reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Witajcie,
dziewczyny przy załatwianiu chrztu trzeba koniecznie podawać dane ojca? nawet jak jest on NN? czy jak to jest?
Carlaa też się przymierzam do kupna tego wózka, teraz też jest z gondola. Tylko obawiam się czy on się mieści do małego bagażnika samochodu?Jak sądzisz?Pozdrawiam wszystkich

u mnie ksiadz przepisywal to co byla na akcie:)

reklama
Carlaa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i śliczny prezent!

mlodamama1987 śliczny fotelik też nad takim myslałam ale właśnie namawiają mnie koleżanki na drewniany. Narazie mój mały je w leżaczku ja jestem zachwycona moim leżaczkiem jak był mały to sobie w nim leżał, spał, a teraz w nim je i przyczepiłam mu taki łuk z zabawkami z reala i trochę w nim posiedzi sam. A kupiłam go w komisie i wyprałam w pralce. Ale słyszałam że nie wszystkie dzieci lubią leżaczki.

A ja mam doła wysyłam cv i jeszcze ani razu nikt się nie odezwał :-( i jeszcze pierwszy raz w życiu złapałam kapcia w samochodzie zawsze się tym tatusiek zajmował a teraz... łzy mi poleciały że już teraz zawsze będę się sama tym zajmować ...:-( oczywiście do czasu jak mój misiek nie dorośnie wtedy on mi będzie wymieniał:laugh2:

jaimis można sie przyzwyczaic do robienia wszystkiego samemu ale to nie wstyd prosic o pomoc:-)

a ja bylam na aerobicu(bo jakos tak dziwnie jest ze nie mozna wykorzystac wejsc z karnetu pozniej,bo przepadaja i trzeba chodzic w terminie) ,i DZISIAJ BYLO SPALANIE TLUSZCZU:szok::cool::-D tepo takie ze po 15 minutach wszyscy wymiekali ale dalam rade przez godzine:-D mokra bylam jak szczur po westernie ale jak ma cos dac to sie trzeba pomeczyc

hejka niewiem czy mnie ktos jeszcze pamieta juz dawno sie nie udzielalam ale czytalam was na biezaca po krotce opowiem swoja historie przez ciaze bylam sama pozniej po urodzeniu coreczki dalam mu szanse i stworzylismy pare raz bylo lepiej raz gorzej ale to co jest ostatnio to isne pieklo wiec nie ma sie co ludzic ze bedzie lepiej do chodzi do dzikich awantur przy dziecku a nawet do rekoczynow twierdz ze nigdy mnie nie uderzyl ale popychanie i szarpanie oraz zastraszanie to tez przemoc dzis cos wkoncu we mnie peklo i kazalam mu sie wynosic ma czas do konca miesiaca mieszkamy w niemchech i mieszkanie jest moje .stal sie jak wielki pan wszystko mu nie pasuje wszystkiego sie czepia mam najlepiej isc do pracy bo on nas nie bedzie utrzymywal tak jak by niewiadomo co nam dawal niech to bedzie przestroga dla innych bo oni nigdy sie nie zieniaja i zawsze sa hujami.....

martusia ja CIe pamietam. i ty masz szczescie chyba jakas sila wyzsza sprawila ze nie jestes z nim w ciazy po raz drugi.........
on juz wtedy pokazywal różki, (z tego co pisalas)

jaimis Martynka ma drewniane. teraz rozlozylam i ma krzeselko i stolik. bardzo je lubi. i ja tez jestem zadowolona. wg mnie takie jest praktyczniejsze

yenna u mnie w kosciele (tym wiejskim) ksiadz pytal o imie nazwisko ojca. pytal tez o imie jego ojca. jego adres. spisywal tez z aktu urodzenia. co kosciol to inaczej. tu byl watek o chrzcie moze sobie poczytaj

Ostatnia edycja:
martusia to wytrwalosci zebys sie go pozbyla jak najszybciej
ja tez jestem zdania ze jak sie zle dzieje to za zadne skarby nie bedzie potem lepiej

STO LAT CARLA -i powodzenia w postanowieniu hehe

reklama
Do góry