reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
ja tez jestem blizniakiem i podobno jestem wredna
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
fikusek oj tam od razu wredna.... moze lepiej uparta
E
eweline48
Gość
ewelin dzieciatko na rekach trzymasz tak przynajmniej bylo za czasow jak ja latalam czyli jakies 2 lata temu szczerze to Wam powiem ze zawsze sie modlilam zeby nie trafic na jakies dziecko nie dosc ze cala noc ne spie bo samolot rano a trzeba bylo przejechac czasem 200 km na lotnisko na lotnisku kolejne godziny odprawy padam na pychol a tu jeszcze wsiadam do samolotu i przede mna wrzeszczacy bachor i tak praktycznie za kazdym razem i to nie jeden albo 2 najczesciej po 4-5 na samolot wiec jak sie zebraly do wycia tomyslalam ze pozabijam tam wszystkich teraz juz calkiem inaczej bym na to zareagowala ehhh jaki czlowiek glupi i jednak punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
Ja jak leciałam kiedys ponad 10 godzin razem z odprawą i międzylądowaniem to jakiś koszmar był. Jedno zaczynało, za chwilę drugie,a jak te ucichły to kolejne zaczynały i tak przez cały czas-masakra. Teraz też inaczej patrzę na to
E
eweline48
Gość
carlaa ja panna ale czy jestem taka milusia... kiedys bylam to fakt ale odkad jestem sama z mala to pazurki potrafie pokazac
samotna ja tez obecnie ruda... lubie ten kolor bo ponoc rude ejst wredne i niech tak bedzie, czasem trzeba
ewelina ze mna dzidziusie na rekach mamy mialy i pozniej do wozkow dawaly, jakby co dzown na infolinie lotniska tam ci powiedza.
ja bylam w up, udlao mi sie zalapac na ten kurs co chce, ale sie ciesze
pod koniec miesiaca kolejne spotkanie z doradca i mam wmiare mozliwosci rozpisac na co wydam te 2300.... matko a ja mam tylkow planach szkla kontaktowe jak narazie....
carlaa wlasnie moge dodatkowo skadac ten wniosek o refundacje przedszkola panstwowoego do 300 zl miesiecznie. i to sie w te 2300 nie bedzie wliczalo.
ide powiesic firanki bo po powrocie zdazylam juz 2 okna umyc.
Tzn. kiedy na rękach,a kiedy do wózków?Bo zastanawiam się czy ten wózek w ogóle zabierać ze sobą.Normalnie przeraża mnie ten lot coraz bardziej. Nigdy nie leciałam z dzieckiem i jeszcze sama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
wozek idzie z bagazami a ty masz dzidzie przy sobie.... chyba, kurde katerinka powinna wiecej wiedziec bo moja duza byla wiec srednio sie rpzygladalysmy
KRROPELKA
Fanka BB :)
w wizzair na trasie gdansk-malmo dla dziecka do lat dwoch mozesz wziac wozek lub fotelik do auta gratis. ja osobiscie lecialam z okolo m-cznym Filipkiem. siostra zalatwila mi pozyczenie wozka po polskiej stronie, ale fotelika nie wiec bralam fotelik. w szwecji musialam go normalnie dac na bagaz i niesc dziecko na rekach od odprawy do samolotu. ale np. po polskiej stronie pozowlili mi wziac fotelik na poklad i dopiero wtedy go zabrali i gdzies tam do luku bagazowego wrzucili. a maluszka sie jakby przypina do siebie takim specjalnym pasem i w efekcie mozna go trzymac w ramionach lezacego badz siedzacego jak jest starszy.
fikusek1988
Mama Alanka:)
ola uparta to ja tez jestem mi sie nie da przetlumaczyc
tak przy okazji to ktoras mama chce wozek tropjkolowy spacerowke?
tak przy okazji to ktoras mama chce wozek tropjkolowy spacerowke?
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
fikusek uparta jakos tak ładniej brzmi
dziecko mi zasnelo w polowie czytania bajki... czas pomalowac pazurki
dziecko mi zasnelo w polowie czytania bajki... czas pomalowac pazurki
Podziel się: