A ja znowu tyle do nadrabiania :-)
Dziewuchy to cos ie dzieje z tymi facetami to jest straszne..co krok jakiegos maminsynka spotykałam... Ja juz wyczulona jestem na tym punkcie.. Od razu jak kogos poznawalam czaiłam jakie ma relacje z matka..Nie chcialam powtórki z rozrywki..
Ja tez uwazam ze Jasia wychowuje innej kobiecie ale sobie tez zeby mial do mnie szacunek zeby mi pomagał itd
Od malenkiego bede mu wpajac jak nalezy traktowac kobiety:-) Chce zeby moja przyszla synowa niee darła ze mna kotów tylko mnie lubila:-)
Katerinka ja tego wogole nie kumam.. Ale ciesze sie ze chociaz Tobie w jakis sposob pomagaja ze zostałas otoczona fachowa opieka(bynajmniej mam nadzieje ze fachowa jest) Ja mimo ze jestem w zwiazku spotykam sie ze swoja psycholozka:-) Jest złota kobietą i dzieki niej przetrwałam te najtrudniejsze dla mnie chwile w życiu.. I naprawde jestem jej za to bardzo wdzieczna!
Carla no wlasnie gdzie ty jestes nad morzem i skad 'wytrzasnelas' tego tajemniczego Pana ?
:-)
jaimis mi sie tez twoje podejcie podoba
fikusek hahah no to niezle Jasiek tez potrafi zjesc 6 jajek na sniadanie ... a na obiad wszamac cale udko indycze
dobrze ze lubi mieso... ja tez poje soczkami ale rozwadniam bo czasem nie chce jesc ale pije za 5ciu ....... U nas tez jesien zimno wieje i pada..nic z tego lata nie bylo
Rosi od kiedy spiewasz Ewuni ?
a z tym 6 latkiem az sie wierzyc nie chce ... nikt jej nic nie powiedzial ze robi z syna kaleke?
carla ten twoj szef to pies na baby widze..taki kobieciarz... mysli ze ma full kasiory to laski poleca... a on ma jakas zone dzieci czy cos?????
A ja wogole jestem od poniedzialku na antybiotykach ... Na poczatku mialam mialam maly guzek na kosci ogonowej nie przejmowalam sie bo nie bolal..na drugi dzien zaczol bolec i rosnac..
bol znosny ale z kazda godzina i dniem coraz gorzej... dostawalam zastrzyki przeciwbolowe bo nic nie spalam plakalam z bolu z nadzieja ze przejdzie... jak juz ledwo chodzilam bo kazde chodzenie krok i przewrocenie sie na bok graniczylo z cudem..mówie wam gorsze niz porod! Moj P mi robil zastrzyki domięśniowe przeciwbólowe w pupe... Pojechalam do lekarza z tym wielkim gózem ktory troche pek.. Lekarz poszedł ze mna do zabiegowego i mówi do mnie no Ropien..ja mowie co kur*?! Jaki ropien co to i skad to??! a on do mnie ze musialam gdzies latac albo na motorze sie przeziebic i mowi ja wiem ze ty jak bys mogla to bys samolotem latala
Kocham ekstremalne sporty a on mnie widzial niestetyy jak latalam na paralotni i jezdzilam scigaczem i zawsze jak chora jestem to mi to wypomina:-) Dobra mowi tak trzeba wycisnac bo zakazenie i ropa dziewczyny jak on zaczol wyciskac myslalam ze zemdleje z bólu........
dre sie blagam go zeby przestal i slysze - "Siostro skalpel" słabo mi sie zrobilo ja mowie "nie balagam nie panie ddoktorze"! i sie dre tam haha a on do mnie "babo nie panikuj musze naciac" ja mowie ale na zywca?! ja zemdleje zaraz a on "poczujesz lekkie uklocie" Jasne!!! Jak mnie zaczol ciac dziewczyny darlam sie w niebo glosy!!!!!!! Az moj p na poczekalni chcial wleciec bo nie wiedzial co on mi robi
To byl najgorszy bol w moim zyciu........:-( zalozyl opatrunek poprzepisywal mase lekow i kazal isc do domu (ledwo szlam) Dzis juz troche lepiej sie czuje ale boje sie ze moze to wrocic :-
-( Sama sobie to odkazam zakladam opatrunki itd bo tak kazal mi ..eh mowie Wam jak nie urok to sraczka........:-( ja tego prawka nigdy nie skoncze :-(