reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

To moja kuzynka 6-latka karmi nadal łyżką bo on nie potrafi sam jesc.
Mało tego,musi bu buty założyc i kurte ubrac bo tez nie potrafi.

A mojemu exowi to mamusia tarła jabłuszko zeby sobie zjadl owoca.30-letniemu chlopu:-Di wstawala w nocy kanpke robila i kawe jak mial nocke w pracy.Pierwsza wstawala robila jedzonko bo synus nawet nie wiedzial gdzie kawa stoi(a moze nie potrafil sam zrobic,hmm)a potem go budzila.:-D:-D:-D:-D

I takie typki chcą potem rodzine zakładac!

reklama
Carlaa no ze mną mój syn będzie mieszkał 18 lat a mam nadzieję że on lepszego wyboru dokona i z cudowną żoną będzie żył co najmniej 60 lat czyli on będzie miała go bardziej na głowie niż ja :-D
Mój mały ma 6 zębów i już dostaje np bułę obkrojoną ze skórki i sobie ją podgryza jak umie a niech nie myśli że w kostece jedzenie musi być zawsze ;-) a widzę że taka buła sprawia mu radochę, a że potem trzeba odkurzać no po to są odkurzacze ;-)

fikusek1988 i niech je chłop ma wyglądać jak chłop ;-) to żart ale naprawdę mój mały czasami zje mniej ale często ma naprawdę wielki apetyt i jak patrzę na koleżankę która ma córke niejadkę to ja jej współczuję, wymyślanie cudowanie obiad trwa z 2 godziny

cARLA JA SIE Z TOBA ZGADZAM, TERAZ MATKI POPELNIAJA MEGA BLEDY NIANCZAC FACETOW A NIE WYCHOWUJAC ICH...
A REZULTATY SA JAKIE SA...

FIKUSEK NORMLANIE NIE MOGE SIE NAPATRZEC NA FOTKE ALANA W OKUALRKACH, NAPRAWDE SUPER MU PASUJA:)

jaimis tez sie ciesze ze raczej nie mam problemow z jedzeniem Alana:) zje wszystko:)

ja w nocy jakos chyba zle spalam alebo cos mnie pobiera bo cale plecy mnie bola:/

to moj alan od kiedy skonczyl rok juz je z widelca sam:-D z lyzki nauczyl sie jakies 3 miesiace temu:-D ja go nie wyrecza w niczym w czym wiem ze sam sobie rade da:)

carla palant i tyle no :-D:-D

a ja dzis znow walczylam z zalatwianiem papierow,dopiero co zlozylam o wychowawczy a znow komplet papierow o fundusz i o rodzinne we wrzesniu bo trafilam na przelom zasilkow:wściekła/y: szlak no polska papierologia,i teraz zeby bylo smieszniej znow potrzebuje komplet dokumentow z wrzesniowa data,czy oni nie moga miec tego w kompie ???????/

i jutro znow mam psychologa heheh nie moge z tego normalnie i komu nie mowie to slow brak ze zglosilam mame i najpierw mnie chca ratowac a potem mame,mowie wam juz nie wiem czy mam sie smiac czy plakac ,,,, bo rece opadaja

Carlaa odbija temu twojemu szefowi:wściekła/y: Może zazdrości?:-D

a ja dziś byłam w wydziale komunikacji, ten urząd przebija wszystkie, stoisz w kolejce, pani co chwilę wychodzi z pokoju bo idzie do kogoś ważniejszego po podpis na inne piętro w inną część budynku i 15 min nie mogli posadzić kogoś kto może podpisywać albo upoważnić tą babkę? Wkurza mnie urząd ale jej trochę współczuję cały dzień słucha niezadowolonych ludzi na korytarzu ale organizacja u nich tragedia:no:

A ja znowu tyle do nadrabiania :-)

Dziewuchy to cos ie dzieje z tymi facetami to jest straszne..co krok jakiegos maminsynka spotykałam... Ja juz wyczulona jestem na tym punkcie.. Od razu jak kogos poznawalam czaiłam jakie ma relacje z matka..Nie chcialam powtórki z rozrywki..

