Skoro mowa o objawach itp..
Opowiem jak sie dowiedzialam o ciazy
Wstalam sobie o 4 rano bo mialam plynac na ryby
"Spermodawca" ahah jak to ktos ladnie wczesniej napisa;
podwiozl mnie do portu wogole wielce oburzony ze plyne z jego przyjaciolmi kapitanem no i sami faceci byli.. Juz pod samym kutrem zrobil mi wywody i sie mega polocilismy.. Plynelismy sobie w jedna strone 2 godziny na lowisko cos tak mnie zaczelo krecic i wogole.. Senna sie zaczelam robic to mili panowie zrobili mi kawe "siekiere" myslalam ze wykorkuje..lezalam w sterowce i spalam modlilam sie o zejscie na lad
ryb mi sie zachcialo
Stwierdzilam ze musze byc twarda..bo zawsze cos zlowilam..no to poszlam lowic..pierwszy haft za burte poszedl
Polecialam do "lazienki"jesli mozna nazwac to wogole czyms podobnym..firanka w drzwiach brak zamkniecia i nAwet sie okrecic nie moglam
Ale bylo mi tak glupio haftac za burte..siedzialam tam ze 2 godziny..
Faceci wchodzili i tylko "uups ojojoj przepraszad pardą"
hahahah...potem zaczelo tak nami bujac ze bylam zielona..i kapitan do mnie mowi czy chce ogorka..Kurde nic nie jadlam..a on mi ogorka proponuje kiszonego..popatrzal w moje oczy i mowi..Ty Celinka ja cos wiem..ja taki szok
i mowie co
a on do mnie- bedziesz mama
Ja sie zaczelam smiac..no mowie gdziee tam
Wogole spermodawca sie bardzo martwil bo zasiegu dlugo nie mialam i pytal sie na radiu co tam i zaczeli mu opowiadac jak haftam i ze tylko jedna rybe zlapalam dorsza ktorego jakis za przeproszeniem h*** mi ukradl
!!
mowie wam jaja...Jak wracalismy w porcie jak wysiadlam calowalam ziemie jak Jan Pawel
Jak sobie pomysle ze setke mi proponowali itp..dobrze ze nie wzielam
No i dawca do mnie mowi to mamusiu robimy test ja mowie nie co ty
no i zrobilam...
I od tamtej pory jestem najszczesliwsza mama na swiecie
zdjecie z pamietnego rejsu :
DSC03717 JPG
a to wschod slonca na morzu
DSC03214 JPG
DSC03211 JPG