reklama
asuzana
Fanka BB :)
kabaretka trzymamy za Ciebie kciuki :-) a wogóle to szczęsciara że wody jej w toalecie odeszły ... ja zalałam cały korytarz w szpitalu
milkada za Ciebie już też trzymamy ... bo to lada chwila
milkada za Ciebie już też trzymamy ... bo to lada chwila
Ostatnia edycja:
abundzu
Fanka BB :)
no właśnie milkada właśnie sobie uświadomiłam ,ze dzień po moim egzaminie z fizycznej masz się już stawić w szpitala a to tuż tuż już
no tak ale niektórzy kują i się męczą, a niektórzy przeżywają najszczęśliwsze chwile w życiu chociaż nie mowie ,bo ja od około 16 do pójscia Adasia spać od poniedziałku do piątku i przez całe dni w soboty i niedziele przeżywam też najszczęśliwsze chwile wczoraj Adaśko mnie nauczył piosenki o krokodylach, orangutanach, dwóch małych węzykach, królewskim orle, kotku, myszce, i dwóch nosorożcach wraz z pokazywaniem normalnie kocham
no tak ale niektórzy kują i się męczą, a niektórzy przeżywają najszczęśliwsze chwile w życiu chociaż nie mowie ,bo ja od około 16 do pójscia Adasia spać od poniedziałku do piątku i przez całe dni w soboty i niedziele przeżywam też najszczęśliwsze chwile wczoraj Adaśko mnie nauczył piosenki o krokodylach, orangutanach, dwóch małych węzykach, królewskim orle, kotku, myszce, i dwóch nosorożcach wraz z pokazywaniem normalnie kocham
Abundzu Świetny tekst na suwaczku Moja sesja mi nie idzie. Kolejny egzamin niezaliczony. Coś mi te ustne nie wychodzą :/ Za duża nerwówka. Na szczęście facet pozwolił mi przyjść jeszcze w czerwcu, ale w ten sposób mi się sesja przedłużyła :/ Wściekła jestem na siebie, że mi zostało wszystko na ostatnią chwilę. Mam nadzieję, że Kubuś nie zechce wyjść wcześniej...
Kabaretka Super! Ja jakoś czułam, że jak przestaniesz czekać na poród, to wtedy urodzisz :] Bo zawsze tak jest. Jak się przestanie czegoś wyczekiwać, to to przychodzi, a wczoraj sama napisałaś, że lepiej teraz nie rodzić...
Wieści z ostatniej chwili-Kabaretka ma 4 cm rozwarcia
Trzymam kciuki!
Kabaretka Super! Ja jakoś czułam, że jak przestaniesz czekać na poród, to wtedy urodzisz :] Bo zawsze tak jest. Jak się przestanie czegoś wyczekiwać, to to przychodzi, a wczoraj sama napisałaś, że lepiej teraz nie rodzić...
Wieści z ostatniej chwili-Kabaretka ma 4 cm rozwarcia
Trzymam kciuki!
Ostatnia edycja:
Milkada Mówię Ci, jak przestaniesz czekać, to wtedy dziecko Cię samo zaskoczy
Kabaretka pisze, że jeszcze ze 3 godziny Aż nie mogę uwierzyć
A co do tematu szpitalnego, to jakiej wielkości macie/miałyście torby do szpitala? Ja mam 40x50x20 cm i zastanawiam się, czy walizka jest dobra na wielkość. Zamieszczam jej zdjęcie.
Kabaretka pisze, że jeszcze ze 3 godziny Aż nie mogę uwierzyć
A co do tematu szpitalnego, to jakiej wielkości macie/miałyście torby do szpitala? Ja mam 40x50x20 cm i zastanawiam się, czy walizka jest dobra na wielkość. Zamieszczam jej zdjęcie.
Załączniki
bezsenna a napisała coś jeszcze?Jak się czuje?
A wielkość walizki odpowiednia :-).
