Daffi a byłaś u lekarza?? Może dietetyk by Ci pomógł, raczej nie chyba, a na pewno. Ja znam przypadki bardzo otyłych dziewczyn, dieta ułożona indywidualnie działa cuda. A mąż by Ci nie dał na kosmetyki?? Tusz i podkład i od razu inaczej się wygląda
Margolcia ja miałam kolczyk w pępku i w brodzie, ale to jak małolata byłam i miałam takie pomysły Tatuaż fajna sprawa, ale trzeba mieć odwagę żeby zrobić. Podziwiam
pewnie ze by dal ale nie stac nas na to dlatego nie kupuje sobie!
nam nie starcza na caly miesiac na zycie wiec i o tym moge zpaomniec...
dzieki dzewczyny za te slowa a ty Margolcia szlaona babka jestes
tak dla odmiany pwiiem ze spotkalo mnie cos bardzo milego
mam kolezanke ktora jest fryzjerka i zawsze robi pasemka mi i mamie. dzis byla moja mama umowiona z ta moja kolezanka na pasemka ale u mnie w domu i wiecie co? tata zrobil mi prezent na gwiazdke i kazal tej kolezance zeby mi tez pasemka zrobila i dal pieniadze na to!
jejku moja czupryna znow jest blond! mialam takie odrosty juz do polowy glowy! jestem taka happy! a moj M jak wroci to zmaist docenic to, to bedzie marudzil pod nosem ze3 wzielam od taty kase jak on tego sobie nie zyczy zebym jak to on nazwya zebrala!
moi rodzice zli sa na niego za to bo tato rowniez kupil mi kozaki na zime bo nie mialabym w czym chodzic i tez sprezentowal! a moj m szie darl ze sępie. moi rodzice sa zdania ze poki oni maja lepiej a nam tak ciezko idzie to ktos nam musi pomoc.. kiedys oni moga potrzebowac naszej pomocy. i wiedza ze zawsze im pomoge. bo jak mi luzna kasa z odszkodowania wleciaala a oni nie mieli to tez im sporo pozyczylam i nie musialam sie martwic bo iwedzialam ze mi oddadza.