reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

To niedobrze.Czemu nie możesz spać?Strach przed porodem?Mnie lekarz kazał brac magnez i pomogło.Ale to głównie na skurcze łydek.Ale wiem,ze pomaga też na stres.Spytaj swojego lekarza.Może Ci pomoże lepiej sypiać.

reklama
magnez dodatkowy to ja juz biore od dawna 3x dziennie
byc moze to stres nie wiem zaczynam sie tym wszystkim martwic
a jak juz wczesniej mowilam ze nie moge spac to mowil ze moze mi przepisac relanium ale to w ostatecznosci :-D:-D podziekowalam :-D

A wiesz,ja byłam mniej więcej na tym etapie ciąży co Ty teraz jak zdarzył sie wypadek mojego męża.Właśnie lekarz dał mi relanium.Podobno na tym etapie ciąży jest już bezpieczny.Ale to inna sytuacja była.Tak czy inaczej dzidzi to raczej nie zaszkodziło.

ja wogole nie lubie takich specyfikow boje sie ich :szok: kiedys jak jeszcze mieszkalam w irlandii kilka razy wzielam taka tabletke ziolowa na sen efekt byl taki ze jeszcze bardziej nie umialam zasnac bo sie balam ze sie nie obudze :-D:-D:-D:-D:-D

eweline48 jak sie ciesze ze u ciebie juz co raz lepiej.. wierz mi ze kazdym dniem bedzie łatwiej radzic sobie z codziennoscia, mowie to z wlasnego doswiadczenia.. trzymam kciuki za "lepsze jutro".

Witam wszystkich .Przez dlugi czas zastanawialam sie czy szukac forum na ktorym znajde zrozumienie .Zdecydowalam sie na to dzis ale nie wiem co tak naprawde napisac .
Zostalam sama w ciazy (10 tydzien) .Jestem (bylam ) z moim chlopakiem dwa lata,planowalismy dziecko ale tak dopiero za rok dwa. Dwa miesiace temu hmm mozna powiedziec ze nas ktos rozdzielil ,strasznie ciezko nam bylo bo tak wszystko sie stalo z dnia na dzien mimo ze chcemy byc razem ale w tej chwili jest to niemozliwe :( Miesiac temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy z jednej strony radosc a z drugiej bol ze zostalam sama z tym wszystkim ze on nie moze byc przy mnie i mase pytan w glowie dlacezgo to nam sie przytrafilo i akurat w takim momencie kiedy jestem w ciazy i bardzo go potrzebuje .Nie moge sobie z tym wszystkim poradzic ,tak strasznie jest mi ciezko ...

Witaj samotna
nie piszesz za wiele co tak na prawde się stało ale 3mam kciuki zeby jednak sie ulozylo i zebyscie byli razem skoro sie kochacie :tak: pisz na naszym forum co Cie boli na pewno bedzie Ci lzej :tak:

glowa do gory nie mozesz sie zalamywac jesli nie dla siebie to dla dzieciatka ono to czuje nie powielaj np mojego bledu gdzie praktycznie cala ciaze przeplakalam bo to na dobre nikomu nie wyjdzie :tak:

trzymaj sie dzielnie :tak:

Witamy samotna miedzy ludzmi jak cos to sluzymy dobrą radą.. przechodzisz teraz przez cos co wiekszosc z nas tutaj przechodzi lub przechodziła.. jestesmy po to zeby sie wspierac w tych ciezkich chwilach...
moze jednak wszysko sie jakos ulozy miedzy wami skoro oboje sie kochacie i chcecie byc ze sobą.. oby ta mała istotka którą nosisz pod serduszkiem pomogła wam w tym:))

reklama
Dziekuje Wam . Mam nadzieje ze jakos przejde przez to wszystko i jeszcze bede z siebie dumna .modle sie tylko aby malenstwo bylo zdrowe bo to najwazniejsze a reszta jakos sama sie ulozy . Teraz tylko czekam na wyniki badan z krwi i w 12 tygodniu mam sie pojawic na USG co pokaze czy dziecko ma raczki nozki itd. Za bardzo nie wiem o co chodzi bo moja pierwsza wizyta w ciazy byla strasznie nerwowa i slucham lekarza i kiwalam glowa a jak przyszlo co do czego to sie zastanawiam czy wszystko zrozumialam :) Mam jeszcze takie pytanie do Was? Mozna jezdzic na rowerze w ciazy bo sa rozne opinie na ten temat?

Do góry