reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Carla też nie lubię takich wydziwionych imion. Myślę, że niektórych rodziców to za bardzo ponosi fantazja:tak:

Co do siostry to bardzo dobrze rozumiem co czujesz. Jak moja wyjeżdżała na rok to nawet nie potrafiłam się z nią pożegnać tak mi serducho rozrywało. Jednak teraz to i rozłąkę łatwiej znieść, bo chociażby głupi skype umożliwia nie tylko rozmowę, ale i widzenie siebie nawzajem przez co odległość nie jest aż tak odczuwana:-)

Powodzenia jutro!
P.S. A gdzie robisz staż?

reklama
Do Portugalii. Masz rację, to jest zupełnie inna odległość, ale sama zobaczysz, że to kwestia przyzwyczajenia do nowej sytuacji:tak: My też szalenie ze sobą jesteśmy zżyte i tęskniłysmy strasznie:baffled:

To jeszcze raz powodzenia jutro!:-)

kurcze zazdroszcze wam dziewczyny tez bym chciala miec taka siostre z ktora bylabym zzyta nawet jakby miala byc 10 tys km ode mnie ale wiedzialabym ze gdzies tam jest a tak.... sama jak palec ;-)

Carla powodzenia na pewno bedzie fajnie :tak:

Fajnie miec taka siostre ale mnie wlasnie to szczescie spotkalo ,mam najfajniejsza siostre na swiecie !!!!!!!!!strasza o 6 lat i jako dzieco mnie nie lubila bo bylam.... ruda i wstyd bylo ze mna chodzic :D Teraz sie z tego smiejemy a jej troche wstyd za to ale wazne ze teraz sie szanujemy i kochamy.
  1. Dziewczyny mam do Was pytanie bo kurde jestem w tym 13 tygodniu ,to moja pierwsza ciaza i mam bole brzucha i gdy cos mnie zabolao to zaraz sie pytalam lekarza co to bo sie balam ale dzis znowu mnie boli i az wstyd latac z wszystkim do niego bo tak naprawde nic sie nei dzieje ,jest dobrze a jak mowie ze boli tak czy siak to ze to normalnie sie sie usmiecha (pewnie mysli ze jakas panikara).Dzis mam taki smieszny bol w boku jak kolka ,raz boli przez 3 miuty pozniej przez 2 godziny nie a ja nie wiem co to ,chyba faktycznie panikuje w tej ciazy :( Nie wiem tez jakie bole sa w ciazy niebezpieczne ,czy te w podbrzuszu ?

Fajnie miec taka siostre ale mnie wlasnie to szczescie spotkalo ,mam najfajniejsza siostre na swiecie !!!!!!!!!strasza o 6 lat i jako dzieco mnie nie lubila bo bylam.... ruda i wstyd bylo ze mna chodzic :D Teraz sie z tego smiejemy a jej troche wstyd za to ale wazne ze teraz sie szanujemy i kochamy.
  1. Dziewczyny mam do Was pytanie bo kurde jestem w tym 13 tygodniu ,to moja pierwsza ciaza i mam bole brzucha i gdy cos mnie zabolao to zaraz sie pytalam lekarza co to bo sie balam ale dzis znowu mnie boli i az wstyd latac z wszystkim do niego bo tak naprawde nic sie nei dzieje ,jest dobrze a jak mowie ze boli tak czy siak to ze to normalnie sie sie usmiecha (pewnie mysli ze jakas panikara).Dzis mam taki smieszny bol w boku jak kolka ,raz boli przez 3 miuty pozniej przez 2 godziny nie a ja nie wiem co to ,chyba faktycznie panikuje w tej ciazy :( Nie wiem tez jakie bole sa w ciazy niebezpieczne ,czy te w podbrzuszu ?
mnie calusienka ciaze bolal brzuch,mozesz brac nospe i magnez to troche pomaga:) cala ciaze na tym jechalam:)

nie az tak mnie nie boli by cos lykac,daje rade :) Juz te bole ktore sa jak w okresie przeszly mi dwa tygodnie temu .Dobrze ze musze chodzic teraz do lekarza co 2 tygodnie (poki co bo mialam zla cytologie) i wtedy jetem spokojna ,przynajmniej jakis czas. W nosie mam ten bol ale tylko to ze mysle ze aby te bole sa normalne . a kiedy odczuwalyscie ruchy dziecka ?Ja juz sie nie moge doczekac :)

samotna mnie tez bolal brzuch i lekarz przepisal mi wlasnie nospe i magnez magnez biore ale nospy nie bo az tak bardzo nie boli :tak: ruchy poczujesz dokladnie w polowie cizy zapisz sobie ta date bo to wazne :tak: a tak na prawde to jesli Cie cos niepokoi to smialo dzwon albo idz do lekarza zawsze to lepiej na zimne dmuchac :tak::tak:

Matitka dobrze piszesz. Podziwiam Cię, trójka dzieci do wychowania to nie lada wyzwanie, ale sądzę że dajesz radę. A malutka jak się chowa?? Widziałam na fb że śliczna jest, aż mi się na wspomnienia zbiera jak moja była taka malusia. A bracia pewnie kochają siostrzyczkę, fajnie że ma dwóch obrońców :)

Wczoraj na placu zabaw myślałam że padnę. Rodzice dają różne imiona dzieciom, ale tego jeszcze nie grali- RAUL. Coś strasznego. I jak wołała mama za nim. Raulciu, albo RaUl z akcentem na U. Parodia.
daje jakos rade, jest czasami ciezko ale idzie wszystko ogarnac, ciesze sie ze mam rodzicow ktorzy nam pomagaja i tak jak dzisiaj chlopcow wzieli do siebie :)
Mala ma ospe wiec w domu siedzimy. Ja tak patrze na zdjecia jak sie urodzila a jaka jest teraz a przeciez dopiero co wczoraj jeszcze z brzuchem chodzilam :)

Raul moja kolezanka tak dala synowi na imie, ale ona mieszkala na Cyprze.

dziewczyny ale nospy lekarz nie przepisuje zeby bol ustap;il tylko ona jest m.in na zagrazajace poronienie,skurcze itp,jest lekiem rozkurczowym i chamuje skurcze a nie to ze dziala przeciwbolowo. Akurat nie w ciaszy.

reklama
Do góry