reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

mój ex bliźniak nie był ciężki do życia, ani nic z tych rzeczy, rzekłabym nawet ze był całkiem spoko:-D tylko z czasem zaczęła się ukazywać jego druga natura, ciemna strona mocy:-D i czas było się rozstać

reklama
ewelin dzieciatko na rekach trzymasz tak przynajmniej bylo za czasow jak ja latalam czyli jakies 2 lata temu :tak: szczerze to Wam powiem ze zawsze sie modlilam zeby nie trafic na jakies dziecko :-D:-D nie dosc ze cala noc ne spie bo samolot rano a trzeba bylo przejechac czasem 200 km na lotnisko na lotnisku kolejne godziny odprawy padam na pychol a tu jeszcze wsiadam do samolotu i przede mna wrzeszczacy bachor :-D:-D:-D:-D i tak praktycznie za kazdym razem :-D i to nie jeden albo 2 najczesciej po 4-5 na samolot wiec jak sie zebraly do wycia tomyslalam ze pozabijam tam wszystkich :-D:-D teraz juz calkiem inaczej bym na to zareagowala ehhh jaki czlowiek glupi i jednak punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :tak:

Ja jak leciałam kiedys ponad 10 godzin razem z odprawą i międzylądowaniem to jakiś koszmar był. Jedno zaczynało, za chwilę drugie,a jak te ucichły to kolejne zaczynały i tak przez cały czas-masakra. Teraz też inaczej patrzę na to:-D:-D

carlaa ja panna ale czy jestem taka milusia... kiedys bylam to fakt ale odkad jestem sama z mala to pazurki potrafie pokazac:-D

samotna ja tez obecnie ruda... lubie ten kolor bo ponoc rude ejst wredne i niech tak bedzie, czasem trzeba:tak:

ewelina ze mna dzidziusie na rekach mamy mialy i pozniej do wozkow dawaly, jakby co dzown na infolinie lotniska tam ci powiedza.

ja bylam w up, udlao mi sie zalapac na ten kurs co chce, ale sie ciesze:-D:-D:-D
pod koniec miesiaca kolejne spotkanie z doradca i mam wmiare mozliwosci rozpisac na co wydam te 2300.... matko a ja mam tylkow planach szkla kontaktowe jak narazie....

carlaa wlasnie moge dodatkowo skadac ten wniosek o refundacje przedszkola panstwowoego do 300 zl miesiecznie. i to sie w te 2300 nie bedzie wliczalo.

ide powiesic firanki bo po powrocie zdazylam juz 2 okna umyc.

Tzn. kiedy na rękach,a kiedy do wózków?Bo zastanawiam się czy ten wózek w ogóle zabierać ze sobą.Normalnie przeraża mnie ten lot coraz bardziej. Nigdy nie leciałam z dzieckiem i jeszcze sama:szok:

w wizzair na trasie gdansk-malmo dla dziecka do lat dwoch mozesz wziac wozek lub fotelik do auta gratis. ja osobiscie lecialam z okolo m-cznym Filipkiem. siostra zalatwila mi pozyczenie wozka po polskiej stronie, ale fotelika nie wiec bralam fotelik. w szwecji musialam go normalnie dac na bagaz i niesc dziecko na rekach od odprawy do samolotu. ale np. po polskiej stronie pozowlili mi wziac fotelik na poklad i dopiero wtedy go zabrali i gdzies tam do luku bagazowego wrzucili. a maluszka sie jakby przypina do siebie takim specjalnym pasem i w efekcie mozna go trzymac w ramionach lezacego badz siedzacego jak jest starszy.

reklama
Do góry