reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

carlaa u nas jest tak ze jest spotkanie z doradca zawodowym i pozniej kurs. ja chce isc na pracownika biurowego bo tylko to gwarantuje mi normalne godziny pracy. u nas w lipcu zaczyna sie kurs 150 godzin- eleemnty handlu, program ksiegowy, fakurowanie i kasa fiskalna. pozniej staz i wlasnie ze wzgledu ze to tylko staze dla samotnych matek ejst gwarancja zatrudneinia na 3 miesiace, no ale wiadomo ze jak sie ktos wykaze to mozna sie dalej utrzymac.

ja wczesniej pracowalam w budowlance, prowadzilam cale biuro poki firma nie padla....

reklama
Carlaa nie moge zlozyc wniosku bo my dostajemy 2300 zl na dodatki czyli oplate przedszkola, albo opiekunki, jak ktos chce na okulary moze t wydac albo ciuchy, kosmetyczke fryzjera... to wszystko ustala sie na spotkaniach z doradca zawodowym, u nas sa 2 takie spotkania.

a moja od wrzesnia zaczyna normalna zerowke, teraz chodzila do zerowki 5 latkow, ogolnie zaczyna szkole normalnym systemem jako 7 latek

Carlaa oj ty oj ty i już panienką byś nie była a tak będziesz ciułać :-D:-D
ollka22 a zdecydowałaś już która szkoła??? bosze ja się boję jak mój pójdzie do szkoły jak będzie nastolatkiem:szok:

mi też się marzył z tydzień nad morzem ale jak zobaczyłam te ceny plus że zaraz stracę pracę to chyba raczej zostaną nam wypady nad jezioro :-( oby pogoda dopiała i jeziorko się nagrzało :tak:

jaimis jak zdam prawko bedzie napewno szkola artystyczna a ze mam duzo czasu to napewno zdam:)
wlasnie dzis mam wyklady... trzeba isc.

carlaa nastepnym razem schowaj dume do kieszeni, radzisz sobie ze wszystkim swietnie a przy slubie prawie kazdemu pomagaja rodzice. dla nich to duza przyjemnosc.

ten dodatek to ponoc urzad wygospodarowal na przystosowanie do pracy. mi sie tam taki dodatek podoba... tyko dobrze go trzeba zagospodarowac

ehh ja nie moge ogladac takich rzeczy bo pozniej caly dzien wyje :baffled: kolejna historia do kolekcji dzizas skad sie biora te dupki????

Ja sama nie wiem skąd on się wziął, nie znałam tego człowieka- Znałam kogoś zupełnie innego, wrażliwego i wydawało się inteligentnego faceta a on jak szmaciaż zostawił mnie jak tylko dowiedział się że jestem w ciąży po 3 latach. Minął 5 miesiąc i chociaż boli to jakoś daję radę, czasem tylko tak ciężko człowiekowi, że oddał by wszystko dla szczęścia tego maleństwa ale na siłę się nie da. Coraz trudniej mi w prostych sytuacjach, poszłam po zakupy, kupiłam proszek i karmę dla psa musiałam zostawić przed ladą bo nie dałam sama rady donieść, TO NAJBARDZIEJ PRZYTŁACZA taka bezradność

Iga, bardzo Ci współczuję, to strasznie smutne zostać samej w takiej chwili. Wiem natomiast, że Twój synuś, że Mateuszek wynagrodzi Ci wszystkie smutki, a każdy jego uśmiech będzie Ci dodawał sił do walki o lepsze jutro dla Was.

reklama
Do góry