reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

a ja tam za domkiem jakos nie jestem chociaz ma duzo plusow ,podobaly mi sie zawsze parterowki :) jak wroce do pracy bede tu malymi kroczkami dopiekszac i nie odpuszcze !!!:)

ja jeszcze jutro zaganiany dzien i spraw i wyjezdzamy w czwartek na dlugi wekend bo dzieci i tak wolne od szkoly na camping ze znajmomymi:) nad jezioro ,jedziemy na podzialke autami ,jedzonko z marketow i na luzie odsapnac od domow otoczenia dobrze posiedziec i odpoczac przede wszystkim i jeszcze mam okazje przed praca :)

fikusek no to extra kolejny krok do przodu:) kuba juz extra w dzien w domu mama ja pupa i buch na normalny idzie i potem papa mi czyli wytrzec a na dworzu pod krzaczek pach pach i juz

a wogole kuba ma teraz jakas manie zwierzatek ,jak widzi kota to jest akcja MAMA MIALA JA i sru leci za kotami jaki kolwiek gdzies widzi goni cieszy sie jak sie uda to polozy sie obok i miau miau a jak widzi psa to HAU HAU MNIAM MNIAM bo widzial akcje jak piesek zaczepial kota hehehe mowie wam czym starszy to jeszcze wiecej pociechy z nim a do mlodej to tak sie klei ze szok jak wraca ze szkoly

Ostatnia edycja:
reklama
oj będzie gorzej od poniedziałku jesteśmy w nowej rzeczywistości po euro żadnych wielkich budów a budownictwo wszystko ciągnie zapotrzebowanie na maszyny, catering itp itd

a ja podobno 3 tygodnie i zielona trawka oby pogoda była ładna to choć z dzieciakiem w lesie nad jeziorkiem posiedzę ;-)

fikusek1988
brawo dla Alanka, u mnie jak małemu tłumaczyłam że jak chce siusiu to ma wołać to uznał że fajne słowa piosenki to są, robił tany tany i śpiewał mamasiusiu :szok::-D:-D
ravenalka naprawdę jak masz pomysł to warto spróbować bo te ciągłe martwienie się o pracę jak już i tak trzeba się martwić to warto o swoje ;-)

Charlene no to gratulacje!!!

ja nie mam problemów z ubraniem.... dresy, jeansy i adidasy wszystko w szaro burych kolorach :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja wkoncu dostalam wezwanie do up... nareszcie, obstawiam ze to w sprawie stazu wkoncu:)
w piatek mam byc o 9... kurdde gdyby to chociaz ze 2 dni wczesniej przysylali to bym mala do przedszkola wpisala a tak lipa musi jechac ze mna.

fikusek super ze alan mial kolejna sucha noc.

katerinka udanego weekendu:)

Witam kobietki:)Nie było mnie jakiś czas bo u rodzicow nie mam na jakiś czas internetu.Piszę z telefonu więc z góry przepraszam za błędy:)U mnie sporo się zaczęło dziać.Na chwilę wróciłam do swojego mieszkania i powoli kombinuje wrócić tam na stałe tzn.narazie na próbe,a na stałe jesienią bo teraz małego mi szkoda kisić w bloku.Poza tym kończy mi się macierzyński,ale w pracy zaproponowano mi zebym jak najdluzej kombinowała z l4 bo to się lepiej opłaci niż wychowawczy.Także narazie do pracy nie wracam.Poza tym chrzest tuż tuż i tak jakoś zaczęłam coraz częściej wychodzić z domu i jakoś tak łatwiej trochę z tym wszystkim...

Raczkowa to już tuż tuż.Wiem,że łatwo powiedzieć nie bój się,ale "nie taki diabeł straszny..."Ty lepiej odpoczywaj i śpij ile się da póki możesz.Bede mocno trzymać kciuki.

reklama
Do góry