moj alan nie ma prblemow ze spaniem,moze spac u sioebie,u mnie,w wozku, u mojej kumpeli w domu a i tak nic mu nie przeszkadza:-) jemu bez roznicy gdzie spi![]()
Ewa tak samo,wszedzie usnie jak spac sie chce.Smoieje sie ze ona to by i na kamieniu sie wyspala,jej bez roznicy.
Natomiast ja spalam z nią przez pierwszy miesiac ale dlatego ze tyle naczytalam sie o smierci łóżeczkowej ze panikowalam.I kilkanascie razy w nocy sprawdzalam czy zyje
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Jak skonczyla miesiac to poszla do łóżeczka-po to wkoncu je miala.Pozatym strasznie sie rozpychala mi w nocy i nie bylo dla mnie miejsca.
Teraz spi tylko ze mna jak jestesmy w gosciach.A tak to sama sobie wchodzi do łóżeczka kiedy chce jej sie spac i juz,zasypia bez lulania.(oby nie zapeszyc
Fikusek,tak czytam od jakiegos czasu jak piszesz o alanie i stwierdzam ze masz idealne dziecko:-)Śpi w łóżeczku,jje kanapki,nie ma alergii,nie sprawia chyba jakis szczegolnych problemow bo nie narzekalas na niego poki co:-)
Carla,to masz super faceta skoro ci samochod kupuje
Tak mi sie przypomnialo jak mojej kolezance facet kupil samochod na urodziny ale trzymal kluczyki u siebie(zarejestrowal na siebie) i musiala zawsze sie go pytac czy moze gdzies pojechac
Ostatnia edycja: