katerinka111
Fanka BB :)
abundzu to taka chyba pogoda na te zarazki ja sie tez cos dziwnie czuje ten deszcze nie przestaje padac.rowerek super amoja corcia choruje na hulajnoge chociaz nie jestem za jej kupnem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzisz ja myslalam tak ze jeden tatus głupi i drugi sie nadawal i strasznie sie pomylilam.a moja corcia jest ze mna przy wszytkim wiec nie raz juz mialam nawet o sibei pretensje.teraz za nim ktos zabaczy moje dzieci to szok.i to jest chyba najlepsze rozwiazanie.a moja corcia ma juz 5,5 roku i juz nie raz takimi tekstami sypala ze ja nie wiedzialam co mam powiedzieckaterinka111 nie lap dola;-). wiem, ze to przykre. ja wlasnie wsadzilam karte do kompa z aparatu, zeby jakies fotki tu dodac i znalazlam zdjecia mojego ex... Ale staram sie trzymac)