reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
eweline48 generalnie życie potrafi dowalić w ten czy inny sposób trzeba cieszyć się każdą chwilą zobaczysz ile radości da ci dzidziol jak się zmienia jak rośnie :tak:
Renii_82 na razie duże zmiany w twoim życiu jesteś w ciąży zostaniesz mamą zawiódł cię człowiek na którym ci zależało a swojemu byłemu i sobie daj czas chce być przy tobie niech będzie może z czasem zobaczysz że możesz na nim polegać i uczucia wrócą? a życie samotnej jest ciężkie i mimo że dziecko daje dużo miłości trochę brak partnera. Fajnie że możesz na niego liczyć i rodziców :tak: mówi się że miłość jest ślepa ja też liczyłam chyba na cud że eks będzie idealnym mężęm i ojcem a zdrowy rozsądek pewnie podsuwał że tak nigdy się nie stanie ale człowiek zakochany nie słucha zdrowego rozsądku.... Wiesz ja bym ci doradziła nie szukać kontaktu z żoną olać ale o alimenty złożyć, chyba że z tym byłym by się ułożyło tak że chciałabyś aby on został ojcem twojego dzidziola. No zostaje Ci życzyć tylko żebyś tak sobie ułożyła życie żebyś była szczęśliwa :-) A ty teraz skup się na tym aby się nie denerowować dla dobra dzidziola a to co inni mówią olej, na pytania o ojcu możesz odpowiadać że nie chcesz o tym rozmawiać i tyle, a jak dziecko się już urodzi będzie tyle tematów, a ja należę osobiście do tych co to wolą odrazu powiedzieć co i jak ale ja wogólę należę do ludzi co mało mnie obchodz gadanie innych ale ja już stara jestem swoje przeszłam i ostatnie co mnie interesuje to gadanie ludzi :cool2::cool2: W szpitalu zlewka żadnych danych ojca nie chcieli a ty masz jego wogóle adres bo w pozwie ja podawałam adres ojca
imonate każde dziecko jest inne jedne jak nasz są śpiochami i chwała im za to grunt żeby przybierała na wadze a z tego co widzę wygląda zdrowo !!! ja mojego to sama budzić musiałam na karmienie bo wogóle nie przybierał na wadze potem miał anemię a teraz wogóle po nim nie widać że kiedyś to była sama skóra no kościach :-D:-D:-D tak że się wysypiaj i ciesz czasem dla siebie :tak:

Witajcie Dziewczyny,
jaimis nie mam jego adresu, Monk szuka, bo jak pisałam wcześniej wszystko co podawał okazało się fikcją.
Ja nie szukam kontaktu z jego żoną, absolutnie, ale jak dostanie on wezwanie od mojego prawnika to na bank ona się przecież dowie. Może to zabrzmi bardzo materialnie, ale teraz chodzi mi już wyłącznie o alimenty, na poczatku miałam wyrzuty, ale teraz muszę zrobić wszystko żeby dziecku dostarczyć jak najwięcej środków do życia, bo samemu będzie trudno o wszystko zadbać. Z moim byłym chcemy dać sobie szansę alę muszę być na 100 % przekonana, że to właściwa decyzja, by na pytanie w przyszłości czy zrobiłam to bo coś do niego czuję czy zrobiłam to by sobie poleprzyć fizycznie i psychicznie nie mieć problemów z odpowiedzią.
My kobiety faktycznie jesteśmy chyba z trwalszej gliny ulepione, ponieważ np. mój brat mimo, że jest twardym facetem stwierdził, że on by się chyba nie potrafił w mojej sytuacji odnaleźć.

ładny dzień dzisiaj:-)

Reni dokladnie zrob tak jak piszesz nawet jak z tym swoim exem stwozycie fajna kochajaca sie rodzine i bedzie was wspieral rowniez finansowo to alimenty zawsze mozesz okdladac na koncie na studia albo mieszkanie dla dziecka jak dorosnie bo wszystkie dobrze wiemy jak to teraz wyglada z usamodzielnieniem sie :eek:

Elenko a ja tam karę zaplaciłam za to że dziecko urodziłam ;-):-D:-D:-D
Renii_82 i dobrze niech płaci i fajnie że próbujecie :tak:

u mnie posucha same chłopy w koło ale jakoś nie takie :dry::confused::sorry:

a te wkoło to albo za młode albo zajęte jest jeden po rozwodzie ale jakoś w bólach i męczarniach się rozstaje z żoną to ja już nie chciałabym takiego:sorry2: mój ideał ma być ciut starszy opiekuńczy i świata za mną i moim synkiem nie widzieć :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry