Jakąkolwiek chcesz kasę z MOPS to musisz miec sadownie ustalone alimenty,inaczej odrzucają wniosek.
Podważam .. ja nie mam i dostaje pieniadze tyle ze ja mam w akt urodznia wpisane "NN" jak to mowia.
Katerinka sto lat dla Córuni
jest baardzo podobna do Ciebie
Sliczne ma oczka i widac ze ejst mąrda dziewczynka
Charlene..grozby sa karalne...niech ona uwaza na slowa
Ja to bym go jeszcze za kare po prokuraturach pociagala albo pilicji i sprawe zrobila o nekanie
No a ja wogole pozwu jeszcze nie zlozylam bo zostane z niczym cofna mi wszytsko a zabezpieczenia dostane z 200 zl a co to jest...jedno wielkie g*wno... A mowilam tatuskowi wtedy jak o tym pisalam zeby znalazl czas na rozmowe do tej pory JESZCZE NIE ZNALAZL
No a ja dzis bylam u swojej kierowniczki Opieki i mowie do niej jaka sytuacja ze klotnie z mama moja itd i mam moze jakies tam szanse na mieszkanie..moze.. ale warto próbowac..mam sie umowic z wójtem zlozyc podanie opisac sytuacje i porozmawiac.
Co do wózkow zamarzyla mi sie 3 kołówka
Chyba ten moj sprzedam dalam za niego w sumie 450 zl ale z wszytskim parasolka folia spiworkiem itd ale opchne chyba za 200 zl doloze z 30 zl i kupie jakis 3 kolowy uzywany bo fajne sa na all
Ot taki mój kaprys
Nie odzywam sie ale czytam
Martusiu no wlasnie ja sie zastanawialam jak to jest najpierw zareczyny a potem cisza ...Majusia rosnie Ci jak na drozdzach
Dacie rade
Carla gratulacje mieszkanka
Marzenie normalnie moje
Wlasne gniazdko
Bylam dzis w biedronce na zakupach z lista no powiedzmy
Cholera ladowalam ladowalam cala tasma zapelniona przy kasie a tu nagle za malo kasy mam!!!Wyszlo ponad 300 a ja mialam 250 w portfelu
Ale siara haha ale Pani nie nabila reszty i ladnie odlozylam na polki
Mowie Wam hhahaha niby podstawowe rzeczy..a drogo ja pierdziele...I kupilam nowe DADY PREMIUM...one sa jak oryginalne pampersa jestem w szoku sa swietne:-)polecam
A moje dziecko zrobilo sie małym buntownikiem
Co nie dam krzyk i na podloge:!Masakraaaaaaa mowie Wam
A pamietacie nasza szalona Kasie?
Mam z nia kontakt
Jest szczesliwa zakochana i jak narazie wszytsko super
Buziaki dla wszytskich mam i ich pociech od nas