reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

ale wiecieco czego nie moge zrozumiec moja corka widziala swojego ojca ze na palcach moge policzyc a jest za nim dzika mowi o nim i mowi i mowi i stwierdza MOJ KOCHANY TATUS.ja nie raz nie moge w to uwierzyc ze moja corcia teskni za takim h.. moze dlatego ze przy iej nigdy zlego slowa nie mowilam na niego ,
abundzu to nie masz za duzo manewru w pokoju.i jeszcze dzieci ale najwazniejsze ze masz swoj kąt.jak ja widze matki na dworcu z dziecmi to ja zaraz rycze

reklama
wiem co masz na mysli bo przechodze przez to samo. mnie tez cholernie to boli. wtedy mam ochote wybrac numer tel do ex i niech sie tlumaczy przed Piotrkiem. Co mam powiedziec, ze dupek z niego??

oni nawet nie zdaja sobie z tego sprawy co my przechodzimy i nawet nie chca zrozumiec.bo to jest dla nich oczywiste.a tatus jak bierze mala to dwie godziny i do domu bo ona za mama teskni i tyle bylo z wizyt,
ja dlatego juz bym chciala miec kubusia atu tyle dni ale ja sie pocieszam ze szybko minie :)

abundzu u mnie jeszcze wieksze zageszczenie w domu.niewiem jak to bedzie, nawet niewiem gdzie lozeczko wstawie. skladalam wniosek o mieszkanie socjalne, ale napewno nie ja jedna skladalam. moj ex ma chalupe ok 150mkw. a sam mieszka z rodzicami (tez zastanawiajace bo ma dwie siostry i one wola wynajmowac i placic obcym kase i te siostry rodziny maja, poprostu ich matka psychiczna jest i tyle)

katerinka gjoasia mnie to tez kiedys czeka. i az sie boje swoich emocji bo jak tu wytlumaczyc dziecku ze ojciec tak lekko to traktuje. z jednej strony chce by dziecko poznalo swojego ojca a z drugiej strony jak moje dziecko ma cierpiec przez niego. i znajdz tu wyjscie z sytuacji

DSCN1897.jpg

zdjecie mojego maluszka jak trzyma reke na glowie bo juz jest swiadome, ze ojciec to kretyn:))

i jeszcze wiadomosc - okazalo sie ze moj lekarz w polowie pazdziernika jest w stanach a zalezy mi zeby byl przy porodzie, wiec wstepnie umowilismy sie na porod na 02.10 w moje urodziny, hehehe to zawsze dwa tygodnie wczesniej!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry