reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

To moja kuzynka 6-latka karmi nadal łyżką bo on nie potrafi sam jesc.
Mało tego,musi bu buty założyc i kurte ubrac bo tez nie potrafi.

A mojemu exowi to mamusia tarła jabłuszko zeby sobie zjadl owoca.30-letniemu chlopu:-Di wstawala w nocy kanpke robila i kawe jak mial nocke w pracy.Pierwsza wstawala robila jedzonko bo synus nawet nie wiedzial gdzie kawa stoi(a moze nie potrafil sam zrobic,hmm)a potem go budzila.:-D:-D:-D:-D

I takie typki chcą potem rodzine zakładac!

reklama
Carlaa no ze mną mój syn będzie mieszkał 18 lat a mam nadzieję że on lepszego wyboru dokona i z cudowną żoną będzie żył co najmniej 60 lat czyli on będzie miała go bardziej na głowie niż ja :-D
Mój mały ma 6 zębów i już dostaje np bułę obkrojoną ze skórki i sobie ją podgryza jak umie a niech nie myśli że w kostece jedzenie musi być zawsze ;-) a widzę że taka buła sprawia mu radochę, a że potem trzeba odkurzać no po to są odkurzacze ;-)

fikusek1988 i niech je chłop ma wyglądać jak chłop ;-) to żart ale naprawdę mój mały czasami zje mniej ale często ma naprawdę wielki apetyt i jak patrzę na koleżankę która ma córke niejadkę to ja jej współczuję, wymyślanie cudowanie obiad trwa z 2 godziny

cARLA JA SIE Z TOBA ZGADZAM, TERAZ MATKI POPELNIAJA MEGA BLEDY NIANCZAC FACETOW A NIE WYCHOWUJAC ICH...
A REZULTATY SA JAKIE SA...

FIKUSEK NORMLANIE NIE MOGE SIE NAPATRZEC NA FOTKE ALANA W OKUALRKACH, NAPRAWDE SUPER MU PASUJA:)

jaimis tez sie ciesze ze raczej nie mam problemow z jedzeniem Alana:) zje wszystko:)

ja w nocy jakos chyba zle spalam alebo cos mnie pobiera bo cale plecy mnie bola:/

to moj alan od kiedy skonczyl rok juz je z widelca sam:-D z lyzki nauczyl sie jakies 3 miesiace temu:-D ja go nie wyrecza w niczym w czym wiem ze sam sobie rade da:)

carla palant i tyle no :-D:-D

a ja dzis znow walczylam z zalatwianiem papierow,dopiero co zlozylam o wychowawczy a znow komplet papierow o fundusz i o rodzinne we wrzesniu bo trafilam na przelom zasilkow:wściekła/y: szlak no polska papierologia,i teraz zeby bylo smieszniej znow potrzebuje komplet dokumentow z wrzesniowa data,czy oni nie moga miec tego w kompie ???????/

i jutro znow mam psychologa heheh nie moge z tego normalnie i komu nie mowie to slow brak ze zglosilam mame i najpierw mnie chca ratowac a potem mame,mowie wam juz nie wiem czy mam sie smiac czy plakac ,,,, bo rece opadaja

Carlaa odbija temu twojemu szefowi:wściekła/y: Może zazdrości?:-D

a ja dziś byłam w wydziale komunikacji, ten urząd przebija wszystkie, stoisz w kolejce, pani co chwilę wychodzi z pokoju bo idzie do kogoś ważniejszego po podpis na inne piętro w inną część budynku i 15 min nie mogli posadzić kogoś kto może podpisywać albo upoważnić tą babkę? Wkurza mnie urząd ale jej trochę współczuję cały dzień słucha niezadowolonych ludzi na korytarzu ale organizacja u nich tragedia:no:

A ja znowu tyle do nadrabiania :-)

Dziewuchy to cos ie dzieje z tymi facetami to jest straszne..co krok jakiegos maminsynka spotykałam... Ja juz wyczulona jestem na tym punkcie.. Od razu jak kogos poznawalam czaiłam jakie ma relacje z matka..Nie chcialam powtórki z rozrywki..

