wiecie co ja nie wiem jak faceci moga byc takimi chamami. wyobrazacie sobie ze ojciec mojego dziecka wogole nie wierzy ze jestem w ciazy bo jak mu napisalam ze wszystko mnie boli, ze nie moge spac po nocach to on stwierdzil ze to nie sa objawy ciazy 'specjalista w dziedzinie ginekogolii". az sie poplakalam. jeszcze niech mi powie ze to nie jest jego dziecko to juz wogole chyba sie zalamie. jestem pewna ze ta jego mamusia miesza mu w glowie. napewno mu nagadala ze jesli juz jestem w ciazy to moze to nie byc jego dziecko ze moze chce go wrobic . hmmm ciekawe ale zeby on chociaz mial prace w ktorej zarabial przynajmniej 5000 miesiecznie i byl jakis specjalnie ksztalcony. a on tak naprawde nic soba nie prezentuje specjalnego. pelno dlugow, od wyplaty do wyplay i to nie zawsze mu starcza, kopci jak/ stara lokomotywa. i niby mialabym go wrabiac bo to takie szczescie mnie spotkalo. komedia. jutro ide do lekarza i mam sie z nim pierwszy raz spotkac od czasu jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy. a i jeszcze nawet nie ma zeby za wizyte zaplacic. powiedzialam mu ze ma wykabinowac kase zobaczymy.
a tak poza tym mamuski jakie mialyscie objawy w 1 trymestrze???
a tak poza tym mamuski jakie mialyscie objawy w 1 trymestrze???