katerinka111
Fanka BB :)
carla.fikusek moja mama ma takie wariacje,ze naprawde,dochodzi do tego agresja i wogole,nagrywam ja na tel,na kamerze zeby miec dowod,zreszta sasiedzi slysze jakby co,bo inaczje tego nie widze,ale przepisy sa takie ze nie moge nic z tym zrobic,caly czas jestem z malym,reaguje chisterycznie jak mam go z kims zostawic,wiec nie robie tego poki co .wszedzie jezdzi ze mna,wyklocalam sie dzis z ludzmi,bo nie chcieli mnie wpusicc bez kolejkia umawialam sie ze przyjde w recepcji,bo mam to na glowie co mam w domu,karmie go jeszcze i chociaz wtedy mam taki spokoj wewnetrzny jak patrzy mi w oczy i przytulam moja corcie,nie widuje sie z p bo nie mam jak,jezdze w kolko i zalatwiam
ale z tym pogotowiem bede dzwonic do bolu,ale pani zapomina ze wszystko jest nagrywane,wiec jak sie cos stanie nie zostaiwe tego tak,otwarcie mowie ze mama jest chora,potrzebuje szpitala,lekow ale ja nie jestem lekarzem,wiec tylko troche dobrej woli potrzeba zeby to naprawic,ale jak sie okazuje nie jest to takie proste
kosztuje mnie to mase,nerwow,placzu,nie przespanych nocy,bo nie wiem co bedzie ale sie nie poddam.bo wiem ze tego nikt za mnie nie zrobi,
na szczescie mam wparcie,moze ktos powie ze forum to nic,DLA MNIE BARDZO DUZO,porozmawiac nawet przez gg,czy sie wyzalic ale szacunek,dla osob ktore przeszly to co ja a moze przejda,bo choroba nie wybiera ale trzeba przez to przejsc
ale z tym pogotowiem bede dzwonic do bolu,ale pani zapomina ze wszystko jest nagrywane,wiec jak sie cos stanie nie zostaiwe tego tak,otwarcie mowie ze mama jest chora,potrzebuje szpitala,lekow ale ja nie jestem lekarzem,wiec tylko troche dobrej woli potrzeba zeby to naprawic,ale jak sie okazuje nie jest to takie proste
kosztuje mnie to mase,nerwow,placzu,nie przespanych nocy,bo nie wiem co bedzie ale sie nie poddam.bo wiem ze tego nikt za mnie nie zrobi,
na szczescie mam wparcie,moze ktos powie ze forum to nic,DLA MNIE BARDZO DUZO,porozmawiac nawet przez gg,czy sie wyzalic ale szacunek,dla osob ktore przeszly to co ja a moze przejda,bo choroba nie wybiera ale trzeba przez to przejsc