reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Witam serdecznie dziewczyny ja tez będę samotną mamą jestem teraz w 24 tc. Chciałabym zapisać się do was na wątek zamkniety. Jestem już na stycznióweczkach 2013 ale okazało się ze nie wiele mam z nimi wspólnych tematów . Tam dziewczyny są na prawdę miłe tylko tyle ze większość w zwiazkach i nie mają takich problemów jak samotne mamy. Napiszcie mi jak sie z wami porozumiewać milej jest jak ktoś ma takie same problemy jak TY, wtedy łatwiej można sobie z nimi poradzić. Pozdrawiam serdecznie Anna

reklama
a33 piszesz z największej dziury w Polsce ;-) jak tam wydobywają jeszcze? kiedyś byłam na tarasie widokowym widok nie zapomniany. A jak znosisz ciążę? jak psychicznie się czujesz?

a ja dziś oglądałam uwagę o tych dzieciach z rodziny zastępczej ..... biedne maleństwa.... szkoda że ich własna matka się niemi nie zajęła i nigdy nie trafiły by tej rodziny.... ale niektóre matki wszystkim się zajmują a nie tym co najważniejsze własnym dzieckiem

Ostatnia edycja:
A33 witaj! Smialo pisz, mi pomaga zagladanie tutaj, dziewczyny wspieraja, a ja ciagle ucze sie nowego podejscia do naszej sytuacji, naprawde mi lepiej odkad tu jestem:)

Ewelina kiedyś coś tam pisałaś o alergii synka - zmieniło się coś???

Wiesz w sumie to chyba się zmieniło. Miałam dwie maści od lekarza, jedna taka której używałam rzadziej i taka robiona, której mogłam używać kilka razy w ciągu dnia. Od jakichś dwóch miesięcy zaczęłam ograniczać stosowanie tej pierwszej. Od miesiąca tej drugiej. W chwili obecnej nie stosuję żadnej. Jednak do kąpieli i po kąpieli cały czas emolienty. Czasem skóra na buzi jest trochę szorstka,ale ogólnie jest ok. Mam nadzieję,ze problem nie wróci;-)

reklama
Do góry