reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

a mi za tydzien konczy sie urlop wych platny ale to zlecialo i bylam w pracy dzisiaj i udalo sie ,dostalam zgode na dalszy bezplatny urlop do konca wakacji a potem badania,ksiazeczke na nowa i do pracy i nie wiem w jakim miejscu bede ale kierowniczka bedzie walczyc zebym zostala na naszym sklepie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
tak sie ciesze ze chociaz o jedno nie musze sie narazie martic a potem to sie ruszy

dzieci to skarb i mozna z nimi normalnie zyc,ja przez wekend majowy z dziecmi i znajomymi zjechalismy setki km ,naprawde czas super i nie duzym kosztem i poznalam nawet pana z paczki wspolnej i tak jakos zawsze jest obok heh
wiec wszystko mozna jak sie chce :)))))))))))))))))))))))

reklama
Tak, macie racje, wszystko mozna, wystarczy sie zaprzec i chciec walczyc. Ja powoli moze zaczne wszystko skladac do kupy.
Katerinka, super, ze ktos przy Tobie jest. Kazda z nas powinna liczyc na usmiech od losu, w koncu tyle juz przeszlysmy :) Jakis taki pozytywny dzien mam dzisiaj, az dziwne ;)

Carla popieram:) lepiej byc samym niz na sile udawac ze jest dobrze:)
ja od dzisiaj jestem bezrobotna na zasilku. jutro jade do burmistrza w sprawie przedszkola,znjaomej mojej pomogl wiec moze cos mi doradzi a jak nie t dam alana do prywatnego tylko szkoda ze trzeba dojezdzac
A wiecei ze urzad pracy placi samotnym rodzicom za przedszkole i nauke do 7 roku zycia dziecka? tylko trzeba albo byc na stazu albo na umowie:)

fikusek te oplaty obejmuja tylko umowe podpisane przez up i staz ale tez nei kazdy urzad ma na to kase
jak ja bylam na stazu urzad akurat srodkow nie mial, tyle ze u nas wtedy oplaty staje za przedskzole nie bylo wiec i tak placic nie trzeba.

fikusek walcz o miejsce w panstwowym bo jak nie to ci przyajde i pomoge:tak::tak:

reklama
dokladnie :confused2: nie dosc ze zbyt wiele i tak nam sie nie nalezy to jeszcze o to o co moglybysmy sie starac to nikt nie chce mowic :eek:

Do góry