reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

devil a ty stad nie znikaj zostan z nami ..

czytam was ale jakos nie mam weny pisac nie wiem mialam PSM ale takie ciezki ze myslalam ze mnie szlag trafi .. :no:

Zostaję :) ... gdzie mi będzie lepiej .... znikłem tylko na chwilę jak cisnienie rosło ....
... chciałem Cie zrozumieć, ale nie bardzo mogę przez PSM ... czy może chodziło o PMS .... ?

reklama
my juz na nogach:)

Orchidea ale z Jasia slodziak nop napatrzec sie na niego nie moge doslownie:) pieke loczki ma:)
ja mialam na basen isc ,niby pogoda ladna ale jeszcze takiego ciepla nie ma. Pojde jutro penie z kumpela i dzieciakami drugij kumpli no i oczywiscie z alanem:-)

hahah devil racja PMS :) Ciesze sie ze zostajesz:)

fikusek dziekuje :) A ja sie zakochałam w Alana oczach sa nieziemnskie zreszta wiadomo po kim :) Loczki no tak :-D Na starych zdjeciach tez mam takie loczki jak byłam mała :) W planach mam sciecie tych loczkow..juz mu i tak sama sciełam same loczki i bylam pewna ze nie beda sie krecic...a tu zonk...jeszcze bardziej sie kreca.. ;/

Katerinka bede dzis u lekarza swojego popytam o dobrego lekarza mam nadzieje ze cos mi podpowie. Idziemy o 10 na szczepienie 3 km spacerekiem :)

Miłego dnia :-D u mnie słoneczko swieci

katerinka tak niestety jest ze lekarze czesto mowia ze cos nie uczulia reakcja dziecka jest zupelnie inna, my borykamy sie z tym 5 lat, mamy spora liste lekow i preparatow jakich malej nie mozna podawac.
u nas zastrzyki odpadaja,czesc antybiotykow, mala zle reaguje nawet na niektore leki na alergie, jest uczulona nawet na aptin ktory mozna stosowac od pierwszych dni... na znieczulenie do smarowania, i na lak do zabkow...

czasem lekarze sie dziwia ze takie podstawowe produkty potrafia uczulic. wiec zycze powodzenia i duzo duzo duzo zdrowka dla malego

No to teraz rozumiem :) Orchidea22 zwłaszcza, ze w niektórych krajach (np. we Francji) sądy łagodzą wyroki dla kobiet, które popełniły przestępstawa w czasie tej przykrej dolegliwości :)

A ja wlasnie mialem zapytac o wiertla diamentowe Carlaa ... bo takich wlasnie uzywam w swojej pracy :(
No ale jak masz tam siedziec za darmo .... to pewnie ze trzeba szukac dalej ...
Zreszta ja i tak bym nie zrobil zamówienia na 70.000 zl

;-)

My wrócilismy z tego szczepienia w 20 min 3 km..rekord haha dosłownie biegłam z wózkiem ale sasiadla mnie motywowała ona tez szła ze mna dotrzymac mi towarzystwa ze swoim 4 letnim synem na rowerku.

Moje dziecko bardzo ale to bardzo płakało na tym szczepieniu..serce mi sie krajało..teraz pod wieczor zaczoł sie dziwnie zachowywac marudzic płakać na rece nie w wózku nie no masakra..i rozbierałam go do kąpieli i słyszałam tylko "ała ała" :-( chyba go tak boli po tym szczepieniu :-( szkoda mi go..dałam mu nurofen na noc nie wiem czy cos pomoze..boje sie ze sie obudzi w nocy i bedzie płakał..teraz spi niespokojnie.. ehh biedaczek.. sama pielegniarka mi powiedziala ze to bardzo bolesne szczepionki i 3 razy kłucie .. ;/ mi tez dzis nogi w tyłek włażą.. spotkałam dzis stara koleżanke ze szkoły średniej i ona do mnie z tekstem - "przytyłas?" noz :wściekła/y: to ja tu słysze na około same komplementy wrecz przeciwnie ze kwitne a ona mi tu wyleciala z takim :-D

fikusek co do sciecia włoskow Jasiowi to hm duzo osob mowi ze wyglada jakd ziewczynka i mnie to drazni..

devil szkoda ze to nie Francja :-)
carla i masz racje olej robote po co masz sie meczyc

Ostatnia edycja:
reklama
Nie za zimno dzisiaj nad zalew??

U mnie w poblizu nie ma zadnej wody:-(.Wiec lato spedze w bloku lub na wsi bede sie piekla:-(.

Carla:-).Bylam na 5,hehehe i juz mam dosc.Niektore nawet spoko byly i jeden bardziej mnie zainteresowal ale.......
No wlasnie ale moja mama:baffled:
Najpierw mi truje ze nie mam prawa do rodzinnego miasta przyjezdzac bo hańba i takie tam.Ze poki jakiegos męza nie znajde sobie to mam tam sie nie pojawiac.Ok,niech jej bedzie.Wiec zaczelam sobie tego "męża" poszukiwac i sie u mawiac.A ona mi na to.Ze zaden facet nie zechce na powaznie panny z dzieckiem,ze taką dziewczyne to faceci traktuja jako rozrywke do łóżka.I dziwi sie ze ktokolwiek mi odpisal i chce sie spotkac.Ze widocznie chodzi im tylk oo jedno a i ja nie lepsza.Bo skoro sobie faceta szukam to jestem dziwka bo tu chodzi tylko o łóżko,ze powinnam starac sie zapewnic byt ewie a nie umawiac sie na randki.Ze lepiej pracy poszukac a nie bąki zbijac.
Jak zaczelam interesowac sie ogloszeniami i nawet mialam isc cv zlozyc to o na mi ze lepei j jeszcze posiedZiec na wychowawczym bo to jedyna okazja z dzieckiem pobyc.Jak pojde do roboty to strace dziecinstwo ewy i wcale wiecej nie bede miala niz siedzac na wychowawczym.
No i tak to sie kolo zamyka.Czasami juz nie mam sily na nią,mimo ze wiele mi w zyciu dopomogla ale juz nie wiem o co w tym wszystkim jej chodzi.

Aha,moge cie jedynie ciut pocieszyc.Ze zapewne w tym banku bys miala taka samoą robote.Wiec ciesz sie ze nic z tego.

Do góry