fikusek1988
Mama Alanka:)
katerinka mam miec ct nerki czy nie ma zwezen w tetnicach itp. mialam kiedys operacje na ta nerke bo mialam marskosc ,pracowala tylko w 20 procentach i druga tez nie byla dobra ale lepsza od prawej.Po operacji bylo ok ,zaszlam w ciaze urodzilam naturalnie,mowilam ginekologom o tej wadzie nerek ale mowili ze wszytko jest ok,a jak sie okazalo to ciaza bardzo oslabia nerki w szczegolnosci prawa,tak mi powiedzial nefrolog i teraz bada.... ostatnio mialam bakterie w moczu,bralam miesiac antybiotyk,dzis znowu robilam badania ale wynik bede mogla odebrac dopiero we wtorek:/ wizyte u nefrologa mam w piatek i wtedy ma mi dac skierowanie na ct.
Po porodzie zrobilo mi sie nadcisnienie,biore leki a mimo to cisnienie wysoki,bo mam 140/100,nefrolog podejrzewa ze to od nerek ,ze moze przez ciaze i porod znowu tam sie cos dzieje. W sumie od porodu zle sie czuje....slabo mi ,zawroty glowy mam,teraz troszke lepiej jak bore leki ale jeszcze nie idealnie.
Po porodzie zrobilo mi sie nadcisnienie,biore leki a mimo to cisnienie wysoki,bo mam 140/100,nefrolog podejrzewa ze to od nerek ,ze moze przez ciaze i porod znowu tam sie cos dzieje. W sumie od porodu zle sie czuje....slabo mi ,zawroty glowy mam,teraz troszke lepiej jak bore leki ale jeszcze nie idealnie.