reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

ten stres to chyba najgorszy wróg ciąży.u mnie jesli chodzi o wage bynajmniej.
z corcia przytylam w sumie tylko 8,5kg przez cala ciaze i urodzila sie 3100 kg i 56.grunt zeby maluszek byl zdrowy a o kg bede sie matrwic po wszytkim:)

reklama
udalo mi sie juz opanowac co pisalyscie przez caly dzien :tak::-)
kabaretka sliczny ten Twoj Mikolaj. malutki slodziaszek :tak:. fajnie, ze juz jestescie w domku :-)
my dziewczyny nie mamy sie czego wstydzic. nie nasza wina, ze faceci nas tak potraktowali. dla kogos nie bedacego w temacie kobieta sama z dzieckiem albo nawet z dwojka to zaraz jakas podpadziocha. a czy my sie prosilysny o taki los? szukamy tego, co kazdy - milosci, zrozumienia, opieki, troski - prawdziwej rodziny. i mamy byc niby gorsze dlatego, ze natrafilysmy na dupkow, ktorzy nie potrafia nam tego dac??

caly dzien lazenia po sklepach. doslownie padam z nog. w ciazy juz dawno nie jestem, ale jednak taki upal nie sluzy nikomu... ufff.... zaraz wanienka i spac

no wlasnie dobrze powiedziane co zrobic po takim czyms? podniesc sie i zyc tak zeby umiec sie cieszyc:)
ja uciekam , u mnie dalej leje a pogoda senna czas spaciu.dobranoc dziewczyny ,rano poczytam bo pewnie dyskusja bedzie trwala:)

kabaretka Synek sliczny a jak ladnie ubrany! oby szybko mu katarek minal
krropelka czyli zakupy sie udaly? pochwal sie co kupilas :)
gjoasia ja tez mam jutro wizyte u gin. oby dobrze wszystko bylo i u Ciebie i u mnie.
bardzo sie martwie bo ja dalej malutko przybieram na wadze. angee77 bardzo chetnie wzielabym od Ciebie kilogramy. ale mam nadzieje ze maluszek rozwija i przybiera na wadze. a moze taka moja uroda ze malo tyje w ciazy?ale nerwy tez napewno robia swoje.

Ja jestem w 25 tc i przytyłam niecałe 4 kg.
Ale nawet mi dobrze, bez mojego byłego. Chociaż się nie musze tłumaczyć dlaczego nie moge uprawiać seksu... bo jak ciąża była zagrożona, paskudnie się czułam to miał ciągle pretensje... raz nawet przyszedł. Ja leże nie moge się ruszać tylko do WC chodze, brzuch boli jak by miał odpaść.. a on od razu do rzeczy.. mówie daj spokój przecież nie moge a on do mnie: chociaż loda byś mi zrobiła <SZOK> i wtedy sobie w duchu powiedziałam, że nigdy nie bede z kimś takim....

asuzana przerazajace sa te dziwne zwiazki naszych bylych. szkoda tylko tej dziewczynki. ja to w jej wieku byle tylko do kolezanek. rodzice tez byli wazni ale kolezanki bardziej.
Milkada gratuluje Synka!
Panegiryka oby remont udalo sie szybko zakonczyc. duzo spokoju zycze. Zycze tez szczesliwego i terminowego rozwiazania. i dziekuje za slowa wsparcia. byly one ogolnie do dziewczyn ale pasuja tez i do mnie.
Reiko zycze Ci z calego serca aby slowa ktore powiedzial ojciec twego dziecka byly przemyslane i szczere. Ja Cie tylko prosze nie popuszczaj mu, wymagaj wiele od niego. nie boj sie ze jesli bedziesz wymagac od niego to cie zostawi. on w tym czasie ma na rzesach stanac i przekonac cie ze bedziesz z nim bezpieczna ze bedziesz mogla na nim polegac w kazdej chwili. ze sie Wami zaopiekuje. jesli kolejny raz zawiedzie zastanow sie czy warto brnac w to dalej. JA ZYCZE POWODZENIA
Kołtunek witam Cie na forum. ja tez pewnego dnia powiedzialam dosc i nie zaluje i daje rade. forum i wsparcie jakie na nim dostalam bardzo mi pomoglo. Tobie tez pomoze! moj ex tez jest po 30 a umyslowo to nawet niewiem ile on moze miec. :(

kołtunek ale z niego dupek!ja bym mu powiedziala by sobie h*** miedzy drzwi wsadzil! niepotrafilabym juz takiemu wybaczyc i wrocic do niego
ja przez nerwy w ciazy schudlam okolo 4kilo i dopiero dobijam do wagi sprzed ciazy. (na poczatku nawet nie wymiotowalam nie mdlilo mnie bardzo. az sie boje pomyslec co by bylo gdyby jeszcze przez mdlosci schudla)

abundzu wkulas juz troche chemii?
samasamotna pisalas o zachowaniu swojego ex. jak dla mnie jest ono szczeniackie. moze on mysli ze jak tak bedzie gadal, ze jak cie przestraszy, to bedziesz miec go dosc i ty sobie odpuscisz i on sie wywinie od alimentow. a z drugiej strony niech sobie gada. po testach wyjdzie jaki jest wiarygodny.
ja tez biore asmag i bralam tez kaprogest (ale tylek po tych zastrzykach boli ). wiesz juz w ktorym szpitalu bedziesz rodzic?
bezssenna mnie tez ciaza rozwalila psychicznie. zawsze bylam silna. zawsze sobie radzilam. a w ciazy tez bym tylko plakal a jak sie jeszcze okazalo ze sama bede to juz wogole szok. ale dla maluszka musze sie pozbierac.bo mnie maluszek bedzie potrzebowal silnej a nie wiecznie zdolowanej i zaplakanej.
Ja zmykam spac. jutro do lekarza. dobranoc

reklama
angee77 -ja jestem w 27 tygodnu przytylam juz prawe 15 kg:D:D ale wiesz na przyrost wagi w ciazy sklada sie jeszcze lozysko,wody,przyrost tkanki na piersiach jesze duzo rzeczy wiec sama waga to nie dzidzius;] tak szczerze to newiem gdze przytylam te 15 kg bo brzuszek mam naprawde maly i mam tylko brzuszek.
anowi82-dobrze powiedziane jest to porpsot szczeniak ale ja ,moi rodzice,rodzenstwo napewno mu nie odpuscimy i nie puscimy mu tego plazem. a rodzic bede na ul. Rycerskiej. super tam jest teraz szpital odremontowany . nie tak dawno lezalam tam pare dni -bylam bardzo zadowolonasuper polozne lekarze . naprawde fajnie:) tam przyjmuje moja gin i tam bede rodzic na 100% i jestem z tego zadowolona:)\
co do plotek to o mnie tez straszni gadaja..;/;/ alee przestalam sie przejmowac. ;) jacy ludzie wmoim wieku sa dziecinni..;/ porazka

Ostatnia edycja:
Do góry