reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

bezsenna ja wlasnie wycielam Fifka ze zdjecia i wklailam w nowe okno. tylko wlasnie w tym nowym oknie on zajmowal mniej miejsca. wiec zostalo biale. ehhh. usilowalam naklonic ex by mi na gg powiedzial co zrobic, ale probowal i nic wiec wkoncu powiedzial, ze jutro na zywo pokaze. a Filipkowi bardzo urpsly juz wloski. ma lwasnie taka grzywe, ktora po kapieli jeszcze troche stoi, ale potem osiada. a z tylu tez zaczely mu takie fajne wloski odrastac - po tym jak te pierwsze wytarl w przescieradlo :-)

reklama
asuzana a zebys wiedziala, ze on jest taki bezkrepacyjny :tak:. jak kilka dni temu przyszli z Filipkiem z plazy cali w piachu to najpiew wykapalam Filipka a potem mowie ex zeby tez sie wykapal, bo mi zapiaszczy swiezo wysprzatane mieszkanie. i sadzisz, ze zamknal za soba drzwi od lazienki? prezentowal mi sie z golym pimpkiem bez zazenowania :tak:a potem tak wyszedl do pokoju :baffled:. ganalam tylko0 okna zaslonic, bo na parterze mieszkam a ludzie se nudza i potem bajdurzyc beda... juz mi nowego faceta dorobili. wczesniej wmawiali, ze z ex sie zeszlam. wiec tego mi jeszcze brakuje zeby wyszlo, ze sypiam z kim popadnie...

KRROPELKA niech Ci ten Twój ex za duzo na zywo nie pokazuje :-D:-D:-D już Ci raz pokazał i cooo .... ;-)

asuzana, czasami Twoje teksty mnie powalają na kolana! Zaplułam monitor mineralna ;))) Jeszcze muszą mi podłączyć kuchenkę i pralkę, i gotowe. Mogę skręcać meble i się wprowadzać.

Przyznam, że jak czytam co piszą dziewczyny, które mają już dzieci, to zastanawiam się jak wy się w tym wszystkim łapiecie? Musicie być zorganizowane, prawie jak pralka automatyczna, zaprogramowane na konkretne pranie :)

Kropelka, pamiętaj, że podmianka dzieci aktualna.. przynajmniej na miesiąc ;)))
Robiłabym Fifkowi warkoczyki, o! (czuję, ze zaraz mi Kropelka łeb urwie). :))

Powoli padam na twarz.

P.

asuzana a zebys wiedziala, ze on jest taki bezkrepacyjny :tak:. jak kilka dni temu przyszli z Filipkiem z plazy cali w piachu to najpiew wykapalam Filipka a potem mowie ex zeby tez sie wykapal, bo mi zapiaszczy swiezo wysprzatane mieszkanie. i sadzisz, ze zamknal za soba drzwi od lazienki? prezentowal mi sie z golym pimpkiem bez zazenowania :tak:a potem tak wyszedl do pokoju :baffled:. ganalam tylko0 okna zaslonic, bo na parterze mieszkam a ludzie se nudza i potem bajdurzyc beda... juz mi nowego faceta dorobili. wczesniej wmawiali, ze z ex sie zeszlam. wiec tego mi jeszcze brakuje zeby wyszlo, ze sypiam z kim popadnie...
On Cię moja droga poprostu kusi :tak::-D:-D:-D

Panegiryka tego programowania można się szybko wyuczyć ... jedno powiem z pełną swiadomością że dzidzia sie o wszystko upomni i nawet jeśli masz jakieś inne plany zaprogramowane to i tak wszystko rzucisz i pobiegniesz do córci. U mnie z tym programowaniem jest różnie ... ale najwazniejsze że jeszcze się w domu nie przewracam o bałagan na dywanie :-) zawsze wszystko staram się nadrabiać wieczorami, oczywiście wtedy kiedy nie siedzę na forum bo w ciągu dnia jest ciężko coś porobić :-) ale ja się tam nie przejmuję ;-)

Ostatnia edycja:
Asuzana Rozbraja mnie Twoje poczucie humory :) Takie pozytywne są te Twoje posty :)
Krropelka U mnie też będzie blondynek :) Chyba, że się wda w dalszą rodzinę.

mialam spac, ale jakos nie moge. wiec dolaczam do was. dzieciaki siostry spia, i oby tak bylo :)
nie umie sie smucic przy dzieciaczkach, zawsze mnie czyms rozbroja. a to minkami a to starszy zada takie pytanie, ze wypada kupic encyklopedie i juz sie uczyc bym mogla i umiala odpowiadac na pytania mojej Malutkiej

moja tez mnie kopie raczej wieczorami, powiem Wam ze wczesniej (teraz sie juz troche przyzwyczailam do kopniaczkow) jak prowadzilam autko a Malutka zaczynala kopac, to zaraz zapominalam ze prowadze autko :)

ja jestem brunetka, ex blondyn ciekawe jaka Malutka bedzie?

Penegiryka czy ty mnie ta zamiana probujesz wrobic w urodzenie coreczki za Ciebie? o nie!!! w brzuszku moglabym maluszka ponoscic, ale do porodu mi nie spieszno :no:. a ja czasem tez mam chec zrobic Fifkowi taka kite na czobku (czubku??) glowy. ale ex by mnie chyba udusil :-D:-D:-D
asuzana nie poczulam sie skuszpna. no sorry... ex to sie nadal wydaje, ze lece na niego tylko sie wstrzymuje :-D:-D:-D. jak go ostatnio w jakiejs rozmowie uswiadomilam, ze za jego pimkiem nie tesknie to ten z pewna siebie mina mowi: nie wierze. nie masz ochoty na sex? a ja mu na to: owszem. mam i to od 6 m-ca ciazy, ale to jeszcze nie znaczy, ze mam ochote na sex z Toba. nigdy tego nie skumasz, bo Tobie wystarczy dziura. a ja musze miec do tego jeszcze czlowieka.
o :tak:

reklama
czesc dziewczyny

Poczytalam sobie troche i jest mi troche lepiej. Ogolnie zle sie czuje, od wczoraj mam skurcze i do tego jakies przeziebienie mnie zaczyna brac, wiec jest do dupy. Pogoda z kazdym dniem gorsza, do domu daleko, ehhh. Nie bede maudzic, bo widze, ze w donrych nastrojach jestescie i jeszcze sie nie rozpakowalyscie, wiec wszystko po staremu:)))
Pozdrawiam

Do góry