Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Kropelka no to rzeczywiscie wypalil...nie ma co :/ No najlepiej niech usiadzie i wybiera, ktore byly jego, i niech kloci sie o kazda sztuke
A ja w sumie naszykowalam sie na dyskusje...ktorej nie bylo S. od razu stwierdzil, ze fajnie jakis obiad zrobic - koniec koncow wyszlo nam kolo 20 osob, wiec na pewno gdzies w restauracji. No i dzisiaj bylismy w usc - mamy juz termin - bede oficjalnie Karolina P. 10 marca Jeszcze miesiac nam zostal. Ciesze sie bardzo chociaz od tego calego zalatwiania juz mam budyn w glowie
A w piatek idziemy juz podpisac umowe na nasze sliczne, male mieszkanko. Juz sie przyzwyczailam do mysli, ze bedziemy tam mieszkac. Bedziemy miec 2 sypialnie i duzy pokoj z aneksem - w sumie 57 metrow i styknie! Sara w koncu tez bedzie miec swoj pokoj. Teraz pewnie zacznie sie polowanie na promocje, bo z kasa jestesmy mocno na styk. Ale udalo nam sie tak wynegocjowac zeby zalapac sie na rodzine na swoim, wiec chociaz rata bedzie nizsza.
honey u nas bylo tak, ze najpierw spotkalismy sie 2-3 razy we dwojke zeby pogadac, a potem poszlismy chyba z Sara na basen i tak sobie wychodzilismy. DOpiero potem zaczelismy spedzac czas u nas. Obcemu facetowi, ktory nigdy nie byl ojcem ciezko sie od razu wczuc w sytuacje gdzie trzeba dzieciowi zorganizowac czas (czyli w domu) - dlatego lepiej chyba zeby sie poznali gdzies, gdzie rozrywka jest z gory zapewniona, zeby Twoj mezczyzna sie nie czul zestresowany ze musi dziecko zabawiac, a nie wie jak. No i najpierw musi go poznac - nie oczekuj, ze od razu pokocha jak swoje
Jejkuu!! Szybko!!! A powiedz mi jakie warunki Wam postaawiono odnosnie kredytu i w jakim banku co i jak ?