HEJ JA BYLAM W TAKIEJ SAMEJ SYTUACJI
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i wtedy wszystko wydawalo sie koszmarem nie konczace sie problemy od finan po inne ,dwoch exow na karku i wiesz co TO JA JESTEM TERAZ GORA Z DZIECMI I MAM NAJKOCHANSZE DZIECIACZKI NA SWIECIE
))
A JA SAMA JESTEM MAMA A ADHD HEHEHEHEHEHHEHEHHE teraz czekam na powrot do pracy wiec pracuje w wielu miejscach naraz kiedy dzieci w szkole i przedszkolu dorabiam dorywczo zeby miec pare groszy., jestem skarbnikiem w klasie corci udzielam sie wszedzie gdzie sie da i wiesz co NIE UKRYWAM ZE JESTEM SAMOTNA MAMA ,MIMO ZE MAM PARTNERA . JA WYCHOWUJE DZIECI SAMA .jezdze z dziecmi wszedzie ,niczego im nie brakuje a tez nie ma za duzo pieniedzy ,dobra organizacja to juz polowa sukcesu ,
i nie raz co slysze pani jest samotna matka ???? tak a co , ubieram sie w lumpkach za grosze jak mam na to pieniadze , dbam o siebie ,po wielu latach przestalam obgryzac paznokcie i co chwile mam inaczej pomalowane i zdziwienie a kiedy mam na to czas, a mam zawsze mam czas na lazienkowe spa,jezdze z dziecmi na rowerach ,od pazdziernika basen itp i mozna wszystko, i nie raz brak mi sil ,mialam juz cisnienie ale szybko nabieram sily na to zycie bo mam dla kogo i przede wszystkim dla siebie same .mam wielu znajomych czy to samotne matki czy pelne rodziny i nikomu to nie wadzi i uwierz mi ze samotne matki radza sobie lepiej i potrzeba czasu na to zeby sie nauczyc z tym zyc, ja sie pojawilam na forum ponad 3 lata temu, poznalam fajne mamuski, sa przyjaznie i naprawde fajne kontakty ,mozna tu liczyc na siebie i UWIERZ MOZNA ZYC NAPRAWDE
A nikomu nie musisz sie tlumaczyc ludzie gadaja i beda gadac kij im w oko naprawde
a dzieciaczki potrzebuja usmiechnietej mamy na codzien i mimo ze kryzys pojawia sie nie raz mozna wszystko a dzieciom tylko prawde i nic wiecej, moja corcia wie jak jest i nigdy nie uslyszlala na temat swojego taty zlego slowa ode mnie ,tak samo jest z tata malego , to nic nie daje a mozna budowac relacje na poziomie i dalej zyc i wszystko sobie poukladac malymi kroczkami