ollka22
MAMUSIA OLIWKI
mlodaszczesliwamama fakt nie tylko uzaleznienie ma na to wplyw. no ale wazne ze my robimy to co najlepsze dla naszych dzieci i ze zawsze na nas moga polegac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DOBRZE NAPISANEmlodaszczesliwamama fakt nie tylko uzaleznienie ma na to wplyw. no ale wazne ze my robimy to co najlepsze dla naszych dzieci i ze zawsze na nas moga polegac
katerinka u mnie w tyg to samo... praca, przedszkole, dom... spacery poki pogoda...
super ze dzwoneczek fajny, my planujemyw nast weekend bow tyg seanse sa za wczesnie....
my mamy blisko mutlikino i tam sa fajne promocje,w tygodniu i weekand, w niedziele bylismy na bilecie rodzinnym po 14 zl, to chyba nie za drogo?nie wiem bardzo rzadko chodze niestety do kinaKATERINKA FAKT, kino kosztuje neistety... ale raz na jakis czas fajna sprawa.
ja zaluje ze w cinema promocje sa tylkow tygodniu w srody i bilety po 14 zl.... bo ja nie mam jak w srode chodzic z nia do kina...
my mamy blisko mutlikino i tam sa fajne promocje,w tygodniu i weekand, w niedziele bylismy na bilecie rodzinnym po 14 zl, to chyba nie za drogo?nie wiem bardzo rzadko chodze niestety do kina