi jechać do szpitala, kiedy nie będę czuła ruchów.

Pogubiłam się.

P.

asuzana a gdzie mieszkasz? moze wpadne i pomoge Ci z tym barkiem? skoro taki przepelniony ;-):-D:-D:-D a co do ex to nie watpie, ze on chcialby miec niecne plany co do mnie. nawet takie brzemienne w skutki (mala Jagienka :-D), ale ja sie zdecydowanie na to nie pisze. ble :no:. a nigdy przenigdy nie upilabym sie teraz przy nim.
abundzu a gdzie Ty kobieto zaierzasz ulatywac? ze przez szwecje mialabys leciec? ale zeby nie bylo... zapraszam Cie :tak:. a dziewczyny niech beda swiadkami tego faktu :tak:. co do zakupow to trzeba po troszku kompletowac sobie ladne rzeczy do kuchi, bo tak zeby pojsc i o po prosty kupic to nie da rady :no:
bezsenna Twoj Kubulek to Ci dopiero sercem zawladnie. obce dzieci maga byc sliczne i urocze, ale wlasne to tak chwyta za serce, ze juz nigdy nie puszcza :tak:. bedziesz super mamusia!!! :tak:
kabaretka najlepszym zdarzaja sie takie chwile gdy bezsilnosc dobija. do dzis pamietam jak odlozylam na bok wyjacego od killu godzin Filipka i nalozylam sobie poduszke na glowe i wylam sama z bezsilnosci :tak:. a nie zlicze ile razy czulam sie denna matka, bo nie umiem dziecku pomoc i sie na nie wkurzam. jednak wiem, ze to zupelnie normalnie.
Penegiryka moj Fifek tez zawsze aktywny sie robil na wieczor/noc. i w sumie to logiczne. caly dzien hustasz maluszka chodzac wiec nie ma potrzeby sam brykac. a jak osiadziesz spokojnie to sam sie buja :tak:

no i mialam wkleic fotke Fifka, ktory tak zdobyl ciotke, ze go drozdzowka czestowala. na fotce jest wlasnie wtrakcie degustacji :tak:
wybaczcie moje kalectwo komputerowe. wycielam w paint ze zdjecia samego Fifka, zeby kolezanki nie zamieszczac i za nic nie umiem zlikwidowac bialego tla :baffled:. wiec wklajam jakie umiem.

Załączniki

• amciu.jpg
    amciu.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 41
Kropelko, u mnie właśnie jest tak jak napisałaś, wieczorem jest aktywna. W sumie cały dzień jestem na nogach. Czasami jak usiądę za kołkiem, ale usiądę to zaczyna się wiercić. Uspokoiłaś mnie, dziękuje :)

Krropelka Też nie umiałam tego zlikwidować,dopiero niedawno brat mnie nauczył :p Trzeba ten wycięty kawałek zaznaczyć i wkleić jeszcze raz w nowej karcie painta ;)
Ale to jest mało istotne. Filipek słodki :) I ma takie włoski jak ten Kacperek, którego dziś widziałam :) Takie śmieszne idące do góry :)

reklama
kabaretka może Mikołaj miewa kolki? Paulisia jak bywa niespokojna to moja mama zaraz się śmieje ze mnie i od razu grozi paluchem i pyta "czego się znowu najadłaś" :-D:-D bo bo czasem się zapominam i mam na cos straszną ochotke a dzidzię zaraz brzusio pobolewa :-) och ja matka wyrodna ;-)
Panegiryka pomyslałam dokładnie to samo co bezsenna żeby ten suwaczek jakiś proroczy się nie okazał :-) a imie dla córci super :-) a tak wogóle to nie szastaj narazie za bardzo swoimi organami bo jak te bóle okazą się już tymi co trzeba to trochę potrwa zanim Ci te organy wróca na miejsce :-D
KRROPELKA uuuu no na taką bibkę to jeszcze musiałabym troche dozbierać do barku ;-) a Fifek normalnie rozbrajający jest :tak:

Do góry