reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

CandyC lalka Ty mi tu nie smutaj tylko odpoczywaj i mow malej ze ma jeszcze w brzuszku siedziec:)

u mnie tez dzisiaj tak sobie... wczoraj byl zlot rodzinny i oczywiescie głowny temat to moja ciaza... kurcze co ich to wszystkich obchodzi jak sobie dam rade... musze dac bo nie mam innego wyjscia... a jeszcze babka powiedziala ze zycie sobie zmarnowalam noz kurcze co za babsztyl...;/ ex dzisiaj tez sie odezwal...;/ zapytal czy nie moglabym mu podac nr do kolezanki... ze niby kolega jego chce...;/ poryczalam sie bo pewnie jest tak ze on sobie szuka rozrywki na wieczor ale co mial mi powiedziec...;/ smutna nie jestem ale tak zla ze szkoda gadac...;/ najchetniej pojechalabym do niego i mu wygarnęła co o nim mysle...;/ (ale na to kiedys tez przyjdzie czas)
Do tego boli mnie dzisiaj troche brzuch ale lekarz powiedzial ze to nic groznego i ze mam odpoczywac wiec odpoczywam :p hehe

reklama
trip... , mówiłam zmień numer ! ten Twój to już w ogóle ;/ gra Ci na uczuciach i Twoimi uczuciami ! Nie pozwalaj sobie na to !
Musisz teraz o siebie zadbać !
Ja wiem, że marny ze mnie pocieszyciel, ale musimy się wzajemnie wspierać !

INFORMACJA

dziewczyny jesli was interesuje to szykuja sie fajne spotkania w ramach aktywnych mam:)
W Warszawie odbedzie sie 19.11.2010.
Takie spotkania odebda się jeszcze w Krakówie, Katowicach, Wrocławiu, Trójmieście, Łodzi, Poznaniu i Bydgoszczy ale daty sa jeszcze nieznane.
Spotkania są przeznaczone dla " brzuchatek" oraz dla mamuś z dzieciaczkami do roku.
na spotkaniu odbędą się dwa warsztaty - jeden dotyczący pielęgnacji oraz problemów skórnych dzieciaczków (alergie, nietolerancje itp.), drugi będzie dotyczył wspomagania rozwoju poprzez zabawę. Oba będą miały charakter praktyczny, więc ćwiczmy i rozwijamy się wspólnie:)
Od poniedziałku pierwsze zapisy na Aktywnych Mamach.

a mozna wiedziec czemu? ja niestty nie dam rady najblizszy do mnie jest Poznan ale i to mi za daleko teraz..... fundusze niestty... stale ich brak..

reklama
Jak ja bym chciała mieć problemy typu- dlaczego on mnie nie chce, dlaczego tak się zachował...
A dlaczego?? Bo to nie problem,
Problemem jest brak pracy, byłam na kolejnej rozmowie, dlaczego on w ogłoszeniach nie piszą nazw firm to od razu by było wiadomo!! A nawet jak się dostanę to praca od 10 do18-19!! I co kuźwa, obcy ludzie będą mi dziecko wychowywać?? Wrrrr jestem zła jak cholera!! Zasiłek się za 4 miesiące kończy, a w tej dziurze pracy nie ma!!!!!!!!!! Na cholerę mi te studia jak one nic nie dają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda kasy i tyle na ten temat. Co za chory kraj!!!!!!

Dafi robiłaś drugi test?? Bo mi na pierwszym wyszła taka słaba kreska, więc ja bym zaraz drugi zrobiła albo beta hcg z krwi...

Do góry