reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

katerinka ja nie chce nic odpuszczac, 500zl to dla mnie bardzo duza kasa. Boje sie tylko, ze jak przyjda do nas do domu, to wyjdzie im ze moi rodzice biedni nie sa i niech w takim razie mnie i Sare utrzymuja zamiast funduszu...No ale zobaczymy co bedzie. CO do dlugu, to jak oni nie beda scigac, to ja osobiscie sie na policje pofatyguje. Chociaz tyle, ze spokoj bede miala bo eks wie i sie boi przyjechac do Polski. I jeszcze smial mi grozic ostatnio, ze co to nie on i co mi moze zrobic jak mu narobie klopotow. Powodzenia, mocny to on jest...ale w gebie ;)

A to fajnie, ze impreza sie udala :) Grunt, ze solenizantka zadowolona.

Margolcia, Jaimis, katerinka dzieki za wsparcie :)

reklama
charlene jak patrzę na fotkę Sary przy suwaczku która zamieściłaś to taka ślicznotka nie rozumię jej tatuśka powinien być dumny że choć coś mu w życiu wyszło ślicznotka taka .... no a ja mops jak nie znajdę pracy do czerwca odrazu atakuję mam pytanie trzeba mieć uznane sądowe alimenty czy można się samemu z ojcem dziecka dogadać? No oczywiście jak się dogadamy sensownie.

charlene jak patrzę na fotkę Sary przy suwaczku która zamieściłaś to taka ślicznotka nie rozumię jej tatuśka powinien być dumny że choć coś mu w życiu wyszło ślicznotka taka .... no a ja mops jak nie znajdę pracy do czerwca odrazu atakuję mam pytanie trzeba mieć uznane sądowe alimenty czy można się samemu z ojcem dziecka dogadać? No oczywiście jak się dogadamy sensownie.

Jakąkolwiek chcesz kasę z MOPS to musisz miec sadownie ustalone alimenty,inaczej odrzucają wniosek.

Jakąkolwiek chcesz kasę z MOPS to musisz miec sadownie ustalone alimenty,inaczej odrzucają wniosek.

Podważam .. ja nie mam i dostaje pieniadze tyle ze ja mam w akt urodznia wpisane "NN" jak to mowia.

Katerinka sto lat dla Córuni:)jest baardzo podobna do Ciebie:)Sliczne ma oczka i widac ze ejst mąrda dziewczynka:)

Charlene..grozby sa karalne...niech ona uwaza na slowa:D Ja to bym go jeszcze za kare po prokuraturach pociagala albo pilicji i sprawe zrobila o nekanie:)

No a ja wogole pozwu jeszcze nie zlozylam bo zostane z niczym cofna mi wszytsko a zabezpieczenia dostane z 200 zl a co to jest...jedno wielkie g*wno... A mowilam tatuskowi wtedy jak o tym pisalam zeby znalazl czas na rozmowe do tej pory JESZCZE NIE ZNALAZL:-D

No a ja dzis bylam u swojej kierowniczki Opieki i mowie do niej jaka sytuacja ze klotnie z mama moja itd i mam moze jakies tam szanse na mieszkanie..moze.. ale warto próbowac..mam sie umowic z wójtem zlozyc podanie opisac sytuacje i porozmawiac.

Co do wózkow zamarzyla mi sie 3 kołówka:D:D Chyba ten moj sprzedam dalam za niego w sumie 450 zl ale z wszytskim parasolka folia spiworkiem itd ale opchne chyba za 200 zl doloze z 30 zl i kupie jakis 3 kolowy uzywany bo fajne sa na all:) Ot taki mój kaprys:)

Nie odzywam sie ale czytam:)Martusiu no wlasnie ja sie zastanawialam jak to jest najpierw zareczyny a potem cisza ...Majusia rosnie Ci jak na drozdzach :)Dacie rade:)
Carla gratulacje mieszkanka:)Marzenie normalnie moje :)Wlasne gniazdko:)Bylam dzis w biedronce na zakupach z lista no powiedzmy :D Cholera ladowalam ladowalam cala tasma zapelniona przy kasie a tu nagle za malo kasy mam!!!Wyszlo ponad 300 a ja mialam 250 w portfelu:D Ale siara haha ale Pani nie nabila reszty i ladnie odlozylam na polki :p Mowie Wam hhahaha niby podstawowe rzeczy..a drogo ja pierdziele...I kupilam nowe DADY PREMIUM...one sa jak oryginalne pampersa jestem w szoku sa swietne:-)polecam

A moje dziecko zrobilo sie małym buntownikiem:D Co nie dam krzyk i na podloge:!Masakraaaaaaa mowie Wam:)

A pamietacie nasza szalona Kasie?:D Mam z nia kontakt :) Jest szczesliwa zakochana i jak narazie wszytsko super:)

Buziaki dla wszytskich mam i ich pociech od nas:)

Ostatnia edycja:
no to najpierw tautuśka do sądu się zaprosi

Mój mały jest czadowy wychodzi spod kołdry i kładzie nogi na kołdrę i teraz stałam z kołderką i czekałam aż nogi położy aby go nakryć, a on czekał z podniesionymi nogami aż kołdrę położę :-D przez sen tak robi:-)

jaimis ja nawet ugode z exem robilam bo nawet bym rodzinnego nie dostala na dzieci,bo by brali jego dochod,porabana ta polska na calego !!!
orchidea i czemu ty czekasz?? zostaniesz z niczym to pojdziesz do mospu po pomoc,proste,na sprawe ile bedziesz czekac,A TWOJ JAK ZAWSZE WSZYSTKO W NOSIE A TY TRACISZ

a mi sie udalo kupic malej obiecany rower,normalnie nowka za 110 zl,bo pani mi jeszcze zjechala, chcialam nowy ale jak zobaczylam te ceny to mi sie odechcialo od 500 wzwyz,dalam ogloszenie i pani sie sama odezwala:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziewuszki u mnie powrót zimy:)!
Moj spacer 6 rano polecialam łapac mgle:)

100_2203.jpg100_2209.jpg100_2196.jpg100_2214.jpg

reklama
Do góry