reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

abundzu nie chcialabys slyszec mnie jakie ja mam zdanie i jak oni mi sypna jakis tekst to p oprsotu wojna na maxa,alkocholikowi tak na wegiel 500zl sama bylam swiadkiem a matce 48 i na pampki niestarczy:)
mloda1 u mnie w rodzinie byl przypadek ze matka wyszla na dysk i nie wrocila.potem sie okazalo z ewyjechla z frajerem do niemiec ao zostal z malenstwem ja nie mam wytlumaczenia dla takiej matki,jak mozna tak postapic,
jednka toi my jestesmy silniejsze nie

reklama
abundzu wiem jak jest w socjalnych mieszkaniach. moja siostra skladala ale i dostala i to szybko. bo zlozyla gdy byla w szostym miesiacu ciazy a dostala jak dziecko mialo okolo czterech miesiecy. ale dostala dwa pokoje 20mkw kibelek na korytatrzu tyle ze wlasny. a w tych pokoikach nie ma wody i z jednego pokoju zrobila kuchnie. ale ja bym sie cieszyla nawet z czegos takiego.

neonka ja bym go kopnela w dupe. mnie zwolnili z pracy w styczniu w lutym zaszlam w ciaze. ale bedac w ciazy znalazlam prace i po kilku dniach poszlam na zwolnienie. i mam kase i nie jestem od nikogo zalezna. i nie musze np narazie isc do opieki. ja to juz kiedys pisalam na jednym dupku swiat sie nie konczy. i olej go mozesz stracic przez h***** dziecko. ja ze stresow zadreczania sie myslenia a moze wroci itp itd bylam w szpitalu. poradzisz sobie lepiej bez niego. mi ex nie powiedzial zebym usunela ale niewiem co bym mu zrobila pysk napewno mialby obity

gjoasia to masz dobrze,ze masz tak dogadane.
mi kolega proonuje ze bedzie przy porodzie :) ale nie wiem ,,,,,, ja chce miec zwykly porod dwa dni i do domu:)
u mnie ma byc siostra, ktora pracuje w tym samym szpitalu, tylko, ze na internie, ale wiesz, ten lekarz jest super, dzisiaj mnie pocieszal i sam stwierdzil, ze skoro facet tak sie zachowuje w ciazy to istny dupek za niego. zreszta za kazdym trazem jak wypisuje mi zwolnienie i widzi na jaki bank pisze to klnie jak cholera bo posluguje sie kartami kredytowymi mojego banku, wiec ja zawsze przytakuje i sie podlizuje. Ciesze sie, ze mam go za lekarza. Jest normalnym facetem, ktory nie traktuje mnie z gory. Raz bylam na USG z moim synkiem, wiec go poprosil do gabimetu i pokazywal raczki i nozki braciszka. Ubawilam sie wtedy bo mlody za cholere nie mogl sie dopatrzec nic na monitorze:-)

neonka ty wez go kopnij w d..... ze tak powiem . ja mialam to samo a i tak zostalam z dziecmi wiec wiej za wczasu jak masz jeszcze i jakies wyjscie naprawde,to nie jest tego warte,mi jak by chlop powie,usun to bym go chyba nozem dzgnela,juz nie raz to naprawde szczyt wszytkiego naprawde

gjoasia super fotka. maluszek slicznie sie lapie za glowke :tak:ja mam niestety fotki tylko z "normalnego" USG, ale to mimo wszytsko fajna pamiatka
naonka przykre to, co piszesz... wyobrazam sobie jak Ci musi byc z tym ciezko. pamietaj, ze jakkolwiek Twoj facet sie nie zachowa to Ty dasz sobie rade. my wszytskie tutaj jakos potrafimy sobie poradzic. zagladaj do nas codziennie. nie znajdziesz tu gotowych rozwiazan, ale na pewno zostaniesz wysluchana :tak:
katerinka111 z tym weglem dla alkoholikow to cos jest na rzeczy. slyszalam o takich przypadkach :wściekła/y:

u mnie ma byc siostra, ktora pracuje w tym samym szpitalu, tylko, ze na internie, ale wiesz, ten lekarz jest super, dzisiaj mnie pocieszal i sam stwierdzil, ze skoro facet tak sie zachowuje w ciazy to istny dupek za niego. zreszta za kazdym trazem jak wypisuje mi zwolnienie i widzi na jaki bank pisze to klnie jak cholera bo posluguje sie kartami kredytowymi mojego banku, wiec ja zawsze przytakuje i sie podlizuje. Ciesze sie, ze mam go za lekarza. Jest normalnym facetem, ktory nie traktuje mnie z gory. Raz bylam na USG z moim synkiem, wiec go poprosil do gabimetu i pokazywal raczki i nozki braciszka. Ubawilam sie wtedy bo mlody za cholere nie mogl sie dopatrzec nic na monitorze:-)
mój lekarz tez zaproponowal ze masz pzryjsc z mala bo tez zna sytuacje i mowi ze on bedzie sie z nami cieszyc:0 jednak istnieja jeszcze lekarze na tym swiecie.
ja tez bym nie chciala byc sama przy porodzie ale takie chyba zycie.i teraz pojade do szpitala na ostania chwile bo nie mam daleko

gjoasia super fotka. maluszek slicznie sie lapie za glowke :tak:ja mam niestety fotki tylko z "normalnego" USG, ale to mimo wszytsko fajna pamiatka
naonka przykre to, co piszesz... wyobrazam sobie jak Ci musi byc z tym ciezko. pamietaj, ze jakkolwiek Twoj facet sie nie zachowa to Ty dasz sobie rade. my wszytskie tutaj jakos potrafimy sobie poradzic. zagladaj do nas codziennie. nie znajdziesz tu gotowych rozwiazan, ale na pewno zostaniesz wysluchana :tak:
katerinka111 z tym weglem dla alkoholikow to cos jest na rzeczy. slyszalam o takich przypadkach :wściekła/y:
wiesz czego nie zapomne jak mi brakowalo naprawd e na chleb nie mialam poszlam do opieki i tam co mi nie dali bo dochod przekroczyl o 3,60zl to mnie szlak trafil i plakalam ,
a panie sie uzeraly z jednym i drugim bo jeden kretyn nie chcial wegla na zime tylko 500zl.wiadomo ze na wino,a drugi mial isc kupic dzieciom ubrania i buty to odebral i policja go przywiozla nachlanego i zlozylam skarge gdzie sprawiedliwosc.
a pani na to pani ma dochod a oni zlotowki.jasne tyle ze ja nie wydaje fortuny na chlanie .................................:angry:

reklama
Do góry