reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

witaj eweline48 tak mi przykro z powodu Twojej sytuacji :-(straszne to wszystko ale trzeba isc do przodu i nie poddawac sie :tak: zycie na nowo trzeba ukladac bo jest dla kogo :tak:

reklama
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Wiem,ze mam dla kogo żyć,ale to wszystko takie trudne.Zresztą Wy dobrze wiecie jak jest. Emilka87-wiem,ze kiedyś pewnie będzie lepiej i wiem,ze wszystko jakoś będzie. Tylko szkoda mi pracy,szkoda mi mieszkania, w które włożylismy mnóstwo pracy. Wiem,że mam dziecko,ale jak patrze na niego to szlag mnie trafia,ze nigdy nie zobaczy swojego taty....

to przykre ale niestety nie mamy na takie sytuacje wpływu.. Syn moze nie zobaczy oczami taty ale moze sercem dzieki tobie. mozesz mu opowiadac jaki był, co lubił a czego nie, pokazywac zdjecia.. a moze wieksza krzywdą byłoby gdyby jednak wczesniej go widział... bylam swiadkiem tego jak ciezko wytlumaczyc 3letniemu dziecku ze tatus poszedł do nieba i jest z aniolkami.. serce czlowiekowi pękało.. Ja z chlopakiem nie mielismy dzieci ale on mial z poprzedniego malzenstwa coreczke.. nie bylo latwo tak "na swiezo" odpowiadac na tak ciezkie pytania dziecka:( nam sie w glowie nie mieszcza takie wydarzenia a co dopiero dzieciom.
trzymaj sie i nie zalamuj bo masz dla kogo zyc i sie mobilizowac.

jakie to zycie jest niesprawiedliwe dzieci ktore bylyby szczesliwe z tatusiami w pelnej rodzinie nie maja szansy ich poznac a buraki ktore maja dzieciorki to je olewaja :eek: gdzie tu sprawiedliwosc? dawcy wogole nie doceniaja tego co maja :-(

Raczkowa masz racje :-( i czasami niestety trzeba jakiegos wstrzasu, zeby czlowiek zrozumial jak wiele moze stracic.. bo nie docenia tego co ma lub moze miec..

katerinka111 to zmiany ciebie czekają:-) i new love? super
carlaa straszne co napisałaś o tej maluśkiej dzidziuli, mojemu prawie nigdy się nie odbijało, a ostatnio serce mi stanęło, zaczał pokasływać przez sen i coś mnie tknęło i wzięłam go z łóżeczka a on wymiotował, stres że szok
fikusek1988 ciekawe to co napisałaś że dopłacają ale czy znowu na myśli mają tylko matki z nie wpisanym ojcem czy wszystkie samotne? jak to samotne matki są "gnojone"? co tam wyczyniali????
eweline48 bardzo współczuję, ale zawsze będziesz mu mogła powiedzieć że tata byłby z niego dumny... niesprawiedliwe ojcieck który kochał dziecko czekał na nie odszedł... ahhh

jaimis kiedys poszlam do mopsu i panie daly mi jasno do zrozumienie za jak sie puszcza to pozniej trzeba sobie dawac rade a nie szukac p[omocy,przedszkole-niby samotne maja pierwszenswto ale u mnie w miescie okazaloi sie calkiem iinaczej,dyrektorka sama mi powiedziala ze samotne matki oddaja dzieci z lenistwa do przedszkola i siedza w domu a utrzymuja ich rodzice(smiechu warte),kolezanka dostala z up wezwenia do pracy ale jej nie pasowalo bo to w barze do 3 w nocy a tez jeste samotna matka i jej powiedzieli ze ich to nie interesuje i ja wyrejestruja:/

reklama
fikusek szczena mi tam opadła, to co one myślą to niech sobie zostawią na ploty z koleżankami przepisy to przepisy, nie dajcie się dziewczyny tak traktować w razie czego :szok:

Do góry