reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
ja też jakoś mi odbiło czym mały starszy to nie chcę go zostawiać na noc tak mi tęskno za nim by było

fikusek obyście łądniejszą pogodę trafili niż dziś bo my tam się dziś grzejemy a nie chłodzimy :-D

Carlaa a ty musisz już zacząć intensywne ruchy robić kreacja, goście itp itd co z 4 miesiace to szybko zleci:-)

jaimis no fajnie

fajnie
ja uwielbiam densic nie ma lepszego nic niz sie wytanczyc i spuscic nerwy hehehh
moja mloda jest teraz na wsi na pare dni i co chwile dzwoni i sie pyta o kazdego tez teskni i mowi na kolonie nie jestem jeszcze gotowa :-D fajnie wszedzie ale nie ma jak z wami w domku :)))) moja kochana ksiezniczka :)))
carla
z wlosami zawsze mozna cos wykombinowac ,mi sie marza loki znowu i juz zapuszczam znowu :) kubus byl maly to tez mialam a sami wiecie jak ten czas leci

fikusek a planujecie razem zamieszkac przed ślubem ??

fikusek
no to fajnie :) zawsze raznie razem i jakos latwiej i wogole , mi sie podobalo jak mamy nie bylo i g byl u mnie pare dni ,jakos tak fajnie kawke razem wypic po pracy zjesc kolacje , pogadac o wszystkim i o dupie marynie hehehhe

a ja sobie dzisiaj kupilam kalosze bo nie mialam juz suchych butów:szok: leje juz ktorys dzien jeszcze nie daleko te tornada ze nie wiadomo co to bedzie , a tak bylo pieknie :)

a i macie pozdrowienia od mlodej mamy1987 :) wszystko u niej w nalezytym porzadku

Ostatnia edycja:
zawsze fajniej ze swoim ktosiem mieszkać niż z mamą :-(

a my właśnie chcemy kupić kalosze dla mnie i małego ale jak kawałek gumy dla małego dziecka może kosztować 40 zł????

reklama
emilka z częstych bywalczyń tylko ino ty w dwupaku się ostałaś:-D:-D:-D a to zleci co to 2 miesiące ;-) coś ta raczkowa się nie odzywa mam nadzieję że z nimi wsztstko w porządku tylko biedna nie ma czasu ani siły

Do góry