reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Rosi nie przejmoj sie gadaniem mamy...to nie prawda..tez to slyszalam to od rodziny dawcy ale mam kogos kto kocha i mnie i mlodego,wczeszniej tez mialam taki zwiazek no ale nie wyszlo,ale jednak sa faceci-prawdziwi faceci ktorym nie zalezy na jednym:)
a my bylismy nad zalewem ale tylko na plazy i alan na piasku se bawil bo woda zimna pewnie jeszcze:)

Orchidea moge ci pocieszyc ze na alana mopwili dziewczynka ,scielam wlosy i dalaej slysze teksty "jaka ładna dziewczynka":-D takze sciecie wlosow nie zawsze pomaga:)

reklama
Hej Laski :*
Mam pytanko, mam termin juz za 21 dni :)))) I jak to jest w szpitalu ? Czy ja muszę, albo powinnam podać dane ojca dziecka ?

lonely nie tzreba, nie ma takiego obowiazku podawanie i ja tez nie zamierzam podawac dopiero w USC podaje sie imie do rubryki ojca ale je zawsze mozesz sobie wymyslic jesli ojciec nie zamierza uznac dziecka i ty w przyszlosci nie chcesz podawac go o ustalenie ojcostwa, a jesli zamierzac ustalac to najlepiej jest podac prawdziwe imie o nazwisko nie beda pytac bo zostanie wpisane twoje. Powodzenia i spokojnego szczesliwego rozwiazania :):)

A u mnie ewe czesto mylą ze to chlopczyk,hehehehe.Nawet juz ją ubralam w sukienke i kapelusik i poszlam na rynek kupic sandalki dla niej.Pytam czy ma pani dla takiego malucha(pokazujac na ewe w wozku) sandalki?a babka do mnie sie pyta,dla chlopczyka tak?:-D

Co do danych ojca.U mnie przed przyjeciem na porodowke tylko pytali stan cywilny i imie ojca i kim jest z zawodu i ile ma lat.Nic wiecej o ojca dziecka.W sumie mozna nasciemniac bo potem to nigdzie nie bylo wpisane.Mi wypis dali na mnie.Jak jestes mezatką to zapewne wiecej pytaja.Zreszto nie wiem.
aha i jeszcze zapytali czy bedzie przy porodzie,nie wiem po co.Ale moja odpowiedz byla-nie wiem.I jakos sie nie czepiali ze nie wiem:-)

A tak wracajac do nielubianej pracy lib innych powaznych decyzji w życiu.Wychodze z zalozenia ze jak mi cos nie odpowiada,nie pasuje albo nie podoba to poprostu to zmieniam.Nie odpowiada partner,toksyczny zwiazek-odchodze,praca nie odpowiada,denerwuje-rzucam,mieszkanie jakies nie takie -wyprowadzam sie.I tym sposobem w ciagu roku zmienialam mieszkanie 6 razy:-).Po co sie meczyc z czyms?Wtedy czlowiek jest szczesliwszy jak sie pozbywa tego co nie lubi.:-)

Ostatnia edycja:
Danych ojca nie musisz ale fajnie gdybys znala jakies podstawowe informacje o chorobach w jego najblizszej rodzinie itd to bardzo przydatne w razie czego w szpitalu gdyby nie daj Bog cos sie stało.

Fikusek Alan to rasowy facet :)

Rosi twoja mama nawiedzona jak moja:-D sama nie wie czego chce hahah

Tez mówiłem Rosi79 - nie przejmuj sie .... Mama ma "utrwalony" swoj punkt widzenia ... Szkoda mi Ciebie troszke, ... ale w internetowe randki też nie wierzę. Pełno tam dewiantów ... Widzisz - moje zdanie na tt., jest takie, że ludzie gdy się zobaczą to musi coś zaiskrzyć i rozwijają swoją miłość. Gdy natomiast pozna sie kogoś w sieci, to w realu niemal na siłę szuka sie tej iskry ... Zdesperowani, porzuceni i nieszczęsliwie samotni - znajdują ją - lub raczej jej jej wirtualne odbicie ....

devil a ja sie z toba nie zgodze ze na sile iskry szukaja bo samotni i zdecperowani, ja kiedys kilka razy sie spotkalam z facetami przez siec i pomimo ze wirtualnie sie super pisalo i gadalo to w realu niestety nie zaiskrzylo i nikt tego dalej nie ciagnal a spotkac sie zawsze milo bo przynajmniej jakies znajomosci sie nawiazuje :)

Znalem kogoś kto nawiązywał takie znajomości mlodaMama1987 i póżniej bardzo żałowała. Nie zaiskrzyło - i nie mogła się uwolnić od faceta. Dzwonił, nachodził ją w domu ... Oczywiście masz prawo się ze mną nie zgodzić - tu właśnie wyrażamy swoje zdania, Moje jest ... bardziej krytyczne ... i tyle ...

Carlaa - nie martw sie. Ja też podjąłem się raz pracy, w której wytrzymałem 1 dzień. Ba ! Nawet nie cały :) To było jeszcze za nastolatka za granicą - ale było :) Wspominam z uśmiechem ...
Nie jestem stomatologiem, ale wierce w kamieniach i do tego używam wlasnie stomatologicznych wiertel diamentowych. Nie tylko stomatologicznych .... :)

reklama
czesc mamuski i tatusku :-)
u lekarza nie bylam bo moj organizm odmowil posluszenstwa:szok: .nie moglam wstac z lozka,czulam sie wyczerpana i caly dzien goracza,zmeczenie i stres daly o sobie znac, lekarka przjechala do nas,dostalam jakis zastrzyk ,kubusiowi mam odstawic wszystko i jutro sie zobaczy, stanelam na nogi ,pije meliske i mam nadzieje ze jutro odzyje.a zla jestem niemilosiernie, kolezanka wziela mala do szkoly i odprowadzila,zrobila obiad , jednak w biedzie poznaje sie znajomych

carla predzej czy pozniej bys zrezygnowala z tej pracy,bo nic na sile ,szukaj dalej i tyle

Do góry