reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

My wstępnie, nie wiem, co z tego wyjdzie, ale bardzo bym chciała. Ostatni mój wyjazd to weekend w górach, jak byłam w ciąży jeszcze, a tak tylko weekendy na uczelni i siedzenie w domu mnie dobija strasznie. Architekturę krajobrazu kończę, jakby któraś chciała projekt ogrodu to się nieskromnie polecam:-D

reklama
Carla 590 000 za domek w takim miejscu to nei duzo

Ja mieszkam w malym miasteczku i u mnei sa takie ceny domku doslownie na zadupiu:)

revanelka tez mi się marzyła architektura krajobrazu:-) Powiedz jak studia? Ciężko było się dostać i utrzymać? Życzę znalezienia super pracy!:-)

Carlaa nie no tanioch kup kup ciocia Asia będzie gdzie na wakacje miała przyjeżdzać :-D:-D:-D a teraz mi się dużo wolnego zapowiada bo moja firma wczoraj ogłosiła upadłość :-:)szok:

Ravenalka to wygryziesz "Maję w ogrodzie" ;-)

ja wogóle nie mam zmysłu arytystycznego ja jak mieszkanie bym urządziła to by za labolatorium mogło służyć :-D:-D:-D:-D a w ogrodzie pewnie sama równa trawa i kącik grillowy :-D:-D:-D

ravenalka ja straszliwie zazdroszcze wszystkim ludziom ze zmyslem artystycznym...Nie posiadam zadnego...Jak robilismy teraz projekt kafelkow do lazienki to czulam ze wykorzystalam wszystkie swoje zasoby poznawcze, a nic szczegolnego nie wymyslilismy.Jak mialam dobierac farby i kolory to cierpialam katusze :) Nawet ubrania nie za dobrze dobieram ;)

carlaa no taki domek fajna sprawa...moze tez kiedys sie dorobimy, zobaczymy. Troche mnie przeraza to, ze z domem jest wiecej roboty niz z mieszkaniem - widze teraz po rodzicach. No i wieksze koszta. no ale moze kiedys.

A my wciaz czekamy na klucze - nasz deweloper sie nie spieszy, ale powinno byc juz lada dzien. W piwnicy leza rzeczy, kuchnia juz zrobiona i czeka...Ekipa czeka..A my dzwonimy tylko i dopytujemy sie jak tam stan realizacji.

Wrocilismy z wakacji - bylo cudownie, jedne z najlepszych wakacji zycia. Polecam Turcje :) Sara miala duzo zajec zorganizowanych takze udalo mi sie przeczytac pare ksiazek i poopalac z sluchawkami na uszach. Bylo goraco wiec teraz ciezko sie znowu przestawic do polskiej rzeczywistosci...

A tak poza tym dostalam awans - moja szefowa rozszerza dzialalnosc i dostalam etat kierownika przedszkola. Uff, poki co mam sie wdrazac po kolei, wiec jeszcze bede tez nauczycielem..ALe niedlugo pewnie zostanie mi tylko biuro i teren...W sumie sie ciesze, bo zawsze cos do przodu..

Achh..i zaplacilam kosmiczna kare wlasnie za jazde bez biletu rok temu...Przeslalam kase na zle konto, oni nic z tym nie zrobili i nie poinformowali mnie...Wiec zapukal komornik i chociaz kase ze zlego konta mi oddali to coz..koszta musialam zaplacic i tak komornikowi..ale zaplacilam, nie bede sie palowac z nimi :/ wazne ze sprawa zalatwiona..

reklama
Ravenalka dziękuję :) Życzę pomyślnej obrony i znalezienia porządnej pracy. A szukasz już czegoś??
Carlaa to ja z kolei nie dziękuję :) W zawodzie niczego na moim zadupiu nie znajde, szukam póki co czegokolwiek pokrewnego, mam na oku 3 miejsca, gdzie muszę w końcu wyruszyć z CV, tylko jakoś nie mogę się zmobilizować. Mam jeszcze wstępny pomysł na interes i czuję, że ostatecznie to mi pozostanie, chociaż się boję, ale od września Maja będzie w przedszkolu, nie mogę siedzieć w domu i nic nie robić.
Jak po spotkaniu????

revanelka tez mi się marzyła architektura krajobrazu:-) Powiedz jak studia? Ciężko było się dostać i utrzymać? Życzę znalezienia super pracy!:-)
Martttika Studia fajne, ciekawe, ale może też dlatego, że fajni ludzie? Generalnie mi się podobają, nie ma takich niepotrzebnych pierdół (były tylko na 1-wszym roku), tylko konkrety. Był wstępny egzamin z rysunku i jak widziałam niektóre prace, to mój poziom - przedszkole, ale się udało, a czy się ciężko utrzymać? Na moje oko nie. Jak się oddaje prace i zalicza wszystko w terminie to gra, jak na każdych studiach. Niemniej, mimo wszystko cieszę się, że to już koniec :-D

Ravenalka to wygryziesz "Maję w ogrodzie" ;-)

ja wogóle nie mam zmysłu arytystycznego ja jak mieszkanie bym urządziła to by za labolatorium mogło służyć :-D:-D:-D:-D a w ogrodzie pewnie sama równa trawa i kącik grillowy :-D:-D:-D
Jaimis Dobra równa trawa i kącik grillowy nie jest zły :-) A jak wygryzę Maję, to dam znać, że szukam współpracy do produkcji ;)

Charlene gratuluję awansu :-) zmysł zmysłem, grunt, żeby było po prostu wygodnie:tak: ja z ubraniami też mam problem:-)

Do góry