Ja tez uwazam ze Jasia wychowuje innej kobiecie ale sobie tez zeby mial do mnie szacunek zeby mi pomagał itd :) Od malenkiego bede mu wpajac jak nalezy traktowac kobiety:-) Chce zeby moja przyszla synowa niee darła ze mna kotów tylko mnie lubila:-)

Katerinka ja tego wogole nie kumam.. Ale ciesze sie ze chociaz Tobie w jakis sposob pomagaja ze zostałas otoczona fachowa opieka(bynajmniej mam nadzieje ze fachowa jest) Ja mimo ze jestem w zwiazku spotykam sie ze swoja psycholozka:-) Jest złota kobietą i dzieki niej przetrwałam te najtrudniejsze dla mnie chwile w życiu.. I naprawde jestem jej za to bardzo wdzieczna!

Carla no wlasnie gdzie ty jestes nad morzem i skad 'wytrzasnelas' tego tajemniczego Pana ?:):-)

jaimis mi sie tez twoje podejcie podoba :-D

fikusek hahah no to niezle Jasiek tez potrafi zjesc 6 jajek na sniadanie ... a na obiad wszamac cale udko indycze :szok: dobrze ze lubi mieso... ja tez poje soczkami ale rozwadniam bo czasem nie chce jesc ale pije za 5ciu ....... U nas tez jesien zimno wieje i pada..nic z tego lata nie bylo :eek:

Rosi od kiedy spiewasz Ewuni ?:) a z tym 6 latkiem az sie wierzyc nie chce ... nikt jej nic nie powiedzial ze robi z syna kaleke?:szok:

carla ten twoj szef to pies na baby widze..taki kobieciarz... mysli ze ma full kasiory to laski poleca... a on ma jakas zone dzieci czy cos?????

A ja wogole jestem od poniedzialku na antybiotykach ... Na poczatku mialam mialam maly guzek na kosci ogonowej nie przejmowalam sie bo nie bolal..na drugi dzien zaczol bolec i rosnac..:szok: bol znosny ale z kazda godzina i dniem coraz gorzej... dostawalam zastrzyki przeciwbolowe bo nic nie spalam plakalam z bolu z nadzieja ze przejdzie... jak juz ledwo chodzilam bo kazde chodzenie krok i przewrocenie sie na bok graniczylo z cudem..mówie wam gorsze niz porod! Moj P mi robil zastrzyki domięśniowe przeciwbólowe w pupe... Pojechalam do lekarza z tym wielkim gózem ktory troche pek.. Lekarz poszedł ze mna do zabiegowego i mówi do mnie no Ropien..ja mowie co kur*?! Jaki ropien co to i skad to??! a on do mnie ze musialam gdzies latac albo na motorze sie przeziebic i mowi ja wiem ze ty jak bys mogla to bys samolotem latala :-D Kocham ekstremalne sporty a on mnie widzial niestetyy jak latalam na paralotni i jezdzilam scigaczem i zawsze jak chora jestem to mi to wypomina:-) Dobra mowi tak trzeba wycisnac bo zakazenie i ropa dziewczyny jak on zaczol wyciskac myslalam ze zemdleje z bólu........:szok: dre sie blagam go zeby przestal i slysze - "Siostro skalpel" słabo mi sie zrobilo ja mowie "nie balagam nie panie ddoktorze"! i sie dre tam haha a on do mnie "babo nie panikuj musze naciac" ja mowie ale na zywca?! ja zemdleje zaraz a on "poczujesz lekkie uklocie" Jasne!!! Jak mnie zaczol ciac dziewczyny darlam sie w niebo glosy!!!!!!! Az moj p na poczekalni chcial wleciec bo nie wiedzial co on mi robi :-D To byl najgorszy bol w moim zyciu........:-( zalozyl opatrunek poprzepisywal mase lekow i kazal isc do domu (ledwo szlam) Dzis juz troche lepiej sie czuje ale boje sie ze moze to wrocic :-:)-( Sama sobie to odkazam zakladam opatrunki itd bo tak kazal mi ..eh mowie Wam jak nie urok to sraczka........:-( ja tego prawka nigdy nie skoncze :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Orchidea22 robisz prawko na motor??? czad ja lubiłam jeździć na motorze ale jako pasażer. A jesteś w stanie motor utrzymać? I zobacz ile bólu z jakiegoś głupiego ropnia :-( Zdrówka Pani, zdrówka :-)

Do góry