maksimas
Fanka BB :)
Ja tez nie mam jeszcze wyprawki, ale 4 miesiace przedemna. Na szczescie moja rodzina kopuluje jak kroliczki, wiec bede miala wozek, lozeczko, wanienke i fotelik. Wiec najdrozsze rzeczy mam z glowy. Gorzej z ciuszkami. Wszystkie kuzynki rodzily w lecie a ja bede w zimie, wiec nikt nie ma takich cieplych ubranek dla noworodka. Tym zajme sie juz we wrzesniu. Na razie kiebsko u mnie finansowo, ale "tatus" chce mi placic alimenty juz na 3 miesiace przed porodem, wiec jakos dam sobie rade.maksimas dziękuję za wsparcie
masz zupełnie rację nic na siłę ja też postanowiłam ze teraz będę twarda zero pisania żali proszenia tłumaczenia nie chce nas to trudno jego strata za dużo już się od początku ciąży naplakalam Rządzą nim rodzice jest mamisynkiem który nie zna życia
I teraz to widzę !!! Już mi takie jazdy robił od 8tc ale wtedy za nim chodziłam pisałam teraz już nie
finansowo i mueszkaniowo u mnie też kiepsko Najgorzej z wyprawka bo brakuje mi wózka fotelika i łóżeczka
ale może jakoś powoli coś się ogarnie może da ten 1tyś i powoli kupie wszystko Dziękuję za życzenia dla taty
martwię się o niego i nie potrafiła bym tak olac rodziców ....A on jakiś nakręcony i wystraszony ze on by musial mojej mamie pomagać :/
A nikt go nawet nie prosił
Zobaczysz, ze bedzie dobrze. Ciezko, ale dobrze. Ja innej obcji nie biore pod uwage. Poczatki na pewno beda ciezkie ale z czasem obie zobaczymy ze roztanie bylo dobra decyzja. Szkoda mi tylko naszych dzieciaczkow. Nie wiem, czy Twoj chce utrzymywac kontakt z dzieckiem. Moze nie bedzie tak zle. Moj Ex powiedzial ze bedzie placic, ale absolutnie nie chce mniec nic wspolnego z dzieckiem. Nie chce widziec USG, nie chce przyjechac jak urodze, by zobaczyc corke. Powiedzial,ze nie chce nas w ogole widziec na oczy. Po tych juz slowach to dalam sobie spokuj. Niech sie buja.... Takze nie mo co plakac za takimi dupkami. Nie wiem jak Ty, ale nie mam zamiaru popadac w jakas depresje. Wlasciwie to , mam zamiar udowodnic jemu ze moje zycie na nim sie nie konczy i ze doskonale sobie poradze. Karma wraca i przyjdzie dzien ze beda zalowac. Wiec Kochana glowa do gory!!!
Zycze ci udanego dnia ,w ten kolejny upalny dzien,heheh Pozdrawiam