mi sie wydaje, ze najwiecej gadaja ludzie ktorzy sami maja spieprzone zycie i zeby zapomniec o swoim syfie smaruja tylko innym:-)tez tak slyszalas a ja mam to w d....ludzie i tak gadaja nawet jak bylam najszczesliwsza kobieta pod sloncem.po prostu sie w glowie nie miesci ale tak podobno robia ludzie ktorzy zazdroszcza innym.ja tez mma plan bo po porodzie jak sie da to bede wpsierac kolezanke ktora musi schudnac.wiec jakies zakupy kosmetykow i na masaz sie wybierzemy.tez nam sie cos od zycia nalezy.
reklama
katerinka111
Fanka BB :)
dokładnie tak tylko ze mysla ze plotkujac innym i dodajac jakies klamstewko znajduja kogos kto ich wyslucha i powie tak dobrze jej tak to jej wina i wogóle,ile ja uslyszalam rzeczy na swoj temat to mala bania a ja sobie takiego losu nie wybralam PO PROSTU CHCIALAM BYC SZCZESLIWA I STWORZYC DOM SOBIE I DZIECIOM i to ja przyplacilam najwieksza kare za to.mi sie wydaje, ze najwiecej gadaja ludzie ktorzy sami maja spieprzone zycie i zeby zapomniec o swoim syfie smaruja tylko innym:-)
ale dzieci sa teraz najwazniejsze i z dnia na dzien jakos mi pzrechodzi i jest lepiej
Hej dziewczyny.
Czytam to forum codziennie i tylko kiwam glową zgadzając się z wypowiedziami, też chciałam mieć normalną rodzinę i dom ech czy to tak wiele wymagań. Ciągle nie potrafie tego pojąć jak można uciekać od odpowiedzialności, kończyć tak łatwo coś co się wydawało wspaniałe. U mojego exa zawsze problemem była rozmowa i ciągle słyszałam w odpowiedzi niewiem, ciekawe czy są jeszcze na świecie normalni odpowiedzialni faceci
Czytam to forum codziennie i tylko kiwam glową zgadzając się z wypowiedziami, też chciałam mieć normalną rodzinę i dom ech czy to tak wiele wymagań. Ciągle nie potrafie tego pojąć jak można uciekać od odpowiedzialności, kończyć tak łatwo coś co się wydawało wspaniałe. U mojego exa zawsze problemem była rozmowa i ciągle słyszałam w odpowiedzi niewiem, ciekawe czy są jeszcze na świecie normalni odpowiedzialni faceci
katerinka111
to mielismy ten sam problem .on uwarzal ze ja go nie rozumiem nie potrafie sluchac i wogole rozmawiac i sie nie dogadamy. szkoda tylko ze ze wszystkimi na okolo potrafie sie dogadc a z nim nie i jak nie bylam w ciazy to potrafilismy .co za zbieg wydarzen noHej dziewczyny.
czemu musze sie co chwile logowac nie weim czy komp mi siada czy to tak jest?????
katerinka111
u mnie naljepiej jakbys sie o nic nie pytala i po sprawie.ale co to za wyjscie.chcialam dac mu sznase zanim nie rozwalil wszytkiego do konca ale jak nie potrafi gadac tylko szczekac geba przez telefon i pisac pikne eski to co zrobic.
tutaj sie lepiej dogadasz z ludzmi ktorzy to samo przechodza niz z takim dziadem
tutaj sie lepiej dogadasz z ludzmi ktorzy to samo przechodza niz z takim dziadem
katerinka111
angge ja pzrez ten stres chudłam i teraz przytylam 2 kilo i kazdy jest dla mnie wazny zeby maluszek rósł io n tez przybieral
reklama
Podziel się: