reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

samotna miedzy ludzmi mysle, ze wszystko zalezy od tego jak ciaza przebiega. jesli jest wszytsko w porzadku to pewnie, ze mozna jezdzic. ja jezdzilam na rowerze przez calutka ciaze. a na 5 dni przed porodem zrobilam na nim okolo 16km :tak:.

reklama
samotna najlepiej zapytaj lekarza on bedzie wiedzial najlepiej w jakim jestes stanie i czy nie ma przeciwskazan :tak: ja slyszalam ze do 5 piesiaca spokojnie mozna jezdzic :tak:

melduje sie po wekendzie :-)
:-):-):-):-):-):-) bylo po prostu bosko ,pelen relaks z dala od ulic ,nad samym jeziorem ,bezpiecznie,zwierzaki ,atrakcje dla dzieci ,gotowalismy jak w domku taki kemping fajny a ludzie powiem wam jestem w szoku,mlodzi starzy pelno dzieci, wszyscy sie zgodzili,smiech od rana do nocy, gril kawki spacery i zabawa na okraglo i to swierze powietrze, jedyny minus komary itp ,wygladamy jak biedronki heh ale ok :) przjechalismy wypoczeci ,zrelakasowani i szkoda bylo wracac, w wakacje jedziemy tam znowu i wcale nie trzeba miec duzych pieniedzy , jak jest ekipa zgrana to mozna wszystko i ja spedzilam troche czasu z g ,bo wczoraj doloaczyl i dalej malymi kroczkami sie rozkreca:)
takze wypad udany na maxa:)))))

carla kuba rozroznia psa od kota heh ale jak widzial ze pies zabiera sie za kota to wola mniam mniam hala a teraz na krowke wola muma a na dzika chrum chrum

witamy nowa mame :) wszystko na poczatku sie wydaje sie czarne a potem zycie pisze scenariusz same a my musimy sie dostosowac ,wiadomo ze to mama ma zawsze gorzej ale sa tez plusy bycia w takim stanie a nie innym )

aaaaaaaaa dziewczyny to już ostatnie godziny, a nas wyprzedzili o 50 głosów! Bardzo proszę o pomoc i smsy o treści malgw.21 na nr 72069 pliiiiiiiiiiiiiisssssssss :-D:-D:-D

witam Was.
Co do tego czemu nas rozdzielono hmm napisalam tak bo nie moge i nie wiem jakiego moge uzyc slowa i to wydalo mis ie odpowiednie ale... tak naprawde to jest zbyt osobista sprawa bym mogla tu o niej pisac i wole to zachowac dla siebie bo tak naprawde wie tylko o tym mala ,malutka garstka ludzi i poki co niech tak zostanie a oficialna wersia jest taka ze zerwalismy ze soba i tego sie trzymam :) Ludzi i tak zawsze gadaja i beda gadac ale ja to mam hmm wiecie gdzie a tu jakby nie bylo jestem anonimowa i nikt mnie nie ocenia a wlasnie o to mi chodzilo .Ciesze sie ze tu zajrzalam .Nie wiem co prawda ile Was tu jest bo nie jestem wstanie wszystkiego przeczytac ale mysle ze z czasem Was poznam .
Zycze milego dnia

katerinka cieszymy sie razem z Toba :tak::tak: oby jak najwiecej takich wyjazdow i spedzonego czasu z tajemniczym g :tak:

samotna dobrze ze juz humorek lepszy z tego co widze :tak:

witam dłuuugo poweekendowo
Carlaa ja uwielbiam sportowo i jeansowo, ale śmieszne jest to że jak pracowałam w sekertariacie nie przeszkadzało mi przyjść w szpilach i spódniczce do pracy jak trzeba było ale jak nie ma presji wybieram sportowy styl. I jak ze stażem??? No u mnie lipa podobno do końca tygodnie dostaniemy wypowiedzenia......

samotna miedzy ludzmi witaj ja bym nie jeżdziła na rowerze ale wiem że sporo osób jeżdzi ale ja panikara jeśli chodz o dzidzię w brzuchu byłam :-D
katerinka111 no to super że wypad taki udany

reklama
carlaa u nas w poblizu tez cenyz kosmosu, nawetza rowerek licza wiecej niz w turystycznych miejscowosciach...

ja tez sie dostalam na staz, zakwalifikowanych bylo 600 osob a wybrali 30, wiec mam szczescie, jutro mam spotkanie w up i dowiem sie konkretow.
w pt na spotkaniu mowilam babce ktora to prowadzi ze strasznie mi zaleyz bo pracy normalnie nie ma nigdzie poza telemarketingiem..

Do góry