Kabaretka masz prawo czuć sie zle psychicznie, jak najbardziej masz prawo czuc sie wykonczona ta sytuacja, zadna z nas tak naprawde nie jest przygotowana na takie przezycia i tez mamy prawo miec chwile nawet dluzsze slabosci a i tak jestesmy dzielne ze sobie dajemy tak a nie inaczej rade. Ja tez mam dni kiedy placze, kiedy mnie nic nie cieszy i nic mi sie nie chce. Calkowicie Cie rozumiem.Bedzie lepiej ale niestety to potrwa, nie zniknie w ciagu godziny.
A apropo forum to najpierw ostatnio byla burza i zrobilo sie nieprzyjemnie, a teraz serio cisza taka nastala, ze szczerze to smutno, bo ani sie jakos dobrze nie pisze, ani nie czyta. Szkoda bo jeszcze jakis czas temu jak dolaczylam na bb to bylo tu pelno ciepla i wsparcia a teraz wyczuwa sie zawisc co niestety nie jest dobre niechec jakos, nie wiem skad to sie bierze, a moze to tylko moje prywatne odczucia.
pozdrawiam serdecznie i zycze duzo usmiechu i sloneczka wszystkim
A apropo forum to najpierw ostatnio byla burza i zrobilo sie nieprzyjemnie, a teraz serio cisza taka nastala, ze szczerze to smutno, bo ani sie jakos dobrze nie pisze, ani nie czyta. Szkoda bo jeszcze jakis czas temu jak dolaczylam na bb to bylo tu pelno ciepla i wsparcia a teraz wyczuwa sie zawisc co niestety nie jest dobre niechec jakos, nie wiem skad to sie bierze, a moze to tylko moje prywatne odczucia.
pozdrawiam serdecznie i zycze duzo usmiechu i sloneczka wszystkim