reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

dziewczyny ale nospy lekarz nie przepisuje zeby bol ustap;il tylko ona jest m.in na zagrazajace poronienie,skurcze itp,jest lekiem rozkurczowym i chamuje skurcze a nie to ze dziala przeciwbolowo. Akurat nie w ciaszy.

Dokladnie tak jest.Ona nie jest przeciwbolowo!jak lekarz przepisal to trzeba brac,dziala rozkurczowo.Ja tez mialam nospe forte,i nic mnie nie bolalo.Lekarz tlumaczyl ze to po to by macica sie nie skurczala i by poronienie nastapilo.
Fikusek ma raccje.Jak lekarz kaze brac to trzeba brac!.

reklama
reklama
witam chwilowo mam neta to wpadłam od razu na bb się przywitać :-):-D:-)

no u nas bez zmian padamy sobie nikt nic nie mówi teraz to już nawet nie chcę żeby ktoś z szefów przyszedł bo przyjdzie z wypowiedzeniem :szok::-D:-D:-D

Raczkowa zapomniałaś przecież planowałaś przespać poród :-D

Carlla ty to ładna dziewczyna jesteś jak się uśmiechasz to z krótkimi czy z długimi grunt być pogodną
:-D

idę pościągać służbową pocztę ona nie była taka pilna jak napisanie do Was :-D

Do góry