rosi az sie usmialam heheh gdzie ty takiego znajdziesz to ja nie wiem, o wiem daj ogloszenie
))) bo wczoraj w tele pokazywali ogloszenie ODDAM DZIADA z opisem hehhe
a co do wymagan mysle ze role powinny byc podzielone i obowiazki tez mozna fajnie podzielic ,nie klocac sie przy tym ani nie sprawiac nikomu przykrosci a dwa robiac cos dla kogos czujemy sie fajnie i ja bynajmniej chce tego samego w zamian
co do spinek moja corcia to zawsze wymyslala, ale teraz jak chodzi do szkoly to chce a to warkoczyk, kicek na boku ,dwa kuzyki a cos tam splatane ,nie moga miec wlosow rozpuszczonych ,it taki zakaz , i dobiera sobie kolor spinek po ciuchy gumki, zawsze jak sa gdzie w promocji to jakies kupuje bo tego nigdy nie za wiele a mala sie cieszy lepiej niz z kinder jajka
a jesli chodzi o synka moj kubus jest bardziej czuly w takich momentach jak sam przyjdzie sie przytulic, zegna sie z mala jak wychodzi do szkoly,zawsze chce buziaka, jak wraca.sam sie przytula od tak a nawet jak idzie spac to krzyczy pa i raczke buzke puszcze , a moja corcia tez ma takie czulosci ale jakos kubus robi to z wiekszym zaangazowaniem
))) ale powiem wam ze dwojka dzieci wychowuje sie bardzo dobrze i sa za soba jak nie wiem co
)))
a mi dzisiaj u dzieci w pokoju poszly przedluzacze i sobie mysle jakies czary, komp dziala a reszta sprzetu z innego kabla nie, no to sie wzielam ,odsunelam wszystko ,posprawdzalam,2 do wyrzucenia a roboty, musialam poprzestawiac zeby popodlanczac i nawet lepiej juz wyglada, i mysle sobie ze kazda z nas jest na swoj samowystarczalna, ja tam bynajmniej jak mi sie cos w domku stanie jak potrafie robie sama