reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

tylko dlaczego jego rodzice też mają to w dupie :-(? przecież jego mama też była w ciąży i urodziła 2 dzieci :-(

Zapomniał wół ja cielęciem był... Wiesz... ja bym tak nie rozpaczała z tego powodu, po cholere mi taka babcia dla mojego dziecka??? Żeby zrobić z Twojego dziecka takiego samego egoistę ja Twój były???...

reklama
wczoraj się właśnie dowiedziałam, że on ma 'nadzieję' że ja poronię.. i unkiknie odpowiedzialności :-( teraz wiem, że muszę być silna, żeby ten skur**** wiedział, że jego plan jest nie wykonalny :-(

juulka wiesz powiem tak będzie ci czasami ciężko i przykro, szczęśliwe pary na badaniach usg, szczęśliwe rodziny na spacerach a ty sama z wózkiem będą ciężkie i zasatanwianie się dlaczego ja tak nie mam ale będzie duuuuużo słodkich chwil pierwszy raz wzięcie dziecka na ręce, wtulona mała istotka, póżniej poromienny uśmiech na dzień dobry tych będą tysiące, jak już ktoś napisał dziecko to skarb twoje życie wywróci do góry nogami i jak już się nauczycie siebie zobaczysz ile zyskało. Młodziutka jesteś mam nadzieję że szybko spotkasz odpowiedzialnego faceta który pokocha i ciebie i dziecko. Wiem że trudno na razie się nie oglądać za tym co było a serce jest złamane, ale to oglądanie nic nie da zacznij marzyć o lepszej przyszłości a ja Ci życzę żebyś jak najszybciej się spełniła.
a przeczytaj uważnie co pisze Rosi79 - która czasami pisze ostro ;-) ale niestety prawdziwie, na przyszłość patrz na postępowanie faceta a nie na to co mówi i obiecuje ;-)
A jak wogóle znosisz ciążę?

JUULKA skoro on by chcial zebys ty poronila to sorry ale jak dla mnei to jest gnoj!!!!!!!!!!!!! nieswiadomie dal zycie temu dziecku a teraz chce go zabic!!!! jaja bym uciela i polewala octem!!! chocby na kolanach chcial wrocic to nei wybaczaj!!! ooojjj az sie wkurzylam!!! jak szmaciarz moze takei rzeczy powiedziec!

jesli masz wsparcie ze strony rodziny oraz masz przyjaciol to tego sie t rzymaj, dasz rade!!! teraz musisz byc silna za dwoje! i kochaj istotke ktora nosisz kazdego dnia coraz bardziej a tym samym ci sie odplaci jak przyjdzie na swiat:)

DZIULKA, masz rację, gość przegiął pałę!!! Normalnie mi się to w głowie nie mieści!!!! Mam wrażenie jak czytam posty Juulki, że ona opisuje zachowane jakiegoś 10-go gówniarza!!
Juulka, jaimis ma rację... nie raz będzie Ci ciężko, ale co Nas nie zabije to Nas wzmocni! Pamiętaj o tym;-)

Witajcie Kochane ........ a i Kochany :-)

mam pytanie , brała ktoras anty w czasie karmienia .......... bo ja dostalam wlasnie i troszke sie boje chodz lekarz mowi ze nie powinno byc zadnych problemow

niech ten cymbal sobie wyobrazi ze to np jego ojciec chcial go zabic zanim sie urodzil moze lepiej by cos trafilo do tego bezmozgowego lba...normalnie tak jest jak piszesz MAMAOSKARKA - chyba dziecko 10 letnie powazniej mysli niz ten wielki " kochajacy" facet . jakby kochal naprawde to by zaakceptowal sytuacje a nie zyczyl smierci malutkiej istotce.a po drugie sam fakt ze siedzi na portalu randkowym to na miejscu JULKI wystawilabym mu taka opinie publiczna ze az by bo przeczyscilo chyba z nerwow. to wszystko swiadczy o tym jakim jest niedojrzalym debilem....szkoda slow ....

Cześć Dziewczyny,
większość z Was mnie pewnie nawet nie kojarzy, bo najwięcej pisałam tu 2-2,5 roku temu, ale czasem jeszcze Was podczytuję i teraz postanowiłam napisać, ponieważ w tym tygodniu miałam sprawę o alimenty. Było dobrze, czysta formalność w sumie, 15 minut może to wszystko trwało, podpisaliśmy ugodę i tyle.Od siebie mogę jedynie dodać, że teraz zrozumiałam, iż warto takie sprawy załatwiać wcześniej. Ja zdecydowałam się dopiero po prawie 2 latach, gdy były przestał mi płacić. Wcześniej się bałam sądu, a niepotrzebnie, bo należą się nam pieniądze na dzieci.
Pozdrawiam Was wszystkich ;-)

reklama
Do góry