reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Rosi może fajna sprawa z tą pielgrzymką, jednak mnie takie coś nie kręciło nigdy, może dlatego że nie wierzę w kościół i obrządki z nim związane. Chociaż takie spanie pod gołym niebem czy organizacja noclegu musi być fajna :)

Temat wiary i kosciola jest bardzo kontrowersyjny wiec nie bede na ten temat sie wypowiadac i nikogo umoralniac:-).Powiem tylko tak,nie ide tam dla żadnego obrzadku czy dla ksiedza ide do Matki Boskiej.

A co do tych badan do pracy.To jakie to sa badania:confused:.Sprawdzaja czy ktos ma dobry wzrok i czy palcami ziemi dosiegnie?:confused:po co?
ja mialam tylko zrobic przeswietlenie pluc i badania sanepidowskie-na ale to spozywka byla.Do biura sprawdzaja czy ktos siega podlogi??????

reklama
Ja wpadam jak zwykle na chwilkę, może przyjdzie taki czas, że będę mieć więcej czasu;-) U nas raczej w porzadku, problemy tylko z usypianiem, nie zasnie inaczej jak z cycem w buci:confused:
Donoszę że BellaAnna urodziła 27.06. Nic więcej nie wiem, Maluch ponad 4kg, rodziła sn.
BellaAnna GRATULACJE! Kochana teraz to niezły szok Cię czeka- ja nie wiedziałam, że to az tak wygląda, ale z dnia na dzień ciut lepiej chyba jest;-)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Rosi ja znowu jak mialam badanie do pracy to rtg pluc,sanepidowskie,a lekarz medycyny pracy wypytywal o wszystkie choroby,powiklania,sprawdzal czy mam zylaki,przepukline i kregoslup...a tez szłam do biura,tylko ze tam jeszcze sa magazyny i ma sie kontakt z zywnoscia.

Yenna uroki maluszka, cycuś najlepszy :) Ja dam Ci tylko małą radę- nie śpij z dzieckiem. Dobrze że sobie radzisz, a BellaAnna urodziła małego wielkoluda :)
Hmm a dlaczego nie? on sobie podyda, choć malo mu leci a potem przysnie, nie daj Boze go ruszyc, i ja też mogę pospać. Nie przeszkadza mi to wogóle

U nas tatusia brak więc nikt nie jest pokrzywdzony. Zobaczymy jak to będzie, narazie tak mało wiem i uczę się rozpoznawać o co mu chodzi, a przeważnie chodzi o cyca.

Yenna Ja karmiłam mojego synka 1,5 roku i przez ten czas spał ze mną, a nawet jeszcze przez jakiś czas po karmieniu też. Wcześniej miałam jednoosobowe łóżko i w miarę jak Kubul rósł to było to męczące, ale potem już miałam duże, 3 osobowe łóżko i było spoko. Teraz Kubul śpi normalnie, u siebie, a jak się obudzi, to przychodzi mnie budzić.

Ja myślę, że to jest indywidualna kwestia każdego dziecka. Niektórzy mówią 'nie śpij z dzieckiem, bo się nie odzwyczai' inni 'nie noś tyle na rękach, bo potem ci nie da spokoju'. Ja i spałam z Kubulem i go nosiłam na rękach, a teraz śpi sam, a o noszeniu na rękach zapomniał już dawno, bo on by tylko biegał i uciekał mi ;-)

reklama
moj alan nie ma prblemow ze spaniem,moze spac u sioebie,u mnie,w wozku, u mojej kumpeli w domu a i tak nic mu nie przeszkadza:-) jemu bez roznicy gdzie spi:-D

Do góry