reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Carlaa, tak, wyprawkę razem planujemy, robię jakieś dłuuuugie listy inspirowane Waszymi postami :D Teraz zapisałam nas do szkoły rodzenia na lipiec, chcę, żeby zobaczył jak cudownie jest uczestniczyć w życiu maluszka jeszcze przed porodem. Nie wiem czy w brzuszku mam Księżniczkę czy Rajdowca, ale na razie <odpukać .. I ZNAJDŹ TU COŚ NIEMALOWANEGO!!> jest zdrowiutkim Szkrabem :)
jaimis, dokładnie tak robię, teraz to my jesteśmy
pkiem świata! :D

reklama
Raczkowa hihi myslalam ze tutaj jako avatar:-D malutki masz brzuszek.. w ktorym to tygodniu było? bo ja mam kurcze wiekszy:-)

Carlaa i super że nie ścianach po drugiej ciąży jak osłabną sobie zetniesz ;-) a taki domek super ale takie wsyztsko drogie żeby mnie nie tylko stać na taki domek ale i do niego jeżdzić bym nie miała za co :-D:-D

Jak mowa o takich domkach, to mnie się zaraz kojarzy ten z "Nigdy w życiu":-p Super sprawa to już w górach mieszkać, nie wspominając o takim domu.. ech, ale przynajmniej oczy nacieszyłam, w sobotę zaliczyłam wycieczkę po Kotlinie Kłodzkiej. Do tej pory mi nogi do tyłka wchodzą, zero kondycji przez to siedzenie w domu:no:

reklama
Carlaa aż zazdroszczę widoków, ale właśnie tak sobie myślałam, że jakbym miała wszędzie nierówno ciągle, to by mi się szybko odechciało, na szczęście bliżej mam w góry niż nad morze :-) mam nadzieję, że w końcu w tym roku uda mi się zorganizować jakieś wakacje, o ile dokonam cudu i obronię się w lipcu :/

Do góry