reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Tak odpoczynek wskazany tylko ja np.nie umiem siedziec i nic nie robić od zawsze zabiegana i zapracowana byłam no ale skonczy sie jak mała sie urodzi.
Powiedzcie mi jakie czy wiecie moze jakie musze spełnic warunki zeby zatrudnic opiekunke jak bede chciała wrócić do pracy chce to zrobić legalnie:)

reklama
No wlasnie do tej pory bylo ok, mialam czasami nawet moge powiedziec za dobry humor, a teraz jakby cos sie wielkiego stalo. Nie wiem sama czemu, nie rozumiem. Czy moge zwalac na hormony?

Chyba możesz zwalić na hormony!Ja juz nie wiem o co chodzi tez zawsze miałam dobry humor bynajmniej starałam sie a teraz nawet nie mam ochoty żeby gdzieś wyjśc,zostaje mi tylko jutro bo we wtorek już do szpitala mam nadzieje,że bedzie ok

Magdalena83 juz za kilka dni bedziesz najszczesliwsza na swiecie, jak spojrzysz na swojego maluszka. Ty na pewo mozesz zwalac na hormony, podobno tak jak w ostatnich dniach. Bede trzymac kciuki, by wszystko poszlo sprawnie na twoim porodzie.

A przede mna jeszcze dlugie 3 miesiace, i dlatego chyba mam juz dosc.

Cześć dziewczyny!;D
początkowo miałam mieć termin na 12 marca,ale raczej będzie cc.Dzidzia nie odwróciła się główką w dół.Termin teraz wyznaczyli już na ten wtorek.Masakra.Boję się trochę,tym bardziej ,że sama z tym wszystkim jestem.Jutro jeszcze idę na kontrolne badania i zobaczymy co powiedzą lekarze.Trochę obawiam się tego nowego wyzwania co tak nagle stanęło Mi w życiu,ale chyba sprostam-MUSZĘ...Trzymajcie kciuki kochane!!

Witajcie dziewczyny :-).
Przepraszam że się nie odzywałam,ale też nie mam humoru i nie chciałam was dołować swoim narzekaniem. Myślę że możemy te nasze złe humory zrzucić na hormony,mam nadzieję że za parę dni nam to przejdzie. Może jak pogoda będzie ładniejsza to smutki odejdą,mam nadzieję....

justysia_25 witam Cię :-).Trzymamy kciuki za Was :-).

AdiLea a na jakieś małe zakupy z chęcią się wybiorę,muszą mi tylko pięniążki z zusu przyjść,a Oni jak zwykle się z tym spóżniają :dry:

kabaretka jak tam dzisiejsze samopoczucie ?

Milkada wlasnie bede jechac do szpitala na izbe przyjec - moje twardnienie brzucha jest stale trwa nawet kilka godz po nospie nie przechodzi i sie martwie. Zadzwonilam do przychodni przyszpitalnej i kazano mi jechac. Martwie sie, bo zle sie czuje ogolnie juz od kilku dni, fizycznie czuje sie zmeczona, widze ze czuje sie o wiele gorzej, pojade i zobacze.

reklama
kabaretka daj znać od razu jak wrócisz co z wami,bo się martwić będę,już się martwię :-(.Mam nadzieję że wszystko będzie okey :-).Trzymam kciuki :-)

Do góry