Ja tez uwazam ze Jasia wychowuje innej kobiecie ale sobie tez zeby mial do mnie szacunek zeby mi pomagał itd :) Od malenkiego bede mu wpajac jak nalezy traktowac kobiety:-) Chce zeby moja przyszla synowa niee darła ze mna kotów tylko mnie lubila:-)

Katerinka ja tego wogole nie kumam.. Ale ciesze sie ze chociaz Tobie w jakis sposob pomagaja ze zostałas otoczona fachowa opieka(bynajmniej mam nadzieje ze fachowa jest) Ja mimo ze jestem w zwiazku spotykam sie ze swoja psycholozka:-) Jest złota kobietą i dzieki niej przetrwałam te najtrudniejsze dla mnie chwile w życiu.. I naprawde jestem jej za to bardzo wdzieczna!

Carla no wlasnie gdzie ty jestes nad morzem i skad 'wytrzasnelas' tego tajemniczego Pana ?:):-)

jaimis mi sie tez twoje podejcie podoba :-D

fikusek hahah no to niezle Jasiek tez potrafi zjesc 6 jajek na sniadanie ... a na obiad wszamac cale udko indycze :szok: dobrze ze lubi mieso... ja tez poje soczkami ale rozwadniam bo czasem nie chce jesc ale pije za 5ciu ....... U nas tez jesien zimno wieje i pada..nic z tego lata nie bylo :eek:

Rosi od kiedy spiewasz Ewuni ?:) a z tym 6 latkiem az sie wierzyc nie chce ... nikt jej nic nie powiedzial ze robi z syna kaleke?:szok:

carla ten twoj szef to pies na baby widze..taki kobieciarz... mysli ze ma full kasiory to laski poleca... a on ma jakas zone dzieci czy cos?????

A ja wogole jestem od poniedzialku na antybiotykach ... Na poczatku mialam mialam maly guzek na kosci ogonowej nie przejmowalam sie bo nie bolal..na drugi dzien zaczol bolec i rosnac..:szok: bol znosny ale z kazda godzina i dniem coraz gorzej... dostawalam zastrzyki przeciwbolowe bo nic nie spalam plakalam z bolu z nadzieja ze przejdzie... jak juz ledwo chodzilam bo kazde chodzenie krok i przewrocenie sie na bok graniczylo z cudem..mówie wam gorsze niz porod! Moj P mi robil zastrzyki domięśniowe przeciwbólowe w pupe... Pojechalam do lekarza z tym wielkim gózem ktory troche pek.. Lekarz poszedł ze mna do zabiegowego i mówi do mnie no Ropien..ja mowie co kur*?! Jaki ropien co to i skad to??! a on do mnie ze musialam gdzies latac albo na motorze sie przeziebic i mowi ja wiem ze ty jak bys mogla to bys samolotem latala :-D Kocham ekstremalne sporty a on mnie widzial niestetyy jak latalam na paralotni i jezdzilam scigaczem i zawsze jak chora jestem to mi to wypomina:-) Dobra mowi tak trzeba wycisnac bo zakazenie i ropa dziewczyny jak on zaczol wyciskac myslalam ze zemdleje z bólu........:szok: dre sie blagam go zeby przestal i slysze - "Siostro skalpel" słabo mi sie zrobilo ja mowie "nie balagam nie panie ddoktorze"! i sie dre tam haha a on do mnie "babo nie panikuj musze naciac" ja mowie ale na zywca?! ja zemdleje zaraz a on "poczujesz lekkie uklocie" Jasne!!! Jak mnie zaczol ciac dziewczyny darlam sie w niebo glosy!!!!!!! Az moj p na poczekalni chcial wleciec bo nie wiedzial co on mi robi :-D To byl najgorszy bol w moim zyciu........:-( zalozyl opatrunek poprzepisywal mase lekow i kazal isc do domu (ledwo szlam) Dzis juz troche lepiej sie czuje ale boje sie ze moze to wrocic :-:)-( Sama sobie to odkazam zakladam opatrunki itd bo tak kazal mi ..eh mowie Wam jak nie urok to sraczka........:-( ja tego prawka nigdy nie skoncze :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Orchidea22 robisz prawko na motor??? czad ja lubiłam jeździć na motorze ale jako pasażer. A jesteś w stanie motor utrzymać? I zobacz ile bólu z jakiegoś głupiego ropnia :-( Zdrówka Pani, zdrówka :-)

Do góry