samotna miedzy ludzmi
Zaciekawiona BB
Faktyczbie skorpiony sa podobno najgorszymi ale ja sama jestem z tego znaku hahaha I jeszcze ruda tak ze podobno mieszanka wybuchowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja strzelec, a moja córa koziorożec. a i nie polecam bliźniąt na partnerów z wiadomych względów;-)W skorpionie najgorzej mieć wroga ponoć, koziorożce i strzelce też są ciężkie, nie wspomnę o baranach. Jestem ciężka do życia i cholernie uparta, zbyt dumna i świadomie potrafię ranić. Aa i nie polecam ryb na partnera- byłam z takim długo, dawca też ryba. Moim zdaniem facet ryba to kompletny niewypał.
Jaimis M. już wie co go czeka We wrześniu mamy rozmawiać na poważnie, ale przyszły rok jest pewny Muszę rzucić fajki, odstawić tabletki i można myśleć. Ja myślę że musiałabym urodzić tak, żeby od września dziecko do żłobka dać po macierzyńskim- masakra co ja tu w ogóle piszę hahaa jaka zapobiegliwa
A moje serduszko leci do Kanady 23.06 Mam nadzieję ze tam moja ukochana siostra odnajdzie szczęście... Oby na lotnisku mieli pontony bo zaleję ich tam moimi łzami ;(
wrzesień też jest ok, wrzesień to znak zodiaku panna, a dla mnie panny są najfajniejsze Ja jestem baran żeby nie było