reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Fikusek gratuluje :) Widzialam na fb, super. Duuzzo szczescia :*
Carlaa nie dodaje zdjec na facebooka, bo mam kilkoro znajomych, ktorzy znaja sie tez z dawca, swiat jest maly, polezie do kogos i zobaczy, a ja nie chce, zeby go widzial ;)

Ostatnio w ogole do mnie dawca napisal na gg. Zapytal czy to na pewno jego dziecko hahahah. Totalnie to olalam. Dla mnie on zupelnie nie istnieje, kompletne zero:) ale po tym drugim teraz to juz w zadne zwiazki sie nie platam poki co.

Pogoda cos slaba ostatnio. Chociaz juz wole jak troche wieje niz ma byc ten skwar. U mnie na bloku jeszcz sciagali AZBEST w ten upal to okna pozamykane. Czulam sie jak w akwarium, staralam sie jak najczesciej wychodzic, ale jak jest taka patelnia to szkoda dziecka.

Carlaa Tobie tez gratuluje oczywiscie :) Slub zima na pewno bedzie bardzo ladnie wygladal, jesli pogoda dopisze, ze bedzie ladna sniezna, a nie chlupa. Mnie zawsze podobala sie sukienka jaka miala Sarah Jessica Parker w Seksie w Wielkim Miescie kinowym, ale to tylko takie marzenia :):) najgorzej to chyba co na siebie zalozyc na wierzch, zeby dobrze wygladalo przy niskiej temperaturze

o dziewczyny widzę, że u Was sporo się dzieje :-)

carla powodzenia! :-)

fikusek no ba! Jakżebyś miała się nie zgodzić?! ;-P No to teraz czekamy na zmianę stanu cywilnego.

Świetnie dziewczyny! Oby tak każdej z nas poukładało się w życiu! :tak:

fikusek gratulacje :))))))))))))))))))))
carla swiete slowa

a ja sie wytanczylam na calego :)))))) g mnie zaskoczyl pozytywnie wywijał równo ze mna ,nie okazywal zazdrosci ,tancowalam po calym parkiecie a ze muza byla extra to trudno mi bylo usiedziec na pupie hehehhe , ja spotkalam duzo znajomych z podstawowki i kazde po jakims przejsciu :szok: ale wszyscy bawili sie swietnie :))))) super wyjsc do ludzi
a ja sie naladowalam pozytywna energia :)

FajnieKaterinka, ze sie pobawilas. Bardzo wazne jest, zeby wychodzic do ludzi, bo inaczej to moznaby dostac swira :)

A ja mam urlop... Moja mama wziela wlasnie malego i pojechali na tydzien w gory. Ale az mi dziwnie jest. Jeszcze ma troche kataru nie wiem czy to byl dobry pomysl, zeby jechal :(

no no widzę że miłość i szczęście kwitnie dziewczęta cieszę z się z Wami wszystkimi i każdą z osobna !!!

ja jak zaczęłam bywać na bb fikusek była anty całemu rodzajowi męskiemu a Carlla właśnie twierdziła nigdy więcej dzieci bardzo się cieszę że los wam poodmieniał to i owo :-D:-D:-D:-D ale zajrzycie czasami? ;-)

Carlaa ty to laska jesteś w worku pójdziesz i tak sie chłopy będą oglądać tylko szkoda że te włosy obciachałaś w jeżyku do ślubu:-D:-D:-D :-D
fikusek a jak Allan ??? pozwolił?;-)

honey
przykro mi że trafiłaś na palanta ale czas leczy rany albo przynajmniej zabliżnia nie patrz na to co było jeszcze spotkasz wartościowego faceta a pamiętaj to co komuś ktoś zrobi to do niego wraca :tak: a w górach zdrowe czystsze powietrze co tam taki katarek

jaimis ja anty nie bylam:-D zawsze mowilam ze ktos jest mi pisany:-D ale pamietam jak Carla dzieci wiecej nie chciala:-D Alan to uwielbia Tomka:)

reklama
fikusek nie no skąd wcale nie byłaś anty tylko tak trochę jadem tryskałaś na ród męski ;-) nie ma co wracać do przeszłości sami sobie na to zapracowali :-D cieszę się że się zakochałaś i jesteście szczęśliwi no a teraz przed wami najtrudniejsze kochać się do końca życia :tak::tak:
no a zdradz macie już jakieś plany gdzie, jak kiedy, terminy jakieś na oku????
wkoło mnie nie ma nikogo fajnego ale i mnie może się przytrafi strzała amora :-D:-D:-D:-D na razie uczę się być poprostu szczęśliwa cieszyć się każdym dniem a oczywiście dzięki synkowi to jest proste :-)

Do góry