reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

a mi za tydzien konczy sie urlop wych platny ale to zlecialo i bylam w pracy dzisiaj i udalo sie ,dostalam zgode na dalszy bezplatny urlop do konca wakacji a potem badania,ksiazeczke na nowa i do pracy i nie wiem w jakim miejscu bede ale kierowniczka bedzie walczyc zebym zostala na naszym sklepie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
tak sie ciesze ze chociaz o jedno nie musze sie narazie martic a potem to sie ruszy

dzieci to skarb i mozna z nimi normalnie zyc,ja przez wekend majowy z dziecmi i znajomymi zjechalismy setki km ,naprawde czas super i nie duzym kosztem i poznalam nawet pana z paczki wspolnej i tak jakos zawsze jest obok heh
wiec wszystko mozna jak sie chce :)))))))))))))))))))))))

reklama
Tak, macie racje, wszystko mozna, wystarczy sie zaprzec i chciec walczyc. Ja powoli moze zaczne wszystko skladac do kupy.
Katerinka, super, ze ktos przy Tobie jest. Kazda z nas powinna liczyc na usmiech od losu, w koncu tyle juz przeszlysmy :) Jakis taki pozytywny dzien mam dzisiaj, az dziwne ;)

Carla popieram:) lepiej byc samym niz na sile udawac ze jest dobrze:)
ja od dzisiaj jestem bezrobotna na zasilku. jutro jade do burmistrza w sprawie przedszkola,znjaomej mojej pomogl wiec moze cos mi doradzi a jak nie t dam alana do prywatnego tylko szkoda ze trzeba dojezdzac
A wiecei ze urzad pracy placi samotnym rodzicom za przedszkole i nauke do 7 roku zycia dziecka? tylko trzeba albo byc na stazu albo na umowie:)

fikusek te oplaty obejmuja tylko umowe podpisane przez up i staz ale tez nei kazdy urzad ma na to kase
jak ja bylam na stazu urzad akurat srodkow nie mial, tyle ze u nas wtedy oplaty staje za przedskzole nie bylo wiec i tak placic nie trzeba.

fikusek walcz o miejsce w panstwowym bo jak nie to ci przyajde i pomoge:tak::tak:

reklama
dokladnie :confused2: nie dosc ze zbyt wiele i tak nam sie nie nalezy to jeszcze o to o co moglybysmy sie starac to nikt nie chce mowic :eek:

Do góry