Nie zapeszając,to też jakieś skurcze mi się zaczęły ale nie jestem pewna czy to to?! Promieniuje ten niby ból aż na lędzwie,myślicie że to to?
A wielkość walizki odpowiednia :-).
Nie zapeszając,to też jakieś skurcze mi się zaczęły ale nie jestem pewna czy to to?! Promieniuje ten niby ból aż na lędzwie,myślicie że to to?
Milkada - to moze byc poczatek, ale poczekaj az bedziesz miala skurcze co ok 5 min, no chyba ze zle sie poczujesz to gnaj do szpitala. Ja z moim pierwszym synkiem zaczelam miec skurcze juz rano, pozniej wybralam sie do sklepu na zakupy i tam zobaczylam znieczulice ludzi bo w kolejce spotkalam moja kolezanke, ktora ze zdziwieniem sie zapytala "Boze ty jeszcze chodzisz z brzuchem" a ja na to, ze juz wlasnie chyba zaczelam rodzic na co ludzie odwrocili sie do mnie i normalnie zabili mnie wzrokiem. Nikt oczywiscie nie ustapil mi miejsca:-). Do szpitala trafilam majac skurcze co 5 min a rozwarcia nie bylo.
Obserwuj siebie i swoje cialko, zapewniam Cie, ze bedziesz wiedziec kiedy masz jechac)))
A za Kabaretke trzymam kciuki, koniec porodu juz blisko.
Moge sie o cos Was zapytac? Ile przytylyscie do polowy ciazy? Tzn ja mam teraz 23/24 tydzien i dopiero 4 kilo. Nie pamietam czy dopiero pozniej zaczne tyc wiecej...
Obserwuj siebie i swoje cialko, zapewniam Cie, ze bedziesz wiedziec kiedy masz jechac)))
A za Kabaretke trzymam kciuki, koniec porodu juz blisko.
Moge sie o cos Was zapytac? Ile przytylyscie do polowy ciazy? Tzn ja mam teraz 23/24 tydzien i dopiero 4 kilo. Nie pamietam czy dopiero pozniej zaczne tyc wiecej...
Milkada Pytała, czy można pić w czasie porodu. I napisała, że dali jej znieczulenie. Może zaczniesz rodzić w tym samym dniu
gjoasia Co do ustępowania miejsca, to tragicznie z tym jest :/ Ale zauważyłam, że już prędzej ktoś starszy mi ustąpi niż osoby w moim wieku...
U mnie waga ruszyła do przodu w 15 tygodniu. Wcześniej trochę schudłam z powodu mdłości. Nawet nie wymiotowałam, ale mimo to miałam wstręt do jedzenia. Ciąża stała się widoczna w 5 miesiącu. Za to teraz sobie mogę odbić. Jem truskawki i czereśnie jak głupia Przytyłam 12 kg.
gjoasia Co do ustępowania miejsca, to tragicznie z tym jest :/ Ale zauważyłam, że już prędzej ktoś starszy mi ustąpi niż osoby w moim wieku...
U mnie waga ruszyła do przodu w 15 tygodniu. Wcześniej trochę schudłam z powodu mdłości. Nawet nie wymiotowałam, ale mimo to miałam wstręt do jedzenia. Ciąża stała się widoczna w 5 miesiącu. Za to teraz sobie mogę odbić. Jem truskawki i czereśnie jak głupia Przytyłam 12 kg.
Ostatnia edycja:
reklama
Pić może,jedynie wodę :-). Heh dostała znieczulenie,to super przynajmniej wspomnienia z porodu będzie miała okey,mi się jednak nie uda rodzić ze znieczuleniem,bo jednak nie będę rodziła w tym szpitalu w którym dają.A we Wrocławiu tylko w jednym dają ! Ale mam nadzieje że dam sobie rade bez.
A co do wagi to przytyłam 18,5 kg .
A co do wagi to przytyłam 18,5 kg .
Podziel się: