reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Poprosze o modlitwe za Michałka,jest synem mojej znajomej,dzis wypadl z 3 go pietra,wlasnie przechodzi operacje,jest w stanie bardzo ciezkim. Monika prosi o modlitwe za syna

reklama
Raczkowa to postaw warunek.. albo niech zaplaci albo idziesz do sadu bo nie ebdziesz sie prosic co miesiac.. ja poki co postanowiłam ze nie pojde do sądu bo dał na wyprawke, chce zalatwic socjalne tam za granicą i mowi ze bedzie od siebie tez dawał.. jezeli to sie sprawdzi to nie widze potrzeby pojscia do sądu.. ale jesli chociaz jeden miesiac nie da na Małą to z miejsca wnosze pozew..

fikusek oby wszystko skonczyło sie dobrze! trzeba byc dobrej mysli!

fikusek1988 bosze straszne, co za tragedia, współczuję i wspieram duchowo biedną dzidziunię i matkę co ona musi czuć

a ojciec małego do tej pory płacił alimenty nie na czas no ale płacił a teraz napisałam smsa ale zero odzewu ani kasy ... stwierdzam że akurat okazja złożę o ograniczenie praw rodzicielskich i zobaczymy czy się pojawi a jak nie to gdzie mam iść do jakiegoś komornika?

myślałam że choć płacić będzie jak na bycie częścią życia swojego dziecka się wypiął .... nie rozumię tego człowieka a kiedyś w ogień bym za nim poszła ....:no:.....
dziewczyny a te co składały do sądu świadectwa urodzenia bo przy sprawie o alimenty jest oryginał to teraz jak złożę o ograniczenie praw mogę złożyć kopię i napisać że oryginał jest przy tamtej sprawie? a potem napisać żeby mi oddali oryginał?

emilka to raczej nie wchodzi w gre bo wiem jak to bedzie wygladac wole miec wszystko na papierze nawet kosztem naszych zlych stosunkow :tak:

emilka to raczej nie wchodzi w gre bo wiem jak to bedzie wygladac wole miec wszystko na papierze nawet kosztem naszych zlych stosunkow :tak:

a noo ty wiesz lepiej co w twojej sytuacji bedzie najlepsze.. ja pisalam opierając sie poniekąt na sobie.. no to nie ma na co czekac, złóż papierki i zobaczymy jakie beda efekty;-)

Mam wszystkiego doooość!!!

A miało być tak pięknie.Dziś miał przyjechać szwagra syn z dziewczyną zająć się Jaśkiem,a ja miałam pozałatwiać sobie parę zaległych spraw. I oczywiście przyjechali i to w trybie przyspieszonym. Od rana walenie do drzwi. Otwieram zaspana,a tam na dzień dobry "Co pani wyprawia?Sąsiadów pani zalała!!!:szok:J na to,że nic nie robię, w mieszkaniu nic się nie dzieje, sucho wszędzie,nic nie cieknie,nie leje się znikąd. Okazało się,że rura w ścianie "przeciekła":baffled:Masakra jakaś:szok:W całym pionie woda zakręcona przeze mnie:rofl2: Oczywiście rodzina daleko,szwagier w górach i nikt nic nie wiem. W trybie natychmiastowym musiałam szukać hydraulika. Na szczęście udało mi się znalezc takiego,który zjawił się za godzinę. Oczywiście kucie,wiercenie, gigantyczna dziura w kuchni i cztery stówy w plecy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak narazie sytuacja opanowana na tyle,że chcąc nie chcąc musiałam zrobić spore porządki w mieszkaniu:crazy:Oczywiście jest czysto i wszystko cacy,ale dziura w ścianie została:baffled:Padam na twarz i jedyne na co mam ochotę to przepraszam za wyrażenie,ale iść i porządnie się schlać:angry:

reklama
eweline

no tak jak sie wali to wszystko ,a to na zdrowie heh

carla co tam po pokdladce jak nie sprawdza ,tak im jak czapka stoi ale jakby tak tv przjechala ale my BYLISMY I WIDZIELISMY smiech na sali z nimi,
pochwal sie zdjeciem kiecki:)

a u nas 33 stopnie i dzisiaj mloda w szkole byla na polkoloniach kuba spal a ja poszlam na henne i na pazurki ,dostalam w prezencie :) relaks az sie patrzy a po 16tej sru do znajomych na rowerach na dzialke wesolo bylo i juz rytualnie na dworzec i na maslana bule ,kuba z radosci widoku tych pociagow to tanczyl a mloda sie smiala w nieboglosy :)))))))))))))))))))))))))
i dzionek zlecial ciesze sie ze tak moge jeszcze dzionek spedzic z nimi tak na luzie i fajnie wesolo :)

Do góry