reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Fikusek gratuluje :) Widzialam na fb, super. Duuzzo szczescia :*
Carlaa nie dodaje zdjec na facebooka, bo mam kilkoro znajomych, ktorzy znaja sie tez z dawca, swiat jest maly, polezie do kogos i zobaczy, a ja nie chce, zeby go widzial ;)

Ostatnio w ogole do mnie dawca napisal na gg. Zapytal czy to na pewno jego dziecko hahahah. Totalnie to olalam. Dla mnie on zupelnie nie istnieje, kompletne zero:) ale po tym drugim teraz to juz w zadne zwiazki sie nie platam poki co.

Pogoda cos slaba ostatnio. Chociaz juz wole jak troche wieje niz ma byc ten skwar. U mnie na bloku jeszcz sciagali AZBEST w ten upal to okna pozamykane. Czulam sie jak w akwarium, staralam sie jak najczesciej wychodzic, ale jak jest taka patelnia to szkoda dziecka.

Carlaa Tobie tez gratuluje oczywiscie :) Slub zima na pewno bedzie bardzo ladnie wygladal, jesli pogoda dopisze, ze bedzie ladna sniezna, a nie chlupa. Mnie zawsze podobala sie sukienka jaka miala Sarah Jessica Parker w Seksie w Wielkim Miescie kinowym, ale to tylko takie marzenia :):) najgorzej to chyba co na siebie zalozyc na wierzch, zeby dobrze wygladalo przy niskiej temperaturze

o dziewczyny widzę, że u Was sporo się dzieje :-)

carla powodzenia! :-)

fikusek no ba! Jakżebyś miała się nie zgodzić?! ;-P No to teraz czekamy na zmianę stanu cywilnego.

Świetnie dziewczyny! Oby tak każdej z nas poukładało się w życiu! :tak:

fikusek gratulacje :))))))))))))))))))))
carla swiete slowa

a ja sie wytanczylam na calego :)))))) g mnie zaskoczyl pozytywnie wywijał równo ze mna ,nie okazywal zazdrosci ,tancowalam po calym parkiecie a ze muza byla extra to trudno mi bylo usiedziec na pupie hehehhe , ja spotkalam duzo znajomych z podstawowki i kazde po jakims przejsciu :szok: ale wszyscy bawili sie swietnie :))))) super wyjsc do ludzi
a ja sie naladowalam pozytywna energia :)

FajnieKaterinka, ze sie pobawilas. Bardzo wazne jest, zeby wychodzic do ludzi, bo inaczej to moznaby dostac swira :)

A ja mam urlop... Moja mama wziela wlasnie malego i pojechali na tydzien w gory. Ale az mi dziwnie jest. Jeszcze ma troche kataru nie wiem czy to byl dobry pomysl, zeby jechal :(

no no widzę że miłość i szczęście kwitnie dziewczęta cieszę z się z Wami wszystkimi i każdą z osobna !!!

ja jak zaczęłam bywać na bb fikusek była anty całemu rodzajowi męskiemu a Carlla właśnie twierdziła nigdy więcej dzieci bardzo się cieszę że los wam poodmieniał to i owo :-D:-D:-D:-D ale zajrzycie czasami? ;-)

Carlaa ty to laska jesteś w worku pójdziesz i tak sie chłopy będą oglądać tylko szkoda że te włosy obciachałaś w jeżyku do ślubu:-D:-D:-D :-D
fikusek a jak Allan ??? pozwolił?;-)

honey
przykro mi że trafiłaś na palanta ale czas leczy rany albo przynajmniej zabliżnia nie patrz na to co było jeszcze spotkasz wartościowego faceta a pamiętaj to co komuś ktoś zrobi to do niego wraca :tak: a w górach zdrowe czystsze powietrze co tam taki katarek

jaimis ja anty nie bylam:-D zawsze mowilam ze ktos jest mi pisany:-D ale pamietam jak Carla dzieci wiecej nie chciala:-D Alan to uwielbia Tomka:)

reklama
fikusek nie no skąd wcale nie byłaś anty tylko tak trochę jadem tryskałaś na ród męski ;-) nie ma co wracać do przeszłości sami sobie na to zapracowali :-D cieszę się że się zakochałaś i jesteście szczęśliwi no a teraz przed wami najtrudniejsze kochać się do końca życia :tak::tak:
no a zdradz macie już jakieś plany gdzie, jak kiedy, terminy jakieś na oku????
wkoło mnie nie ma nikogo fajnego ale i mnie może się przytrafi strzała amora :-D:-D:-D:-D na razie uczę się być poprostu szczęśliwa cieszyć się każdym dniem a oczywiście dzięki synkowi to jest proste :-)

Do góry