reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Katerinka spóźnione, ale jak najbardziej szczere życzonka dla Kubulka :-*I dla wszystkich pozostałych dzieciaczków również :-) I proszę kobietki trzymajcie jutro za mnie kciuki...

reklama
:)

Skoro mowa o objawach itp..
Opowiem jak sie dowiedzialam o ciazy:-D

Wstalam sobie o 4 rano bo mialam plynac na ryby:) "Spermodawca" ahah jak to ktos ladnie wczesniej napisa;:-D podwiozl mnie do portu wogole wielce oburzony ze plyne z jego przyjaciolmi kapitanem no i sami faceci byli.. Juz pod samym kutrem zrobil mi wywody i sie mega polocilismy.. Plynelismy sobie w jedna strone 2 godziny na lowisko cos tak mnie zaczelo krecic i wogole.. Senna sie zaczelam robic to mili panowie zrobili mi kawe "siekiere" myslalam ze wykorkuje..lezalam w sterowce i spalam modlilam sie o zejscie na lad :D ryb mi sie zachcialo:D:-D Stwierdzilam ze musze byc twarda..bo zawsze cos zlowilam..no to poszlam lowic..pierwszy haft za burte poszedl:-D Polecialam do "lazienki"jesli mozna nazwac to wogole czyms podobnym..firanka w drzwiach brak zamkniecia i nAwet sie okrecic nie moglam:D Ale bylo mi tak glupio haftac za burte..siedzialam tam ze 2 godziny..:szok: Faceci wchodzili i tylko "uups ojojoj przepraszad pardą" :-D:-Dhahahah...potem zaczelo tak nami bujac ze bylam zielona..i kapitan do mnie mowi czy chce ogorka..Kurde nic nie jadlam..a on mi ogorka proponuje kiszonego..popatrzal w moje oczy i mowi..Ty Celinka ja cos wiem..ja taki szok:confused: i mowie co:D a on do mnie- bedziesz mama:p Ja sie zaczelam smiac..no mowie gdziee tam:) Wogole spermodawca sie bardzo martwil bo zasiegu dlugo nie mialam i pytal sie na radiu co tam i zaczeli mu opowiadac jak haftam i ze tylko jedna rybe zlapalam dorsza ktorego jakis za przeproszeniem h*** mi ukradl:D!!:-D mowie wam jaja...Jak wracalismy w porcie jak wysiadlam calowalam ziemie jak Jan Pawel :p Jak sobie pomysle ze setke mi proponowali itp..dobrze ze nie wzielam:p No i dawca do mnie mowi to mamusiu robimy test ja mowie nie co ty:p no i zrobilam...:tak:I od tamtej pory jestem najszczesliwsza mama na swiecie:-D

zdjecie z pamietnego rejsu :

DSC03717 JPG

a to wschod slonca na morzu
DSC03214 JPG
DSC03211 JPG

no niezle:) hihi fajnie wygladasz i juz ci wspolczuje bo iwem co to mdlosci w ciazy:p swietnie zapaczkowana jestes hehehe:)
no i zachod przepiekny:)

Witajcie

Pogoda dziś na maxa kicha :( pada deszcz, a ja mam ciąg dalszy złego samopoczucie :( siedzę i płaczę ehhhhhhhhhh.......
Normalnie czułam się już tak lepiej, a teraz znów jestem w rozsypce.

Witajcie

Pogoda dziś na maxa kicha :( pada deszcz, a ja mam ciąg dalszy złego samopoczucie :( siedzę i płaczę ehhhhhhhhhh.......
Normalnie czułam się już tak lepiej, a teraz znów jestem w rozsypce.
u mnie tez do dupki :( a Ty sie nie stresuj mi tam i niemysl ..... oczka i tak juz masz piekne wiec plakac wiecej nie trzeba :)

Margolcia, żeby to wszystko było takie proste !:-( znów mam myśli których się wstydzę :szok: po co ja mu pisałam o tym, że w szpitalu, że to i tamto wczoraj :crazy: totalnie to zlał ! w ogóle się nie zainteresował :-:)-:)-( a dziś mi smutno, że tak ma wyje**ne placz-a2.gif placz-a2.gif

Margolcia, żeby to wszystko było takie proste !:-( znów mam myśli których się wstydzę :szok: po co ja mu pisałam o tym, że w szpitalu, że to i tamto wczoraj :crazy: totalnie to zlał ! w ogóle się nie zainteresował :-:)-:)-( a dziś mi smutno, że tak ma wyje**ne Zobacz załącznik 297565 Zobacz załącznik 297565
Księżniczko .... mój od poczatku wie ze bywa zle , i jak mnie pobil ... wiedziala ze moze cos byc ... zainteresowal sie , hahahaha w dupie mial ...jedynie wymagania .... musisz liczyc na siebie , tylko Ty sie zatroszczysz o Zuźke .... i niestety brutalne ale prawdziwe ... a Ty dasz rade ( masz wieksze jaja niz on ) i naprawde z czasem sama zrozumiesz jakim byl dupkiem a Ty gluptaskiem :)

Zapewne tak będzie Margolciu , jednak na wszystko potrzeba czasu.
Jeszcze teraz kiedy dosłownie leżę odłogiem... patrze się w żółty szpitalny sufit, to już w ogóle mi się odechciewa... nie ma co robić i te myśli :( pewnie po powrocie do domu będzie identycznie, bo mam nakaz leżenia.
Muszę walczyć sama ze sobą... inaczej nie będzie żadnego rezultatu ! Dzięki za wspieranie.

Wiem ze to najwieksza walka ze soba ... bardzo ciezka i trudna, bo sama do niedawna z placzem na kolanach poszla bym blagac by wrocil .... ale czym dluzej widze jego zachowanie i te wymagania .... to szlag mnie trafia ... a tym bardziej jak musze walczyc o kazdy dzien dla Misia by sie wczesniej nie urodzil .... to najbardziej na mnie dziala , wtedy nie tesknota za nim tylko wscieklosc ... ze gdyby nie on Kajetan nie musiala by tego zemna przechodzic i urodzil by sie o czasie bez problemow

reklama
Ciebie chociaż to mobilizuje, mnie na dzień dzisiejszy nic nie mobilizuje ;/ rozmyślam o tym co było i tęsknie, zastanawiam się też jak potoczy się przyszłość.

Do góry