Witajcie- no nasza przygoda z wyjazdem na działkę dobiegła końca i powrót do szarej rzeczywistości. Ehhhh prawde mowiac nie wypoczelam wcale :-( Wszelkie sprawy i problemy pojechały ze mna i nie mogłam sie od nich oderwac.... (myślami) Przynajmniej malutka wypoczeła i wyganiala sie ze hoho choc pogoda byla paskudna. Ja Wam powiem ze wracam do siebie do domku i wyprowadzam sie od rodzicow- i wiecie co- przeraza mnie to, moze dlatego ze nadal poszukuje pracy. Mamy 2 pokoje i zaczynam sie zastanawiac czy nie wynajac pokoiku koms- choc troszke sie obawiam.Powoli zaczynamy sie pakowac. Milego dnia :-)
reklama
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Ehh :-( Moje dzieciątko jakies choróbsko złapało........... Pewnie od syna sasiadki albo przed ze zasr** zgnita pogode...
Obudzil sie w nocy z katarkiem spał z nami..totalnie sie nikt nie wyspał.. Martwie sie..zaczne mu robic inhalacje ..smarowac pulmolem klatke i dawac nurofen..sama nie wiem juz..nie wiem czy mam go ubierac aby latał po mieszkaniu cieplej czy rozebrac zeby sie nie grzał od goraczki..:-(
miska wspolczuje..wiem jak to jest ja tez jak cos mnie gnebi nie umiem sie odizolowac od tego .. dobrze ze mala chociaz wypoczeła..
jaimis czy ktos tu ma dzis dobry humor ?
katerinka a nie skladalas podnaia o mieszkanie włąsnie takie socjalne? Jako samotka matka z dwojka powinno ci przyslugiwac... U nas rozwody brali zeby dostawac takie mieszkanie i takie trzy agentki dostaly i oczywiscie wrocily do mezow po fikcyjnym rozwodzie i zyja sobie szczesliwie
Obudzil sie w nocy z katarkiem spał z nami..totalnie sie nikt nie wyspał.. Martwie sie..zaczne mu robic inhalacje ..smarowac pulmolem klatke i dawac nurofen..sama nie wiem juz..nie wiem czy mam go ubierac aby latał po mieszkaniu cieplej czy rozebrac zeby sie nie grzał od goraczki..:-(
miska wspolczuje..wiem jak to jest ja tez jak cos mnie gnebi nie umiem sie odizolowac od tego .. dobrze ze mala chociaz wypoczeła..
jaimis czy ktos tu ma dzis dobry humor ?
katerinka a nie skladalas podnaia o mieszkanie włąsnie takie socjalne? Jako samotka matka z dwojka powinno ci przyslugiwac... U nas rozwody brali zeby dostawac takie mieszkanie i takie trzy agentki dostaly i oczywiscie wrocily do mezow po fikcyjnym rozwodzie i zyja sobie szczesliwie
orchidea moja malutka tez ma katarek- coś musi być nie tak w tej pogodzie bo jak tylko wróciłyśmy wszyscy nagle narzekają i coś ich łamie. My również robimy inhalacje i mała spędziła ze mną nocke. Ma wodnisty katarek i lekko pokasłuje. Ja dodatkowo zrobiłam jej syropek z cebuli:-) Zdrówka ....
Orchidea22 dzisiaj piątek długiego weekendu początek, słonko świeci :-)
i zdrówka dla dzieciaczków, ja czytałam że gorsze jest przegrzewanie
ale z tymi mieszkaniami to mogli by jakoś pomagać, a moi znajomi co pobrali w kredytach mieszkania przez te kursy franka żle sypiają :-( Mi się marzy mały domek samodzielny z ogródkiem i tarasem, rano w piżamie i kapcioszkach bym wychodziła na poranną kawkę
i zdrówka dla dzieciaczków, ja czytałam że gorsze jest przegrzewanie
ale z tymi mieszkaniami to mogli by jakoś pomagać, a moi znajomi co pobrali w kredytach mieszkania przez te kursy franka żle sypiają :-( Mi się marzy mały domek samodzielny z ogródkiem i tarasem, rano w piżamie i kapcioszkach bym wychodziła na poranną kawkę
Orchidea moj Olin ostatnio tez mial katar i najbardziej pomogla mu woda morska i odciagalam mu to wszystko takim przyrzadek Katarek(do odkurzacza sie podlacza i super odciaga) i dzisiaj nie ma sladu po katarze, aha i dawalam na wszelki wypadek przeciwzapalnie Nurofen przez 3 dni i jest ok
Mnie tez sie marzy domek, mam letniskowy, ale to nie to samo co caloroczny. A tak bym chciala heh
Mnie tez sie marzy domek, mam letniskowy, ale to nie to samo co caloroczny. A tak bym chciala heh
fikusek1988
Mama Alanka:)
ja mieszkam w domu podoba mi sie ale platy sa spore...w lecie jeszcze jako tako ale jak jest okres grzewczy to masakra...ale nie zmaieniabym tego na mieszkanie w bloku.
ja mieszkam w domu podoba mi sie ale platy sa spore...w lecie jeszcze jako tako ale jak jest okres grzewczy to masakra...ale nie zmaieniabym tego na mieszkanie w bloku.
W bloku tez sie płaci za ogrzewanie fikusku. I to spore kwoty. Najlepiej żyć tak by ciągle było ciepło ...
fikusek1988
W bloku tez sie płaci za ogrzewanie fikusku. I to spore kwoty. Najlepiej żyć tak by ciągle było ciepło ...
tak tylko u mnei oplaty za zime za gaz wynosza ok 2,5 tys
fikusek1988
agugucha przywoluje cie do nas na forum
reklama
tak tylko u mnei oplaty za zime za gaz wynosza ok 2,5 tys
Tyle to nie mam ale 1/3 z tego musze co rok dopłacać ...
Podziel się: