reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
fikusek super zmiana fruzurki:tak:
ja tez dzisiaj po dnetyscie biorę sie za pieczenie babeczek dla moich dziecieczków:tak: Dr Oetker'a:-D

ja to bym chciała zeby mi tak troche włosów wypadło bo mam ich tyle ze koszmar! nie da sie ich wogole jakos fajnie obciąć bo jest ich dużo i sie krecą... tez obciełam jakies 2 miesiace temu bo chciaam zmiany i teraz ciagle wiąże bo jeszcze bardziej są nie posłuszne:-D ale jakbym miała proste to napewno bym sobie nie odmawiała tej przyjemnosci zmiany fryzur bo jest tyle fajnych:tak:

ja ciasto z truskawkami robie:)
fikusek chyba tez sprobuje, tylko pierw zetne je bo mam doly mega poniszczone wiec szkoda na nie rozjasnaicz dac... oby tylko pozniej farba zlapala, jak mialam rude to mi sie bardzo podobalo tylko odrosty mnie wykanczaly...

emilka ja mam nijakie, lekko falowane i lekko krecone, taki artystyczny nielad i praktycznie codziennie walcze z prostownica i im dluzsze i gestsze to jest makabra

martttika ja swoim wlosom i tak nie poswiecam czasu bo nie ma czemu poswiecac :-D mam 5 wlosow na krzyz i jeszcze jak mowiecie ze wypadaja po ciazy to juz calkiem lysa zostane :-D:-D mialam zamiar isc dzisiaj zafarbowac ale taka pogoda ze sie wychodzic nie chce :dry: i to jeszcze w dzien dziecka a tyle atrakcji mialo byc u nas w parku heh :dry:

Carlaa wiesz wydaje mi się że najważniejsze jest żeby dziecko kumało a z mową samo pójdzie, mój to niby kuma ale jak go kilka razy zapytam gdzie ma czoło, uszy itp to po jakimś czasie już myli ale oko wie zawsze gdzie ma i ja kiedyś mi wybije od pokazywania :-D Nie ścinaj ślicznie wyglądasz :tak:
jutka-k jak mimo tego jak cię potraktował chcesz spróbować to próbuj może wam się jednak uda ale skoncentruj się na dziecku i skończeniu studiów a on niech pomaga :tak:

fikusek1988 wow ogniasta :-) super :tak:
emilka nie bluźnij proszę z wiekiem same się niestety przerzedzą ja to kiedyś miałam tak gęste że od samego patrzenia na nie było ciężko ;-)

Raczkowa idz jak najszybciej do fryzjera bo jeszcze się nie wyrobisz :-D

reklama
Do góry