fikusek1988
Mama Alanka:)
Daffi to jak przyjade do ciebie to spie z toba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe Alan tez nad ranem przyjdzie hehe takze bedziemy mialy wesolofikusek no ba;p
tylko jula nad ranem przyjdzie do nas;p
pozatym kto wie co bedzie sie dzialo jak tak spac bedziemy razem;p
hehe skaswalam mego giga posta przed niepowolanymi osobami;p
tego wyzej etz usune tylko czekam az doczytacie.
hehe Alan tez nad ranem przyjdzie hehe takze bedziemy mialy wesolo
ja sie na temat twojej tesciowej nie wypowiadam bo juz nie raz rozwaiwalysmy na ten emat:-)
Elena a wiesz po co zalecają wybaczać? nie dla tego żeby ta osoba której ty wybaczasz czuła się lepiej, tylko po to żeby nie tracić energii na negatywne uczucia, żeby wybaczyć i zrzucić ten niepotrzebny ciężar, czasami trudno wybaczyć, czasami potrzeba na to czasu
wiesz co poniekad to racja.. ja tez nie wybaczam.. ale w rodzinie starams ie byc inna.
z tym ze nie wiem czy tesciowej kiedykolwiek wybacze... mysle ze moze poprostu troche zalagodzic sie moga nasze stosunki o ile ona przy wszystkich przeprosi mnie i powie ze zaluje i obieca ze wiecej tak nie postapi;p
za wiele ma do stracenia.
Dedykuję wszystkim ''pewniakom'' na drodze [+18] Tylko dla osób o mocnych nerwach. Wkleiłam to po to, abyście zawsze woziły dzieci w fotelikach!!! Jest jeden moment gdzie jest pokazane co się dzieje podczas wypadku jak się wozi dzieci "luzem"
Powiem wam jeszcze, że on taki nie był, gdy zaczęłiśmy się spotykac, wszystko wyszło potem, a myślałam, że jest innym człowiekiem.